0

مروری برخاطرات قهرمانان اسپانیا- سسک : یادمان نمی رود که من پاس گل را به اینیستا دادم

mehdi900
mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

مروری برخاطرات قهرمانان اسپانیا- سسک : یادمان نمی رود که من پاس گل را به اینیستا دادم

زمان می گذرد و سالها سپری می شود و بازیکنان می آیند و می روند و تنها چیزی که دریادها باقی خواهد ماند این است که ما قهرمان دنیا شده ایم.

سسک فابرگاس کمتر عادت به نیمکت نشینی دارد ولی او در رقابتهای جام جهانی روی نیمکت ذخیره های تیم ملی اسپانیا قرار داشت. او با یادآوری خاطرات حضور در آفریقای جنوبی گفت:« مثل رقابتهای یورو2008، نوبت من نمی رسید.چون نه اینیستا  و نه هیچ کس دیگری فراموش نمی کند که این کاپیتان آرسنال بود که پاس گلی که اسپانیا را قهرمان کرد به او رساند. انتخاب اینیستا انتخاب سختی نبود، چون آندرس جلوی دروازه تنها بود.»

از نظر سسک قهرمانی در جام جهانی حس ویژه ای است:« زمان می گذرد و سالها سپری می شود و بازیکنان می آیند و می روند و تنها چیزی که دریادها باقی خواهد ماند این است که ما قهرمان دنیا شده ایم. حسی که برای همیشه با ما خواهد ماند.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

دوشنبه 20 تیر 1390  6:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها