0

برگزاري مسابقات جام رمضان معلولان در 4 رشته ورزشي

 
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 6234
محل سکونت : یزد

برگزاري مسابقات جام رمضان معلولان در 4 رشته ورزشي

رئيس هيئت جانبازان و معلولان استان زنجان خبر داد:
برگزاري مسابقات جام رمضان معلولان در 4 رشته ورزشي

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت جانبازان و معلولان استان زنجان از برگزاري مسابقات جانبازان و معلولان در چهار رشته ورزشي در ماه رمضان خبر داد.

كمال عشق امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: براي جانبازان و معلولان در استان زنجان در ماه رمضان مسابقاتي در چهار رشته‌ ورزشي تنيس روي ميز، بسكتبال، واليبال و بوچيا برگزار مي‌شود.


وي تعداد تيم‌هاي شركت كننده در مسابقات جانبازان و معلولان را هشت تيم در هر رشته ورزشي عنوان كرد و افزود: با توجه به اينكه مسابقات براي آقايان و خانم‌ها برگزار مي‌شود، تعداد تيم‌ها در هر رشته دو برابر مي‌شود.


رئيس هيئت جانبازان و معلولان استان زنجان عمده فعاليت‌هاي هيئت جانبازان و معلولان را پس از ماه رمضان اعلام كرد و گفت: اين هيئت 23 رشته ورزشي فعال دارد، كه بعد از ماه رمضان مسابقات قهرماني كشور اغلب اين رشته برگزار مي‌شود.


وي ورزش را عاملي مهم در سلامتي و بالا بردن روحيه معلولان دانست و گفت: بايد از ورزش معلولان حمايت‌هاي لازم انجام شود.


عشق با اشاره به استعدادهاي خوب ورزشي در بخش ورزش معلولان گفت: ورزش معلولان استان زنجان جايگاه خوبي در كشور دارد.

وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است .

******

چهارشنبه 29 تیر 1390  6:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها