0

تجربه من از 2 هفته کار با n9

hesam_k
hesam_k
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 233

تجربه من از 2 هفته کار با n9

وقتی نوکیا, گوشی N9 رو معرفی کرد, خیلی ها آرزو کردند ای کاش هرچه زودتر این گوشی رو در دستانشون بگیرند (حتی اونهایی که طرفدار نوکیا نیستند) تا بتونن تجربه کار با میگو رو داشته باشند. خوشبختانه من جزو اولین انسانهایی هستم که تونست به این آرزو برسه و شانس به من رو کرد تا برای مدت 2هفته یک مدل پروتوتایپ از این گوشی رو استفاده کنم. حالا وقتش رسیده که تجربه خودم رو با دیگران درمیان بگذارم. امیدوارم که مفید واقع بشن.
* کیفیت ساخت
ابتدا بریم سراغ کیفیت ساخت. N9 از پلی کربنات ساخته شده که بسیار محکم هست و به همین دلیل به نظر میرسه که در بدترین شرایط نگهداری هم کوچکترین خشی یا صدمه ای به اون نرسه. از طرفی این سختی باعث نشده که گوشی سنگین باشه و همین موضوع هم دلیل اصلی خوش دست بودن این گوشی هست.
* کیفیت عالی صفحه نمایش
شاید فیلمها و عکسهای زیادی رو از N9 دیده باشید و از همین رو به کیفیت صفحه نمایش اون پی برده باشید, اما چیزی که در عکسها و فیلمها اصلا به چشم نمیاد, (یعنی تا دست نگیرین متوجه نمی شین) روشنایی فوق العاده و تیرگی مطلق رنگ سیاه هستش. اعتراف می کنم که چیزی درباره مشخصات فنی این صفحه نمایش نمی دونم. در این مدت همیشه روشنایی صفحه نمایش گوشی رو در حالت نیمه قرار دادم نه به این خاطر که در مصرف باتری صرفه جویی بشه, بلکه اینقدر کیفیت و وضوح صفحه نمایش بالاهست که نیازی به روشنایی بیش از حد نداره و البته این کیفیت ساخت در زیر نور خورشید هم کاملا محسوس هست.

نکته دیگه ای که باید به اون اشاره کرد, انحنای خاص صفحه نمایش هست که باعث میشه گوشی باریک بشه. جالب تر اینکه همین انحنا باعث شده تا هیچ محفظه ای از هوا میان آمولدی و شیشه وجود نداشته باشه تا آیکون ها بسیار خوانا و براق باشند و دائما شما رو دعوت کنند که اونها رو لمس کنید!

* نداشتن کلید بر روی صفحه؛ یک تجربه موفق

یادم هست آنتون فالگرن, طراح N9 در مصاحبه ای گفته بود وقتی با N9 کار کنید, میگید که کار کردن با گوشی که دکمه فیزیکی بر روی صفحه اصلی اون هست بسیار دمده شده. باید بگم کاملا حق با فالگرن هست. من فکر می کردم وقتی حتی یه کلید سخت افزاری نداشته باشی برای کار به مشکل برخورد می کنی, اما در این دو هفته متوجه شدم چقدر سرعت ورود به منوها و کار بدون دکمه فیزیکی (هوم کی) آسون هست. به راحتی می تونید هرآنچه رو نیاز دارید با یک لمس, فراخوانی کنید و این خیلی لذت بخش هست.

براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد

* سوایپ و امتیاز بالا به سخت افزار

اینو میدونید که در طراحی میگوو از تکنولوژی سوایپ استفاده شده که باعث میشه بین منوها به راحتی هرچه تمام تر, حرکت کنید و در هرلحظه اون صفحه رو از هر طرفی که دوست داشتین (بالا, پایین, چپ و راست) ببندید. وقتی برای اولین بار گوشی رو روشن کنید, یه منوی کوچک روی صفحه ظاهر میشه که شما باید اون رو به شکل سوایپ خارج کنید که درواقع آموزش اولیه ای هست برای اینکه به اون عادت کنید. وقتی هم که با این محیط جدید انس گرفتین, متوجه میشید طراحان میگو تمام اون کاری رو که برای یک شروع قوی سیستم عاملی جدید نیاز بوده, انجام دادند.

اما خیلی ها ممکنه فکر کنند این گوشی به خاطر سخت افزار تک هسته ای, کند باشه اما واقعیت چیز دیگه ای هست. شاید فکر کنید که من قصه می گم, اما این حرف کسی هست که واقعا با N9 کار کرده. سرعت و مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش. شما هر نرم افزاری رو که باز کنید - حتی دوربین- برخلاف سایر سیستم عامل ها, اصلا نیازی نیست که اون رو ببندید چون اصلا تأثیری روی حافظه N9 نداره. جایی خونده بودم میشه با N9 بیش از 100 برنامه رو به طور همزمان باز کرد و در حافظه سپرد, اما من در این مدت بیش از 10برنامه رو بیشتر مورد استفاده قرار ندادم که ببینم این حرف چقدر صحت داره اما به صراحت می تونم بگم گوشی بسیار روان و سریع هر برنامه ای رو که میخواستم در کسری از ثانیه اجرا میشد بدون کوچکترین لگی.

به هرحال این تجربه من از کارکردن با نوکیا N9 بود و امیدوارم هرچه زودتر این گوشی به بازار بیاد تا اون رو دوباره در دست بگیرم.

* * *

1- این مطلب رو من از سایت نوکیا کانورسیشن ترجمه کردم که تجربه یک فرد انگلیسی رو بیان کرده.

2- چون در بخش مقالات به دستور جمال آقا, اجازه ترجمه نداریم, اینجا نوشتمش که همین جا از مدیران عزیز تقاضا دارم به بخش مناسبش انتقال بدن.

دوشنبه 27 تیر 1390  10:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها