مدير امور عمومي شهرداري اصفهان:
صداي اذان در 200 نقطه اصفهان طنينانداز ميشود
خبرگزاري فارس: مدير امور عمومي شهرداري اصفهان گفت: نصب سامانه پخش اذان بنا به درخواست شهروندان اصفهاني و شهردار اين كلان شهر در 200 نقطه در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومي شهرداري اصفهان، سيد جلال هاشمينژاد با بيان اينكه اذان دعوتي است آسماني كه از زمان رسول اكرم (ص) تاكنون از فراز گلدستهها، منارهها و كوي و برزن به گوش جان مردم راه يافته و همواره نواي دلنشين و آرامبخش آن دل مسلمين را نوازش داده است، اظهار داشت: چندي پيش شهرداري اصفهان در پنجاه نقطه شهر اقدام به پخش همزمان اذان كرده تا اوقات شرعي را يادآوري و به صورت هماهنگ مردم را به نماز دعوت كند.
وي به استقبال خوب و تقاضاي شهروندان در اين رابطه اشاره كرد و ادامه داد: پيرو تقاضاي مردم اصفهان و با دستور، گلبانگ اذان به صورت همزمان و به طور دورهاي با صداي قاريان برتر كشور پخش ميشود.200 نقطه از شهر شامل ميادين، محوطههاي بازار بزرگ ميدان امام (ره) و نقاط پرازدحام شهر نصب سيستم اذانگوي در حال انجام است و به زودي شهروندان از اين سامانه هوشمند بهرهمند ميشوند.
وي با تاكيد بر اينكه دستگاههاي اذانگوي مخصوص شهر اصفهان بوده و به طور دقيق زمان شرعي را تعيين ميكند، افزود: از نصب اين سيستم در نزديكي منازل مسكوني، مراكز حساس و بيمارستانها جلوگيري بهعمل آمده تا مزاحمتي براي شهروندان ايجاد نشود.
هاشمينژاد بيان داشت: سيستم اذانگو قادر است اذان را يكسان و در يك زمان بر اساس طول و عرض جغرافيايي منطقه اصفهان پخش كند.
وي با بيان اينكه گلبانگ اذان به صورت همزمان و به طور دورهاي با صداي قاريان برتر كشور پخش ميشود، اضافه كرد: اين سامانه مجهز به تنظيم ساعت از طريق ماهواره داخلي بوده كه منطبق با محاسبات ژئوفيزيك دانشگاه تهران به عنوان مرجع رسمي اوقات شرعي است.