مربا پوست خربزه
مربای پوست خربزه | مربا و کمپوت
مواد لازم :
خربزه 3000 گرم
شكر 1000 گرم
زاج سفید 1 قاشق سوپخوری
سركه قدری
میخك قدری
دارچین قدری
طرز تهیه :
قسمت خارجی پوست خربزه را تراشیده و آنرا در آشه مقدارش دو ثلث وزن پوست خربزه است ریخته ، یک قاشق زاج سفید به آن اضافه کرده بگذارید بپزد همینکه پوستها پخته شد ، آبش را دور ریخته یک ثلث وزن خربزه ، شکر و نصف اندازه شکر ، سرکه و کمی میخک و دارچین بآن مخلوط کرده در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
سه شنبه 8 تیر 1389 10:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
sm1372
samsam
papeli