0

آشنایی با روش تهیه مربای زردالو

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه مربای زردالو

آشنایی با روش تهیه مربای زردالو

 

با استفاده از زردالو، شکر ، کره و کمی وانیل در مدت زمان کمی، مربای خوشمزه ای تهیه کنید.
مواد لازم: زردالو: یک کیلوگرم، شسته و خشک شود و هسته های آن جدا شود. شکر: یک کیلوگرم کره: 10 گرم پودر وانیل: یک قاشق چای خوری روش تهیه: . با استفاده از مخلوط کن، زردالوها را به صورت پوره درآورید. . زردالوها را درون یک قابلمه 6 لیتری بریزید. . شکر و وانیل را به زردالوها اضافه کنید. . آرام آن را حرارت دهید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکرها حل شوند. . کره را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید. . در حالی که مخلوط را هم می زنید، حرارت را زیاد کرده و بگذارید به طور کامل بجوشد.( 4 دقیقه به طور کامل بجوشد). . ظرف را از روی حرارت برداشته و کف های روی مخلوط را بیرون بریزید. . مربای آماده شده را فورا درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید بریزید.

worldfood.ir

یاس

یک شنبه 19 تیر 1390  3:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها