0

برنامه دوز بصورت گرافیکی (ویژوال) Tic Tac Toe

mehdigerdali
mehdigerdali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5587

برنامه دوز بصورت گرافیکی (ویژوال) Tic Tac Toe

بازم سلامبرنامه دوز به زبان سی پلاس پلاس

ایندفعه برنامه دوز که قبلا هم در وبلاگ بود رو نوشتم ، البته با ویژوال سی پلاس پلاس و بصورت گرافیکی.
حیفم اومد برای دانلود نذارم.

این هم عکس برنامه:

برنامه دوز به زبان ویژوال سی پلاس پلاس - TicTacToe

خب با توجه به عکس معلومه که کار با برنامه چطوری هست.

به علت بالا بودن حجم برنامه فایل release اون رو برای دانلود میذارم.
دانلود برنامه دوز به زبان ویژوال سی پلاس پلاس ، حجم : 939 کیلوبایت
Download TicTacToe by Visual C++ - release v 1.00
امیدوارم از این بازی لذت ببرید!

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و پنجم تیر 1388ساعت 21:31  توسط Silver_Senator  |  28 نظر

سلام دوباره
سلام به همه دوستان عزیزم

همه خواهرا و برادرایی که او این یک سالی که من نبودم اینجا رو رها نکردن و با حضور و نظرات گرم و انرژی بخششون باعث شدن من بازم کارمو شروع کنم.

اول از همه معذرت می خوام که تو این مدت جواب نظرات و میل هاتون رو نمی دادم ، همونطور که همتون خوب میدونید امسال خیلی سرم شلوغ بود ، امیدوارم بتونم جبران کنم.

امروز جواب نظرات دوستان رو میدم.

یاسمن خانوم ، شما باید از کامپایلر استفاده کنید تا بتونید سورس هایی که نوشته این رو کامپایل کنین. در مورد سوال دومتون باید بگم که نه ، متاسفم. خیلی ممنون که به وبلاگ خودتون اومدین.

عسل خانم ، چی بگم؟می دونم که دیگه خیلی دیره.

آقا افشین ، من شمارو لینک کردم. شما هم منو با عنوان وبلاگم (برنامه نویسی C++ Programming) لینک کنید.

مرضیه خانم ، لینک تصحیح شد.

تندیس خانوم ، من وقتی بتونم یه مرجع خوب براتون پیدا کنم به شما اطلاع میدم.

آقا مرتضی ، بله به قسمت «کامپایلر سی پلاس پلاس» مراجعه کنید. http://sstarsprograms.blogfa.com/cat-11.aspx

RinoOo جان ،خیلی ممنون ، تا امسال به نمونه دولتی امام صادق (ع) می رفتم. من هم سعی می کنم اگر بتونم اون برنامه رو با پوینتر بنویسم.

رویا خانوم ، من نه در کلاسهای آموزشی فنی حرفه ای شرکت کردم و نه سر کلاسهای دانشگاه بودم ، ولی فکر میکنم همون کلاس های دانشگاه کافی باشه ، البته اگر علاقه داشته باشید کمی مطالعه هم بد نیست.

آقا شروین ، شما رو هم لینک کردم.

سجاد جان ، چرا که نه ، ولی همونطور که گفتی با ذکر منبع لطفا!

علی آقا ، شما میتونین از Dev-Cpp که کاری از BloodShed هست استفاده کنید ، در مورد آپ کردن هم من سایت 4shared رو بهتون پیشنهاد می کنم.

اسماعیل خان ، همچین نرم افزاری سراغ ندارم.

میثم جان ، من هر وقت بتونم اولین و شاید آخرین مقاله برنامه نویسی نوشته خودم رو براتون میذارم که توش توضیحات کامل نوشتن و کامپایل یه برنامه ساده رو داره.

صنم خانوم ، خوشحالم که می بینم شما هم به این کلاسها میرین چون من هم برنامه نویسی رو از همین کلاسهای روبوکاپ یاد گرفتم! سوالهای خودم رو که ندارم ولی هر وقت بتونم سوالاشو گیر بیارم براتون میذارم.

صادق خان ، شما رو هم لینک کردم.

جناب reza_na چرا که نه ؟ پینهاد خوبیه ، روش فکر می کنم.

رویا خانوم ، منم نمیدونم.

ملیکا جان ، شما رو هم لینک کردم. شما هم منو با عنوان وبلاگم لینک کن.

امید آقا ، اگر وقت کنم حتما.

الهه خانوم ، می دونم که دیگه خیلی دیر جوابتون رو میدم ، ببخشید.

شاپرک خانوم ، میشه توضیحات کامل در مورد نحوه بازی بدین؟

الهام خانم ، در اولین فرصت می نویسم ، ولی کار ساده ایه ، حتما خودتون هم می تونین.

نازدانه جان ، همون چیزایی که به رویا خانم گفتم در بالا.

دنیا خانوم ، بعد از پر شدن صفحه و آخرین کاراکتر و رفتن به خط بعد ، با تابع gotoxy به نقطه (0و0) برین.

وحید خان ، میتونین از کلاس تایم استفاده کنین.

آقا رضا ، من وب شما رو دیدم ، واقعا کارتون عالی بود خواحال میشم اگر با هم همکاری داشته باشیم. در ضمن به قول شاعر :I'm callin' you

نوید جان ، من هم خوشحالم که با شما آشنا شدم ، شما رو ادد می کنم اگر این یاهو باید بالا.

شاپرک خانوم ، وقتی برنامه کامل شد برای دانلود میذارم.

محمد رضا خان ، من یونانی بلد نیستم ولی به یکی از دوستام می گم اون بلده شاید بتونه بهم یاد بده یا برنامه جاواشو بنویسه ، آخه سی پلاس پلاس بلد نیست.

فلورا جان ، من که فعلا همچین برنامه ای تو دستو بالم نیست.شرمنده.

محمد خان ، با مرامی از خودتونه.

خالد خان ، برنامه رو براتون می نویسم ، ولی در مورد template ها هنوز چیزی بلد نیستم. منظور از اون قسمتی که نوشتین اینه که تابع ما نمیتونه هیچ تغییری در مقدار متغیر های مخصوص کلاس ما ایجاد کنه ، برای جلوگیری از مشکلات نا خواسته.

سهراب خان ، اگر بتونم راهی پیدا کنم چشم.

مینا خانوم ، می تونین از برنامه دفترچه تلفن که تو وبلاگ cppcenter.blogfa.com دوستم علی آقا زحمتشو کشیده و گذاشته استفاده کنید و قسمتهای اضافی رو حذف کنید.

نهال عزیز ، میشه بیشتر توضیح بدی ، مثلا عدد 2.23 در مبنای 2 چطوری نوشته میشه؟

عباس آقا ، اگر با ذکر منبع باشه نه.

جناب روح الله ، خیلی ممنون ، اگر می تونین همکاری کنین به من یه میل بزنین ، خوشحال میشم.

پریا خانم ، واقعا متاسفم که نتونستم کمکی کنم.

آقا مهدی ، یه سورس گذاشته بودم ، ببینید به دردتون می خوره.

مریم خانم ، من می خوام شروع کنم و برنامه کلاس کامل ماتریس ها رو بنویسم ، یه کم منتظر بمونین.

شاهرخ خان ، اگر بتونم حتما.

مهسا خانم ، اگر میشه بیشتر در مورد برنامه توضیح بدین.

سعید آقا ، به زودی برنامه یافتن عنصر زین اسبی رو برای دانلود میذارم.

آقا محسن ، یه کم منتظر باشین ، برنامه های ماشین حساب مهندسی و ساده و گرافیکی و ... رو به زودی برای دانلود میذارم.

آقا مرتضی ، افشین خان ، جناب کاویانی ، جناب ف ، پویا جان ، محمد جان ، پدرام خان خواهش می کنم ، شماها لطف دارین.ممنون که لطف کردید و نظرات سازندتونو گفتید.

از بقیه دوستانی که به نظراشون جواب ندادم عذر خواهی می کنم چون الان دیگه باید برم ، در اسرع وقت برنامه هارو می نویسم و جواب نظرات دوستان رو هم میدم.

+ نوشته شده در  شنبه ششم تیر 1388ساعت 14:55  توسط Silver_Senator  |  9 نظر

برنامه تعیین مثلثی بودن ماتریس
با سلام به همه دوستان
این بار برنامه تعیین بالا مثلثی یا پایین مثلثی بودن ماتریس های n*n ، که فکر می کنم بیش از سی بار درخواست شده بود رو براتون نوشتم. ابتدا توضیحاتی برای سایرین می دم:
ماتریس بالا مثلثی:

ماتریسی که تمام اعداد پایین قطر اصلی آن 0 باشند ، ماتریس بالا مثلثی نام دارد.
به بیان دیگر می توان گفت ، در ماتریس های بالا مثلثی ، رابطه زیر برقرار است:
If I>J => X[I,J]=0

ماتریس بالا مثلثی

ماتریس پایین مثلثی:
ماتریسی که تمام عناصر بالا و سمت راست قطر اصلی آن 0 باشند ، ماتریس پایین مثلثی نام دارد.
به بیان دیگر ، ماتریسی پایین مثلثی است که رابطه زیر در آن بر قرار باشد:
If  J>I => X[I,J]=0

ماتریس پایین مثلثی

حالا کمی در مورد برنامه توضیح بدم: این برنامه تشخیص می ده که یک ماتریس ، بالا مثلثی است ، پایین مثلثی یا هردو. بدین شکل که ابتدا تعداد ردیف (و ستون ها) و سپس عناصر ردیف ها به ترتیب از ورودی دریافت می شوند و برنامه ، نتیجه را برای شما می نویسد.

دانلود برنامه تعیین مثلثی بودن ماتریس به همراه فایل اجرایی - حجم:129 کیلوبایت

***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***

آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79

دوشنبه 20 تیر 1390  12:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها