0

سوپ باقالا

 
taghitaxi_2010
taghitaxi_2010
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 441
محل سکونت : اصفهان

سوپ باقالا

مواد لازم

 

باقلا نيم‌پزشده يك پيمانه
سيب‌زميني يك عدد
پياز يك عدد
هويج دو عدد
كره 15 گرم
آرد سيب‌زميني سه قاشق سوپخوري
آب مرغ دو پيمانه
آب دو پيمانه
جعفري به ميزان لازم

 

سوپ باقالا

 

سوپ باقالا

 

طرز تهيه

 

پياز را نگيني خرد كرده و با كره تفت مي‌‌دهيم، سپس آب، آب مرغ، سيب‌زميني و هويج را نگيني خرد كرده و به همراه باقلاي نيم‌پز اضافه مي‌‌كنيم تا جوش بيايد سپس حرارت را كم مي‌كنيم. آرد سيب‌زميني را با كمي از آب سوپ مخلوط كرده و به سوپ مي‌‌افزاييم و مي‌‌گذاريم با حرارت ملايم بپزد، پس از 30 دقيقه  جعفري را  اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي‌‌كنيم. در صورت دلخواه مي‌‌توان كمي زعفران به سوپ اضافه كرد.

 

تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد

شنبه 12 تیر 1389  7:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها