0

معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

اهی بوفر!!!!!
ماهی puffer ( بادكنكی) از اعضای خانواده Tetraodontidae است كه بطور گسترده و در هر گونه شرایط آبی در جهان یافت می شود. ماهیان بادكنكی از نظر شكل ظاهری از سایر گونه های زینتی متفاوت هستند.
ماهی puffer ( بادكنكی) از اعضای خانواده Tetraodontidae است كه بطور گسترده و در هر گونه شرایط آبی در جهان یافت می شود. ماهیان بادكنكی از نظر شكل ظاهری از سایر گونه های زینتی متفاوت هستند. ماهیان بادكنكی نام خود را به دلیل داشتن قدرت دفاعی در برابر تهدیدات شكارچی از طریق متورم شدن بدنشان, گرفته اند. آنها با عنوان ماهی بالونی یا بادی نیز شناخته شده اند. به دلیل توانایی آنها به باد كردن بدنشان, همانند توپ گلف با بدنی بزرگ و بدون مقیاس و طرح خاصی در داخل حوضچه هایشان شناور می شوند و اغلب روی سطح بدنشان خارهایی است كه تا ماهی باد نشود قابل مشاهده نیستند.
بر خلاف سایر ماهی ها، بادكنكی هاباله های لگنی ندارند و بجای استفاده از باله های دمی كه یك اندام اصلی برای شنا است، آنها از باله های سینه ای شفاف به همراه باله های پشتی و مخرجی كمك می گیرد. چشمان ماهیان بادكنكی قادر به حركت به طور مستقل از یكدیگر بوده كه دید دو چشمی را مقدور می سازد.ماهیان بادكنكی طول عمر بالایی حتی در شرایط اسارات دارند و نگهداری آنها نسبتاً آسان است. آنها به راحتی می توانند خودشان را با نوسانات شرایط آب وفق بدهند ( در طول مدت زمانیكه شرایط آب تغییر می یابد) تعداد كمی از واریته های بادكنكی ها برای تكثیر به آب شیرین مهاجرت می كنند اگر چه از اصل دریایی هستند. این ماهیان با وجود گوشتخوار بودن به غذای آماده نیز به سرعت سازگاری پیدا می كنند. آنها ترجیحاً از نرم تنان, میگو و krill تغذیه می كنند.بادكنكی ها در مقابل بیماریها و عفونتها بسیار حساس هستند. آنها با داشتن خارهای گزنده در مقابل سایر ماهیان بادكنكی و ماهیان دیگری كه آنها را نگه داشته و تكه تكه آنها را می خورند, به زحمت می توانند از خود حفاظت كنند. با وجود این ماهیان بادكنكی كوتوله یا كوتاه قد در مقایسه با سایر بادكنكی ها كمتر گزنده هستند. فقط تعداد كمی از این گونه ها در تجارت گونه های آكواریومی طرفدار دارند. اگر چه بیش از ۱۵۰ گونه از این ماهیان شناخته شده اند اما اغلب آنها در محیط های آب لب شور و شیرین یافت می شوند. ماهیان بادكنكی آب شیرین شامل گونه های زیر می باشد: Carinotetraodon lorteti , C. salivator, Monotetrus travancoricus, Chonerhinos amabilis, C. nefastus, C. modestus, C. remotus,C. asellus, Colomesus asellus و C. psittacus .بعضی از ماهیان بادكنكی متعلق به گونه های Tetraodon هستند كه گونه های لب شور می باشند در حالیكه سایر گونه ها بطور كل مربوط به آب شیرین هستند و تعداد كمی حد واسط هر دو آب شیرین و لب شور قرار می گیرند. ماهی Monotetrus travancoricus كه نام رایج آن Malabar یا ماهی بادكنكی كوتوله است، بومی كشور هند است و به عنوان كوچكترین ماهی بادكنكی در تجارت این ماهیان شناخته شده است. این ماهی با حداكثر اندازه ۵ / ۲ سانتیمتر در حال حاضر به عنوان گونه آب شیرین مورد علاقه دوستداران آكواریوم می باشد. آنها از غذاهای گوشتی كوچك تغذیه می كنند و علاقه ای به غذاهای گیاهی ندارند.
ماهی T. fluuiatilus با نام رایج بادكنكی Ceylon بومی كشورهای سری لانكا, هند, بنگلادش, میانمار و برونئی است. آنها در بین گونه های تجاری ماهیان رایجی هستند و دارای باله های گزنده, خارهای مشخصی در دوران بزرگسالی هستند. غذای آنها شامل سخت پوستان كوچك, كرمها, نرم تنان, جلبكها و خرده ریزه ها در حیات وحش می باشد. Tetraodon Biocellatus با نام ماهی بادكنكی ( شكل &) یا بادكنكی eye spot بومی كشورهای هندوچین, مالزی و اندونزی هستند. اینها در اصل گونه های لب شور بوده و پرخاشگر هستند. فاكتورهای مناسب آنها شامل PH بین ۵ / ۶ تا ۵ / ۷ و سختی آب ۱۲ - ۵ است. اندازه این گونه بطور معمول كمی بیش از ۵ سانتی متر است.T. leiurus با نام رایج بادكنكی نشانه یا بادكنكی دو خال یك puffer آسیایی است. این ماهی می تواند هر گونه شرایط آب, شیرین تا لب شور با PH=۷ و سختی آب ۱۲ را تحمل كند. این ماهی پرخاشگر و دارای باله گزنده است. T. lineatus با نام بادكنكی fahaka یا بادكنكی نیل، بومی رودخانه های نیل، حوزه آبریز چاد، ولتای نیجر، گامبیا و سنگال در جنوب افریقا است. آنها به puffer خطی نیز معروفند. آنها به شرایط آب شیرین و لب شور سازش دارند و فاكتورهای آب برای این ماهی PH=۷ و سختی آب ۱۰ می باشد. اندازه این ماهی ۳۵ سانتی متر است.T. mbu- ماهی بادكنكی غول پیكر آب شیرین با نام mub puffer بومی آفریقا بوده و بطور وسیعی در دریاچه Tanganyika و رودخانه Congo basin گسترش یافته است. این گونه یكی از بزرگترین ماهیان بادكنكی آب شیرین است و به عنوان puffer واقعی آب شیرین به حساب می آید. شرایط آب شامل PH متوسط با درجه حرارت ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد است. حداكثر اندازه این گونه ۷۵ سانتیمتر است.T. nigroviridis- ماهی بادكنكی خال سبز به دلیل داشتن رنگ سبز زمردی كه موجب كنتراست زیبا با خالهای سیاه شده است، بومی نواحی گرمسیری كشورهای آسیای شرقی شامل نواحی ساحلی هندوچین و فیلیپین تا هند می شود. آنها در آبهای شیرین و لب شور یافت می شوند و ماهی رایج درتجارت گونه های آكواریومی است. حداكثر اندازه این گونه ۱۵ سانتی متر است. این ماهیان پرخاشگر بوده و اغلب به تنهایی نگهداری می شوند. شرایط آب متوسط سخت با PH=۸ تا ۵ / ۸ , سختی آب ۹ و درجه حرارت ۲۴ تا ۲۸ درجه سانتیگراد می باشد.



** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:52 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................


اردک ماهی

این ماهی مثل گونه‌های دیگر خانواده اردک ماهیها یک ماهی شکارچی و مهاجم است سر او به شکل پوزه اردک پهن می‌شود و دارای یک دهان با تعداد زیادی دندان تیز می باشد اردک ماهی در میان خزه‌های آبهای تمیز محل زندگیش به دنبال شکار پرسه می زند و آماده حمله به هر موجود قابل خوردن مثل پرندگان در حال شنا در سطح آب می باشد.

»
بيولوژي :


اردك ماهي شمالي ماهي است كه از نظر جثه بزرگ بوده وجزو ماهيان شكارچي است كه متعلق به خانواده Ecosidaeمي باشد . . اردك ماهي شمالي يك ماهي استخواني است كه با خصوصياتي مثل بدن بلند و باريك و پوزه اردكي شكل مسطح كه داراي دندانهاي زيادي است از ديگر ماهيان متمايز ميشود . بدن اژدري شكل آنها مشخصه ماهيان شكارچي كمين كننده است كه به ماهي اجازه ميدهد به صورت سيريع و ناگهاني به طعمه حمله كند. آنها داراي باله هاي عمودي و تيره رنگ در انتهاي بدن و رنگ كل بدن خاكستري متمايل به سبز ميباشد كه نقاط زرد رنگ يا سفيد رنگ در سراسر بدن به صورت نامنظم ديده ميشود .ناحيه شكمي آنها سفيد رنگ است .يكي از راههايي كه اردك ماهيان را متمايز مي كند ترتيب قرار گرفتن فلسها در سرپوش آبششي و فك مي باشد .نيمه بالايي سرپوش آبششي و تمام فك آن توسط فلس پوشيده شده است پراكندگي آنها در بسياري از درياچه هاي آب شيرين ، نهرها و استخرهاي پوشيده از علف مي باشد.پراكنش اردك ماهي شمالي شامل شمالي ترين ناحيه آمريكاي شمالي ، آسيا و اروپا است .زيستگاه آنها با تغيير فصل و درجه حرارت آب تغيير مي كند.اردك ماهي شمالي عمومابه هنگام تخم ريزي بهاره و اوايل تابستان در آبهاي سطحي كم عمق ومناطقي كه از علف پوشيده شده ديده ميشود . در اواخر تابستان اردك ماهي شروع به مهاجرت به آبهاي عميق تر مي كند و آنجا را براي ماندن در طي مدتي كه پاييز و زمستان سپري شود انتخاب مي كند . بر خلاف بيشتر ماهيان در راسته Salmoniformes پنج گونه از خانواده اردك ماهيان فاقد باله چربي هستند. اعضاي خانواده اردك ماهيان داراي باله پشتي ومخرجي تقريبا هم اندازه هستند كه در يك خط قرار گرفته است و مكان آن در نزديكي انتهاي بدن است .اردك ماهيان توسط دم چنگالي شكل و پوزه بلندشان از ديگر ماهيان تشخيص داده ميشوند .بيشتر ماهيان استخواني داراي كيسه شنايي هستند كه از لحاظ طول زياد با لوله گوارش در ارتباط نيست اگرچه در اعضاي راسته Salmoniformes كيسه شناي انباشته از گاز با لوله گوارش از طريق يك مجراي جانبي در ارتباط است اين ماهي.با بلعيدن حجم زيادي از هوااز سطح آب ، هوا به داخل كيسه شناي خود هدايت كرده كه با اينكار ميزان شناوري خود در آب را تنظيم مي كند . در ماهيان شكارچي كمين كننده مثل اردك ماهي كيسه شنا به ماهي اجازه ميدهد كه خيلي آرام و بي حركت در آب باقي بماند.اردك ماهي شمالي معمولا به هنگاميكه طول آن به حدود2/1 متر ميرسد و وزن آن حدود 18 كيلوگرم ميشود به بلوغ ميرسند گرچه عموما وزن آنها بين 9/0 تا 5/4 كيلوگرم است . تعيين سن اردك ماهي مشكل بوده و با شمارش حلقه هاي موجود در فلس سن آنها تعين ميشود . بعضي از اردك ماهيان به سن 24 سالگي هم ميرسند ولي سن بلوغ آنها بين 2 تا 5 سال است .


تغذيه :


.اردك ماهي يك ماهي شكارچي است كه داراي اشتهاي فوق العاده اي مي باشد .در ماههاي اوليه زندگي رژيم غذايي اردك ماهي جوان شامل سخت پوستان كوچك و حشرات ريز است و هنگاميكه به بلوغ مي رسد از بيشتر ماهيان ، قورباغه ها ، حشرات و خرچنگ ها ، بعضي پستانداران كوچك مثل موش و مرغان آبزي جوان تغذيه مي كند .اردك ماهي به هنگام شكار در لابه لاي علفها كمين كرده و به طور ناگهاني و غافلگير كننده به طعمه حمله مي كند . و با دندانهاي تيز خود طعمه را نگه داشته و ابتدا از سمت سر شروع به قورت دادن مي كند .


توليد مثل :


بيشتر نرها و ماده ها در 2 تا 5 سال ابتدايي زندگي به بلوغ ميرسند .دوره توليد مثل اردك ماهي معمولا از ماه مارس تا ماه مي ادامه دارد .كه بستگي به درجه حرارت آب و زمان آب شدن يخها دارد .در بهار زماني كه ماهيها در مناطق مردابهاي كم عمق تجمع پيدا مي كنند اردك ماهيان در دهانه خليجهاي كوچكي كه از نهرها بوجود آمده وداراي بستر سنگي است ديده ميشوند .اردك ماهيان ماده تخمهاي خود را در طول مدت روز روي گياهاني كه بين اين سنگها وجود دارد ريخته ،كه تعداد آنها در حدود 100000 عدد است.به همراه آنها اردك ماهيان نر هم تخمكها را بارور مي كنند . تخمهاي محافظت نشده حدود 2 هفته بعد تبديل به لارو ميشوند و لاروها براي تغذيه بهتر به مناطقي كه آب داراي عمق بيشري است مهاجرت مي كنند



** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:53 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

 

ماهی لپورنیوس راه راه سیاه

خانواده : آنوستو میده Anostomidae
این خانواده که جزء انواع کاراسین های آمریکای جنوبی و مرکزی است دارای بدنی کشیده بوده و هنگام شنا سر آنها به طرف پائین قرار می گیرد.
اندازه این ماهی که بومی آمازون و گوان است به 10 تا 15 سانتیمتر می رسد. از آنجا که جمع آوری آن از مناطق بومی مشکل و نیز تکثیر آن در اکواریوم غیر ممکن است ، این ماهی علیرغم زیبائی که دارد چندان مورد توجه قرار نگرفته است.بر روی بدن دارای 10 نوار رنگی سیاه رنگ اسن که یکی از آنها بر روی چشم قرار دارد. بین هر دو نوار سیاه یک نوار روشن وجود دارد.جالب توجه است که هرچه سن ماهی بیشتر می شود تعداد نوارهای روی بدن زیادتر می شود.برای مثال یک ماهی جوان معمولا دارای پنج نوار تیره بر رو ی بدن است د ر حالیکه ماهی بالغ دارای 10 نوار تیره می باشد.به رشد ماهی یکی از نوارها از وسط به دو نیم شده و کم کم تبدیل به دو نوار می شود. درجه حرارت مناسب براب آن 21 تا 26 درجه سانتی گراد است

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:53 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

نگهداری ماهیهای دریایی آب شور به نسبت ماهیهای زینتی آب شیرین تخصصی تر بوده و نیازمند امکانات و تجهیزات ویژه نگهداری ماهیهای دریایی می با شد . اگر ملزومات مورد نیاز فراهم باشد و نکات لازم در خصوص نگهداری آنها رعایت شود نگهداری این ماهیها نیز ساده و راحت خواهد بود ماهیهای زینتی دریایی علیرغم زیبایی بسیار خیره کننده از لحاظ قیمت نسبت به ماهیهای آب شیرین گرانتر و نگهداری آنها نیز پر هزینه تر می باشد . برای نگهداری ماهیهای زینتی آب شور نسبت به گونه ماهی با شرایط مورد نیاز آن گونه باید فراهم گردد. اما به طور کلی اصلی ترین لوازم مورد نیاز برای نگهداری ماهیهای آب شور به شرح زیر است :


1- تانک شیشه ای آکواریوم باحجم حداقل 200 لیتر
2- نمک دریا یا آب دریا با شوری 30 ppt


3- سنگریزه ساحلی یا خرده مرجان نخودی برای کف

4- صخره دریایی یا سنگ زنده دریایی

5- ***** کف

6- ***** بیولوژیک (داخلی یا خارجی ) بسته به حجم آکواریوم و انواع آن

7- پروتئین اسکیمر (مواد دفعی )

8- بخاری و یا چیلر

9- لامپهای ویژه آب شور

10- دستگاه های کنترل خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب (شوری سنج – تستهای آب – دماسنج و ...)
بعلاوه برای نگهداری تخصصی گونه ها و یا موجودات خاص نظیر (مرجان ها – بیمهرگان – صدفها – ماهیهای خاص و سایر آبزیان ) لوازم مخصوص برای آنها باید تعبیه و تامین گردد

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:53 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

ماهي جراح


اين ماهي آبي رنگ بسيار زيبا (Paracanthurus hepatus) به خاطر لكه‌ي سياهرنگ روي پوستش، كه به تيغه‌ي چاقوي جراحي شباهت دارد، به ماهي جراح مشهور است. اين ماهي باله‌اي استخواني نزديك دم خود دارد كه جمع مي‌شود. رنگ زرد روي اين باله پيام هشدار دهنده اي به شكارچيان است كه:" من مسلح هستم. به من نزديك نشويد!"

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:54 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

برگ برنده



اين عقرب‌ماهي برگي شكل (Taenianotus triacanthus) مشغول ديدزني بچه ماهيياني است كه بالاي سرش شنا مي‌كنند. اين شكارچي با حوصله مي‌تواند رنگ خود را تغيير دهد و با محيط پيرامون خود هماهنگ شود. سپس منتظر مي‌ماند تا شكار از كنار دهانش بگذرد. اين انتظار ممكن است چند ساعت هم طول بكشد. سرانجام، دهانش در كمتر از ثانيه باز مي‌شود و شكار از همه جا بي‌خبر را به كام مرگ مي‌كشد.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:54 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

ویژگیهای خارجی کوسه ماهی

سر بطور واضح نوک تیز است تنه به شکل دوک می‌باشد. نزدیک باله سینه‌ای از همه جا بزرگتر است و در عقب باریک می‌شود. دو باله پشتی میانی و مجزا دارد. باله دمی دارای دو قسمت نامساوی می‌باشد. در سطح شکمی سر دو کیسه بویایی و دهان عرضی پهن وجود دارد. چشمها جانبی بوده و پلک ندارند. پنج شکاف آبششی تخم مرغی شکل در جلوی هر باله سینه‌ای باز می‌شود




دستگاه تنفسی کوسه ها:
کوسه ماهی بوسیله باز و بسته کردن دهان آب را به داخل کشیده و آن را با فشار از شکافهای آبششی اسپیراکلها خارج می‌سازند. آبششها 5 جفت هستند و در داخل شکافهای آبششی قرار دارد. خون از آئورت شکمی از مویرگهای آبششها عبور کرده و CO2 خود را از دست می‌دهد و اکسیژن محلول در آب را جذب می‌نماید و سپس در آئورت پشتی جریان می‌یابد.

اندامهای حسی کوسه ها:
کوسه ماهی بیشتر به محرکات بویایی بستگی و تکیه دارند. محرکات بویایی از آبی که از دو کیسه سطحی بویایی واقع در پوزه عبور می‌کند دریافت می‌شود. چشمها بوسیله 3 جفت ماهیچه که کره چشم را به حفره چشم متصل می‌سازد حرکت می‌کند. گوشها کاملا درون سر قرار دارند و دو کار مشخص دارد، دریافت تاثیرات صوتی و جهت‌یابی.
دستگاه تولید مثل کوسه ها:
جنسهای نر و ماده جدا هستند مجزا هستند. در جنس نر ، اسپرم در دو بیضه که در بخش جلوی اندرونه بدن واقع است درست می‌شود. از هر بیضه چندین لوله آوران به یک لوله وابران پیچاپیچ منتهی می‌شود. لوله وابران در سطوح شکمی گرده به طرف عقب رفته و بر روی برجستگی و ازنشی تولید مثلی به خارج مربوط می‌شود. به هنگام جفت‌گیری ، اسپرم از ماهی نر به کمک گیره‌ها (Claspers) به داخل کلواک ماهی ماده می‌ریزد.



دستگاه تولید مثلی ماده عبارت است از یک تخمدان بزرگ که بوسیله غشای ستبری از پشت چسبیده است و دو تا اویداکت بزرگ در طول اندرونه امتداد دارد و هر یک در انتهای جلوی خود تکاو بزرگی دارد که تخمها بوسیله آن از اندرونه داخل می‌شود. قسمت جلوی هر لوله گشادتر شده و یک غده قشری تشکیل می‌دهد و در گونه‌های تخمگذار بچه‌زا مانند سگ ماهی ، قسمت پشتی آن بزرگ شده و رحم را دست می‌کند.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:54 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

سيلور شارك
سيلور شارك(Bala Shark) يك ماهي بزرگ ، شناگري سريع است اين ماهي ميتواند تقريباً تا35سانتيمتر رشد كند ولي در آكواريم هایی كه جاي كافي براي شنا كردن آنها ندارند اندازه ي آنها كوچكتر از اين مقدار مي شود.

البته تنها مشكلي كه در مورد اين ماهي وجود دارد در حمل و نقل آنهاست كه ممكن است دچار استرس شوندو بعد از اينكه در تانك مورد نظر قرار داده شوند براي مدت چند دقيقه وارونه بمانند؛ مشكل خاصي نيست ولي بايد در حمل و نقل ،آنها را به آرامي جابجا كرد و نيز در هفته ي اولي كه در تانك قرار داده مي شوند مورد مراقبت مخصوص گيرند تا دچار بيماري و يا استرس و در نهايت مرگ نشوند.رشد اين ماهي نسبتاً مناسب است و ماهياني هستند كه هر نوع غذايي را مي خورند و هر چيزي كه به داخل دهانشان برود ديگر خارج نخواهد شد.آکواریوم حاوی اين ماهي ، آكواريم حتماً بايد داراي در پوش باشد زيرا ممكن است از آكواريم به بيرون بپرد.

از اغلب غذاها از جمله كرم ها، دل گاو ، پلت ها تغديه ميكنند و نیز علاقه ی خاصی به خوردن نخود فرنگی پخته که پوست آن نیز کنده شده است نشان می دهد و بهتر است هفته ای 3-2 بار به آنها داده شود.

درجه حرارت 28-24 سانتيگراد , PH 6.5- 7.5 برای آنها مناسب است.در مورد تکثیر آنها در آکواریوم اطلاعاتی در دسترس نمی باشد.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:55 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

سيلور شارك
سيلور شارك(Bala Shark) يك ماهي بزرگ ، شناگري سريع است اين ماهي ميتواند تقريباً تا35سانتيمتر رشد كند ولي در آكواريم هایی كه جاي كافي براي شنا كردن آنها ندارند اندازه ي آنها كوچكتر از اين مقدار مي شود.

البته تنها مشكلي كه در مورد اين ماهي وجود دارد در حمل و نقل آنهاست كه ممكن است دچار استرس شوندو بعد از اينكه در تانك مورد نظر قرار داده شوند براي مدت چند دقيقه وارونه بمانند؛ مشكل خاصي نيست ولي بايد در حمل و نقل ،آنها را به آرامي جابجا كرد و نيز در هفته ي اولي كه در تانك قرار داده مي شوند مورد مراقبت مخصوص گيرند تا دچار بيماري و يا استرس و در نهايت مرگ نشوند.رشد اين ماهي نسبتاً مناسب است و ماهياني هستند كه هر نوع غذايي را مي خورند و هر چيزي كه به داخل دهانشان برود ديگر خارج نخواهد شد.آکواریوم حاوی اين ماهي ، آكواريم حتماً بايد داراي در پوش باشد زيرا ممكن است از آكواريم به بيرون بپرد.

از اغلب غذاها از جمله كرم ها، دل گاو ، پلت ها تغديه ميكنند و نیز علاقه ی خاصی به خوردن نخود فرنگی پخته که پوست آن نیز کنده شده است نشان می دهد و بهتر است هفته ای 3-2 بار به آنها داده شود.

درجه حرارت 28-24 سانتيگراد , PH 6.5- 7.5 برای آنها مناسب است.در مورد تکثیر آنها در آکواریوم اطلاعاتی در دسترس نمی باشد.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:55 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

بارش کله شیری
نام گروه ماهیان : سیکلیده ها
نام خانواده : steatocranus casuarius
نام ماهیان : بارش کله شیری (کله محدب) African blockhead cichlid
خاستگاه : قسمتهای پایینی رودخانه ی کنگو
طول ماهی بالغ : 8 سانتی متر
مکانهای جاگیری : در سوراخها و بین سنگها
نور مناسب : کم نور
همزیستی : سازگار با اکثر ماهی ها
تغذیه : غذای زنده ، غذای گوشتی
خصوصیات فیزیک وشیمیایی : حداقل طول آکواریوم 80 سانتی متر ، دمای آب 22-28 درجه سانتی گراد
دشواری نگهداری : گروه 2
ویژگیهای جنسی : در ماهی نر برجستگی پیشانی بسیار بزرگتر است .


ماهی شگفت آور و صلح جویی است . در هر آکواریومی که غاری برای مخفی شدن داشته باشد براحتی زیست میکند . ساعتها سر خود را بیرون می آورد و منتظر غذا میماند تا آن را به سرعت بگیرد و دوباره در غار پنهان شود . بهتر است که پرورش آن به صورت جفتباشد . تکثیر آن چندان دشوار نیست . در غارها تخم ریزی میکند




** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:57 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

گورامی غول پیکر( Giant Gurami-osphronemus)

گورامی غول پیکر در ایران به نام اسفرانوس معروفست و همچنین به گورامی غول پیکر نیز مشهورست
این ماهی زیبا دارای 4 نوع از خانواده اسفرانومید(Osphronemidae) میباشد
دارای رنگهای سفید خاکستری ,سفید ,خاکستری و کرم رنگ میباشد
در بچه گی بسیار شبیه به گورامیهای معمولی بخوصوص گورامی شکلاتی هستش ولی با گذشت سنش به دوره بلوغ کاملا تغیر رخسار و شمایل و گاهی رنگ میدهد و به شکل عکس زمینه که در موزه حیات وحش داراباد گرفتم در میاید
دارای مبدا China, Java, Malaysia,S.E. Asia, Indonesia میبا شد
ماهی بسیار مقاوم و دوست داشتنی و دوره زندگیش در اکواریوم تا 25 سال نیز گزارش شده است
تقریبا همه چیز خوار میباشد
در طبیعت به 80 سانت نیز میرسد
مثل ماهیoscar جزو ماهی های تولید کننده ضایعات زیاد هستش پس *****اسیون خوب رو در تانکش فراموش نکنید
بسیار ستیزه جو هستش و تنهاشم یا با همنوع خودش خیلی خوب و زیباتر جلوه میکنه
گیاهارو یا میخوره یا از بین میبره پس یک تانک باز با دکور کم رو براش فراهم کنین توصیه من تانک 150 liter به بالا برای نگه داریش است
دمای 23-30 براش مناسبست
نرها دارای بالهای گورامی غول پیکر( Giant Gurami-osphronemus)

گورامی غول پیکر در ایران به نام اسفرانوس معروفست و همچنین به گورامی غول پیکر نیز مشهورست
این ماهی زیبا دارای 4 نوع از خانواده اسفرانومید(Osphronemidae) میباشد
دارای رنگهای سفید خاکستری ,سفید ,خاکستری و کرم رنگ میباشد
در بچه گی بسیار شبیه به گورامیهای معمولی بخوصوص گورامی شکلاتی هستش و زیباتر ولی با گذشت سنش به دوره بلوغ کاملا تغیر رخسار و شمایل میدهد کمی زشت میشه البته نه همشون و به شکل عکس زمیمه که در موزه حیات وحش داراباد گرفتم در میاید
دارای مبدا China, Java, Malaysia,S.E. Asia, Indonesia میبا شد
ماهی بسیار مقاوم و دوست داشتنی و دوره زندگیش در اکواریوم تا 25 سال نیز گزارش شده است
تقریبا همه چیز خوار میباشد
در طبیعت به 70 سانت نیز میرسد
مثل ماهیoscar جزو ماهی های تولید کننده ضایعات زیاد هستش پس *****اسیون خوب رو در تانکش فراموش نکنید
بسیار ستیزه جو هستش و تنهاشم یا با همنوع خودش خیلی خوب و زیباتر جلوه میکنه
گیاهارو یا میخوره یا از بین میبره پس یک تانک باز با دکور کم رو براش فراهم کنین توصیه من تانک 150 liter به بالا برای نگه داریش است
دمای 23-30 براش مناسبست
نرها دارای بالهای پشتی تیزتری میباشند
دارای اندام لابرینس بسان اکثر گورامیها میباشند
گاهی با ماهیoscar نیز میتوان نگهداری کرد بشرط تانک بزرگ

متوانند در اکواریومها تخمریزی کنند انم بشرط جای خیلی بزرگ 600 لیتر به بالا
در طبیعت مثل اکثر گورامیها برای خمریزی 1 شبکه بزرگ حباب هوا روی سطح اب درست مکنند و تخماشونو تو اونا قرار میدنند که بعد از 2 هفته بچه ماهیا شروع به شنا کردن میکنند
در صورت تنها بسیار مغرور و زیبا جلوه گر میشود

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:58 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

 

اروانای اسیایی
نام : آروانای آسیایی

نام انگلیسی : Asian Arowana

اندازه : تا 90 سانتی متر (36 اینچ)

محل زندگی : جنوب تایلند ، جنوب ویتنام ، شبه جزیره مالایا ، سوماترا و اندونزی

چگونگی وضعیت آب : سبک و آب کمی اسیدی

دما : 24 تا 30 درجه سانتی گراد (75 تا 86 درجه فارنهایت)

بومی آرامی از اندونزی و مالزی است و گفته می شود که آروانای آسیایی در کوه ها و یا زمینهای پست پدیدار نشده است.این آروانا به انواع رنگهای آروانای قرمز ، آروانای طلائی ، آروانای سبز و چندین نوع دیگر است ولی طرز رفتار و دیگر نیازمندی های آنها شبیه به یکدیگر است و و از یک نوع نشات گرفته است.

آروانای آسیایی در لیست CITES (قرارداد بین المللی مبارزه با سوداگری گونه های در معرض خطر) به عنوان ماهی بالاترین درجه در نگهداری ماهی شناخته شده است اما در سال 1989 در هفتمین کنگره تجدید نظر روزانی(Rosanne) توافق شد که این انواع عالی آن به اندونزی منحصر شود. تعداد صادر شده آن در سال 1990 ، 1250 ، در سال 1991 ، 1500 ، در سال 1993 ، 3000 ، در سال 1994 4000 عدد بوده است. اما صادرات غیر قانونی آن در حدود 2500 عدد بوده.

آروانای قرمز آسیایی یک غنیمت در هر اکواریوم در دنیا است. این ماهی گرانترین ماهی اکواریومی در دنیا می باشد که یک دانه از این ماهی به قیمت بیشترین مقداری که برای یک ماهی داده شده است شناخته می شود. قیمت این ماهی به اندازه ، وضعیت اعضای بدن و در آخر ریخت ، رنگ و همچنین به جیب خریدار بستگی دارد. یک آروانای قرمز آسیایی بزرگ در حدود دها هزار دلار و در بعضی اوقات صدها هزار دلار به فروش می رسد

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:58 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

گورامی بهشتی لانه زنبوری
گورامی بهشتی لانه زنبوری
نام علمی : Belontia hasselti
خاستگاه این گورامی جزایر بین هند و اندونزی است. متعلق به خانواده Belontiidae بوده و طولش به دوازده سانتی متر می رسد.
به طور کلی رنگ آمیزی در این ماهی بسیار متغییر می باشد ، به گونه ای که باله های پشتی ، مخرجی و دمی جنس نر دارای نقوش تیره است. این ماهی در حالت عادی ، در انتهای باله پشتی خال خود را نمایان می سازد. هر دوجنس نر و ماده به هنگام ترسیدن و جنس نر در حین تحت تاثیر قرار دادن دارای نقوش مرمرین تیره می گردند. این تغییر رنگ بیانگر معنای خاصی است. شکم ماده نسبت به شکم نر قطورتر و پرتر دیده می شود. در ابتداء بر این عقیده بودند که ماهی نر و ماده از نظر نقوش لانه زنبوری اشان تفاوتی با هم ندارند اما پس از بررسی های صورت گرفته ، ثابت گردید که فقط ماهی نر دارای نقوش لانه زنبوری است.
برای تکثیر این ماهی ، احتیاج به آب سبک (2 تا 5 درجه سختی آلمانی) و دمای 25 تا 28 درجه سانتی گراد است. همچنین کاشت متراکم و انبوه گیاهان آبزی توصیه می گردد.
تخم این گورامی به دلیل محتوای روغنی روی آب شناور می ماند. از هر تخمریزی تعداد 500 تا 700 عدد تخم حاصل می گردد که در دمای 27 درجه سانتی گراد پس از گذشت 48 ساعت به لارو تبدیل می شود. 2 تا 3 روز بعد ، لاروها شروع به شنای آزاد می کنند.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:59 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

گورامی سان ست
برخی این گورامی را یک واریته و برخی یک زیرگونه از گورامی کوتوله یا دارف می دانند. به هر حال آن را شکل رنگی نوع وحشی گورامی کوتوله دانسته اند. آن متعلق به خانواده Belontiidae می باشد که در هند به برونئی پراکنش دارد. حداکثر رشد آن در طبیعت به 5 سانتی متر می رسد که همین امر سبب می گردد که بتوان آن را در مخزنی کوچک نیز نگهداری کرد.
گورامی سان ست گونه ای صلح جو و غیر مهاجم است. بدن نارنجی طلایی سرخ با سر نقره ای می باشد که قسمت ابتدایی باله پشتی در آن آبی رنگ است. شعاعهای باله دمی و بخش ابتدایی باله مخرجی و به جز بخش های میانی که بیرنگ و تقریبا زرد رنگ است به رنگ نارنجی می باشد.
این ماهی طبقات میانی آب را برای شنا انتخاب کرده و یک همه چیز خوار محسوب می شود. می توانید با تنظیم دما در محدوده حرارتی 22 تا 27 درجه سانتی گراد این ماهی را هم در مخازن تک گونه ای و هم اجتماعی قرار دهید. برای نگهداری ، این ماهی مستلزم یک مخزن خانگی ، خوب گیاهکاری شده و آب سبک و نسبتا اسیدی به همراه تعویض های جزیی آب می باشد. شاید این دلیلی برای قرار دادن آن در طبقه ماهیان مشکل باشد.
تفریق جنسی از بدن کمرنگتر ماده امکانپذیر خواهد بود. سایر موارد تکثیر ، پرورش و نگهداری از لاروها همانند گورامی کوتوله می باشد.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:59 AM
تشکرات از این پست
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:معرفی کامل(به همراه عکس) انواع ماهیان زینتی...................

دم شمشیری

نام خانواده: دم شمشیری
نام ماهیان : دم شمشیری (رنگهای مختلف)
طول حداکثر: 13 سانتی متر
سطح شنا: تمام سطوح آب
مکانهای جاگیری :میان تخته سنگهاو گیاهان آبزی
نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب
همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی
تغذیه: غذای خشک
خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 25درجه سانتی گراد - سختی آب 14 درجه - Ph= 7.3
دشواری نگهداری: گروه
رفتار و نوع تولید مثل : زنده زا،این ماهی زیبااز محبوبترین ماهیان اکواریومی است. زائده شمشیر مانند ماهی نر را از ماده ها جدا میکند. حرکات زیبا و مهربانی این ماهی باعث شده است، توجه اکثر آکواریوم دارها به آن جلب شود. این ماهی به سرد شدن آب حساس است.

** دارالولایه **

درباره امضاء

یک شنبه 19 تیر 1390  10:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها