0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

تسلیم/اورول

جورج اورول

همایون حنیفه وند مقدم

انتشارات کوشش

گوردن کامستاک یک جوان سی ساله انگلیسی با ذوقی سرشار در زمینه ادبیات است . گوردن از خانوداه متوسط رو به پایینی است که همه ذوق و هوش او را می ستایند . گوردن از عادی زندگی کردن و درگیر شدن در مسائل مادی گریزان است و عقیده دارد پول مردم را به زیر سلطه خود درآورده است . او تصمیم می گیرد از داشتن یک شغل خوب صرف نظر کرده و به عنوان یک فروشنده کتاب مشغول به کار شود و در عین حال به فکر چاپ اشعار خود و شرکت در مهمانی های خصوصی روشنفکران نیز هست . گوردن زندگی فقیرانه ای دارد و در این میان رزماری دختری که قصد ازدواج با گوردن را دارد ، جولیا خواهری که بسیار یاری رسان برادر است و راولستون چپ گرای پولدار و دوست صمیمی گوردن تاثیر زیادی در سرنوشت او دارند .

من شدیدا از کتاب خوشم اومد خیلی موضوع جالب و در عین حال واقع بینانه ای داشت خیلی خوب بود و بسیار زیبا تموم شد .  به نظر من که بسیار به اوضاع و احوال ایران هم می خورد ... دقیقا از نوع زندگی هایی که می شه راحت تو مملکت ما پیدا کرد ... پسرهای هنرمندی که خانواده و عرف را بی خیال می شوند و به دنبال ادبیات و هنر می رند ، وارد این مجامع می شوند ، روشنفکر می شوند و نهایتا به این نتیجه می رسند که پول حرف اول را می زنه و بعد توی سنهای 33 و 34 می زنن زیر همه چیز و رویاهای بلندشون را رها می کنند و سعی می کنند سریع با یک دختر آشنا بشوند و باهاش ازدواج کنند و یا یک دختر اونها را به سمت ازدواج هل می ده و دیگه خودشون هم مقاومتی نمی کنند و .... خیلی کتاب قشنگی بود

جالبه بدونید جرج اورول مدتی عضو پلیس برمه بوده اما وقتی فهمید مردم برمه از انگلیسی ها و تسلطشون بر برمه دل خوشی ندارند از این کار استعفا داد .

قسمت های زیبایی از کتاب

برای من ، تو و آن جوان فارغ التحصیل از کمبریج گمنامی یکسان است . گرچه درک این موضوع برای آن جوانان افاده ای مدتی به طول می کشد .

همه مردان چاق تا آنجایی که امکان دارد سعی می کنند واژه "چاق" را به کار نبرند . "قوی هیکل " واژه ای است که به کار می برند و حتی گاه خود را "تنومند" می خوانند . یک مرد چاق هیچ گاه به اندازه زمانی که خود را "تنومند" می نامد خوشحال نیست .

هنگامی که پولی نداشته باشی ، نمی توانی دوستی داشته یا اجتماعی باشی .

فرستادن کودک به مدرسه ای که همه شاگردانش ثروتمندتر از او باشند ، بزرگترین ضربه ای است که می توان بر وی وارد نمود .

او از رفتن به سر کار وحشت داشت . کدام پسری است که از این کار وحشت ندارد ؟

ایمان ، امید و پول . تنها یک قدیس می تواند دوتای اولی را بدون داشتن سومی به دست آورد .

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 23 تیر 1390  7:07 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

معبد طلایی/ میشیما

معبد طلایی

یوکیو میشیما

محمد عالیخانی

انتشارات دستان

داستان در مورد پسرک زشتی است که پدرش روحانی یک معبد است . پسر لکنت زبان شدیدی دارد و از این موضوع رنج زیادی می برد . روحانی بودن پدرش و این نقص باعث ایجاد عقده هایی در روح و ذهن او می شود . معبد طلایی نیز یکی از معابد بزرگ و ثروت مند کشور است که رئیس آن دوست پدر پسرک است و پسر بعد از مرگ پدرش برای آموزش مذهبی به آنجا می رود . او معبد طلایی را زیباترین جای جهان می داند و سخت کوش است هر چند عقده های او کم کم بروز می کند و ...

قشنگ بود خیلی خشک و صامت می نویسه اون قدر نوشته ها با احساسات آدم تماس پیدا نمی کنه ولی زیرمایه های روان شناختی و اجتماعی بالایی داره و به موضوعات جالبی هم پرداخته . موضوع پرکشش هم هست آدم می خواد بدونه درگیری های درونی این فرد آخر اونا به کجا می کشونه و در کل کتاب خوبیه .

میشیما خودشم زندگی جالبی داشته و فیلم های مختلفی از روی زندگیش ساخته شده .

قسمت های زیبایی از کتاب

دو نوع شجاعت وجود دارد : یکی شجاعت رو به رو شدن با واقعیات و قضاوت درست درباره آنها و دیگری شجاعت نبرد با آن قضاوت .

- این درست است که ما بر طبق مدل هایی رفتار می کنیم که جامعه از ما انتظار دارد؟
- اگر از همان آغاز به نوع دیگری و غیر از آنچه مردم انتظار دارند رفتار کنید مردم از شما می پذیرند ، البته این همیشه کار آسانی نیست . بعد از مدتی خود به آن روش انس می گیرید و چشم مردم هم بدان عادت می کند و از شما می پذیرند . به هر تقدیر می دانی که مردم فراموشکارند .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:09 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

زوال فرشته / می شیما

زوال فرشته

یوکیو می شیما

غلام حسین سالمی

انتشارات مهناز

هوندا پیرمرد ثروت مندی است که همسرش فوت کرده و اکنون زمان زیادی را در سفر می گذراند . او کتاب های زیادی می خواند و رازهایی در مورد فرشتگان می داند . در یکی از سفرهایش در یکی از جزایر پسری یتیم به نام تورو را می بیند که سه خال روی سینه اش دارد . هوندا به نتیجه می رسد که تورو باید مربوط به رازی باشد و او را به فرزندخواندگی قبول می کند تا ....

قشنگ بود . از می شیمل قبلا تعدادی کتاب معرفی کردم و آن قدرها هم مورد علاقه ام نبوده ولی این کتابش را دوست داشتم در عین سرد و خاکستری بودن فضا ، لحن نویسنده گرم و پرکششه . موضوع جالبی هم داره و خوب پرداخت شده .

می شیما چند بار نامزد دریافت جایزه نوبل می شه هر چند هیچ وقت اونو نمی بره .

قسمت های زیبایی از کتاب

می گویند آدم تا آخر عمرش هم خواب امتحانات را می بیند .

یک دختر معمولی و یک فیلسوف بزرگ مثل هم هستند : از دیدگاه هر دوی آن ها ، کوچک ترین و پیش پا افتاده ترین نکته می تواند دنیا را به نابودی بکشاند .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:11 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ققنوس/ دولت آبادی

ققنوس

محمود دولت آبادی

انتشارات چشمه

اینم یک نمایش نامه از آقای دولت آبادی در مورد مردی که ماموران ساواک توی خونش حبسش کردن شکنجه روحی بهش می دن تا رفیقش را لو بده . نمایش نامه کم شخصیت و خیلی کوتاهیه .

بد بود اصلا خوشم نیومد خیلی کلیشه ای آدم های سیاه و سفید و همون چیزایی که توی این مباحث هزار بار تکرار شده راستش اصلا از آقای دولت آبادی انتظار چنین چیز عوامانه ای را نداشتم هر چند نثرش مثل همیشه روان و گیرا بود .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:14 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

يك زندگي كوچك/ دولت آبادي

يك زندگي كوچك

محمود دولت آبادي

انتشارات قطره

عبدو و چند ملوان ديگر به همراه ممدو براي قاچاق جنس به دبي رفته اند اما در بازگشت مامور قانون آن ها را گرفته و درگيري هايي ايجاد شده . اكنون ممدو گريخته و از ملوانان مي خواهد منكر وجود او در قايق شوند .

بد نبود حالت فيلم نامه داره توي فضاي محلي . زبانش زيباست و فضاي بومي را هم خوب درآورده اما موضوعش چنگي به دل نمي زنه خيلي تكراريه برام . براي همين رو هم رفته مي شه گفت معموليه و متوسط.

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ایزابل/ ژید

ایزابل

آندره ژید

اسماعیل سعادت

انتشارات علمی و فرهنگی

ژرار برای انجام پایان نامه اش مهمان خانه ای می شود که نوه کوچ و علیلشان با آن ها زندگی می کند . پسرک روزی عکس مادرش را نشان ژرار می دهد مادر ایزابل نام دارد و دختری بسیار زیباست که گویا گاه گاهی نیمه شب ها به خانه می آید و سریع می رود . ژرار کنجکاو شده و می خواهد رمز زندگی ایزابل ، ماجرای بچه دار شدنش و ... را بفهمد .

داستان کوتاه و زیباییه . قشنگ و روان نوشته شده موضوعش جالبه و خیلی هم آدم را توی هیجان نگه می داره اما به نظرم آندره ژید بعضی جاها کم گویی داره دیگه زیادی سربسته می گه فقط با یک اشاره می گذره در صورتی که شاید زیباییش به بیان اون واقعه با جملات عمیق تر و مفصل تر باشه . در کل کتاب خوبیه .

خوب دیگه همین جا پرونده ژید را می بندم و می خوام چند تا کتاب از نویسنده های قبلی دوباره بخونم تا بعدش برگردم باز به کلاسیک های مهم .

در مورد آندره ژید بهتره بگیم که در کودکی به دلیل بیماری نمی تونه تحصیلاتش را به صورت منظم ادامه بده بعدها که بزرگ می شه مدتی عضو کمونیست می شه ولی بعد از چندی ازش کناره گیری می کنه .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سكه سازان / ژید

سكه سازان

آندره ‍ژيد

حسن هنرمندي

انتشارات پرستو

سكه سازان يك رمان بلند و پيچيده است كه مجموعه اي از خانواده ها درگيرش هستند . برنار پسري  كه متوجه مي شود نامشروع است و از خانه فرار مي كند . اولويه پسر عاشق ادبيات كه علاقه شديدي به دايي خود دارد هر جند نمي داند چگونه نزديك شود ونسان پسري كه زن متاهلي را باردار كرده و گريخته و ادوارد دايي اولويه و ونسان داستان نويس مشهور .....

كتاب متوسطي بود خوب و روان نوشته شده با وجود تعدد موضوع خوب همه را كنترل كرده و شخصيت ها را جالب در آورده اما يك جورايي بدم مي ياد از تفسيرهاي بين كتاب و ديدش و كلن چهارچوب شكل گيري داستان چندان برام جالب نيست . يك جورايي داستان كششي نداره مي شه هر جا شد راحت بذارينش كنار و ديگه به فكرش نباشيد .

جایی خوندم که تمام کتاب های آندره ژید جز فهرست کتاب های ممنوعه کلیسای کاتولیک هست !

قسمت هاي زيبايي از كتاب

ما مي خواهيم فريب بدهيم آن قدر به ظاهر مي پردازيم كه سرانجام ديگر نمي دانيم كه هستيم .

مهم در زندگي اين است كه خود را به دست گردش وقايع نسپاريم . يك چيز ، چيز ديگري به همراه مي اورد . بعد ديگر آدم نمي داند كارش به كجا مي كشد . 

رفته رفته انسان تسليم مي شود . توقع زيادي از زندگي نداريم اما ياد مي گيريم باز كمتر از زندگي توقع داشته باشيم .

جز با زندگي كردن نمي توانيد ياد بگيريد كه چگونه بايد زندگي كنيد .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:27 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فلسفه ي حيات / ژید

فلسفه ي حيات

آندره ‍ژيد

غلامرضا سميعي

انتشارات شباويز

سفر اورين: در مورد عده اي همسفر كه سوار كشتي مي شوند و به سوي كشورهاي ناشناخته مي روند .
پرومته ي سست زنجير : داستان پرومته كه از كوه پايين آمده و در شهر در حال كشف چيزهاي جديد است .

خيلي بد بود خيلي بدم اومد هر دو داستان نمادين هستند نوشته هاي پرتكلف پر از نماد و استعاره كه يكي چيزي مي گه اونم با صدتا تشبيه اما منظورش يك چيز معنوي ديگه است . و خوب داستان ها مال زمانيد كه آندره ژيد به سوي مكتب نمادگرايي رفته بود و من اصلا از اين طرز نوشتن خوشم نمي ياد . اين كتاب را هم دوست نداشتم . البته باز داستان پرومته خيلي بهتر بود .

آندره ژید بعد از ازدواج با همسرش ظاهرا باهاش رابطه چندانی نداشته و فرزندشم از یک رابطه نامشروع داره . بعد از اینکه همسرش فوت می کنه فرنزد نامشروعش را به فرزند خواندگی قبول می کنه و بزرگش می کنه .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:30 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

در تنگ /ژید

در تنگ

آندره ژيد

عبدالحسين شريفيان

انتشارات اساطير

‍ژروم پسر بچه اي بيش نيست كه عاشق دختر دايي بزرگش آليسا مي شود و اين عشق پاك و معصومانه در بزرگي نيز ادامه مي يابد . ژروم از صمصم قلب عاشق آليساست و نامه هايي بين آن ها رد و بدل مي شود هر چند آليسا از نامزدي دوري مي كند و بيشتر بودن سنش را دليل مي آورد اما ژروم مي داند موضوع ديگري در ميان است .

كتاب نسبتا خوبي بود لذت بردم از خوندنش خوش خوان هست و روان نوشته شده اما خوب عنصر برجسته اي هم نداره آن چنان يعني ابته طرز تفكراتي مثل آليسا كه اين قدر بعضي چيزا را پيچيده مي بينند و از روال طبيعي دوري مي كنند برام قابل هضم نيست و خيلي هم بدم مي ياد و خوب اين خودش يك كمي با كتاب برام مشكل ايجاد مي كنه .

با توجه به كتاب قبلي مي تونم بگم اين كتاب را وامدار رابطه خودش و دختر داييش بوده و هر چند ماجرا را پرورنده به شكل ديگه اما خيلي صحنه ها براتون آشناست .

قسمت زيبايي از كتاب

اگر با زني به بحث و مجادله بنشيني حسابت با كرام الكاتبين است و كاملا باخته اي .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

اگر دانه نمیرد/ ژید

آندره ژید

همایون نوراحمر

انتشارات نیلوفر

اینم یک خود زندگی نامه از آندره ژید . به نظر من کتاب متوسطی بود و از اون مدل زندگی نامه هایی که بدم می یاد . یعین یک چیزی مثل نوشته های سلین یا موارد اون طوری نیست که دقیق و لحظه به لحظه و یا دارای چهارچوب باشه بلکه خاطراتی که یادش بوده را به ترتیب زمانی گفته و اشاره گذرایی به آدم ها و وقایع داشته . برای من زیاد جالب نیست چون اولا چهارچوب داستان نداره دوما حس کنجکاویم ارضا نمی شه سوما وقتی خوب و قصه وار نمی نویسند با شخصیت ها رابطه ای هم برقرار نمی شه و کتاب به صورت صفحاتی پر اسمه که حوصله آدم را سر می بره . حالا نه این که بگم خیلی بد بود نه معمولی متوسط بود اما مدلش جوری بود که سرسری خونده می شد .

آندره ژید توی یک خانواده مذهبی پرتستان بزرگ شده ولی ظاهرا گرایشات خیلی سالمی نداشته !

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:33 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

آهنگ عشق/ ژید

آهنگ عشق

آندره ژید

اصغر سعیدی

انتشارات قطره

کشیش روزی به بستر زنی در حال مرگ خوانده می شود اما وقتی به آنجا می رسد پیرزن مرده و نوه کور و نیمه وحشی او تنها بر جای مانده است . کشیش تصمیم می گیرد بچه را با خود به خانه ببرد و او را مورد تعلیم و تربیت قرار دهد . کشیش دختر را که اکنون ژرترود خوانده می شود بسیار دوست دارد ...

قشنگ بود لطیف و زیبا به نظر من چنین موضوع لطیف و چالش برانگیزی واقعا ظرفیت داشت به مراتب زیباتر از این و پرجزئیات تر از این هم نوشته بشه  اما این جوری هم شبیه یک قطعه موسیقی بود که آغاز می شد و سریع هم پایان می گرفت . خوشم اومد با همه این ها خیلی لطیف و غمگین بود . راستش بعد از خوندن مائده های زمینی منتظر بودم بقیه کتاب ها هم نثر متکلف و پراستعاره داشته باشه اما نه سبک این کتاب خیلی متفاوت بود .

آندره ژید از برندگان جایزه نوبل ادبیات هست و این کتابش با نام های آهنگ روستایی و یا سمفونی پاستورال نیز ترجمه شده . سمفونی پاستورال یکی از لطیف ترین موسیقی های بتهوون است .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:35 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مائده های زمینی و مائده های تازه /ژید

مائده های زمینی و مائده های تازه

آندره ژید

مهستی بحرینی

انتشارات نیلوفر

کتاب افکار و عقاید و به نوعی نصیحت هایی از سوی آندره ژید در باب دریافتن زیبایی زندگی و صادق بودن با خویشتن خویش است . او دائم بیان می کند ناراحتی ، ناگواری ها و هوس ها را به دور بریزید و به دنبال شادی باشید . دیوار سخت عادت و آموخته را بشکنید و از هر چیز که اطراف شماست لذت ببرید . خود را و درون خود را بشناسید .

آندره ژید نویسنده بسیار بزرگ فرانسوی یکی دیگه از کلاسیک هایی هست که با یک عالمه شرمندگی تا حالا چیزی ازش نخوندم و می خوام یک نگاه مختصری به نوشته هاش داشته باشم و از معروف ترین کتابش شروع کردم . کتاب بدی نبود زیاد به دلم ننشست . اولا که موضوع نداشت و من واقعا تررجیح می دهم داستان بخونم دوما نثرش خیلی متکلف و پرتشبیه بود که به نظرم این نوع نثر یک کم از رده خارجه با این وجود بعضی ریتم های نوشتنش خیلی به دلم می نشست .

قسمت های زیبایی از کتاب

ای کاش اهمیت در نگاه تو باشد و نه در چیزی که بدان نگاه می کنی .

ناتانائیل کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس هم به خود نگیرد بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد . منتظر هر آنچه به سویت می آید باش و جز آنچه به سویت می آید آرزو مکن .

از اعتقاد دست بدار و بیاموز . آن که می کوشد تا حرف خود را به زور بقبولاند حجت موجهی ندارد . مگذار بدین گونه گمراهت کنند . مگذار چیزی را به زور به تو بقبولانند .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:36 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

زندگی من / تواین

زندگی من

مارک تواین

ابوالقاسم حالت

انتشارات امیرکبیر

کتاب همون طور که از اسمش پیداست زندگی نامه مارک تواین هست البته نه به اون معنای معمول و چیزی که ممکنه توی ذهنتون بیاد . نیومده توی کتاب خط سر زندگیش را بگه بلکه اتفاقات جالب زندگیش و خاطره هایی که یادش می یومده را گفته هر فصل یا هر چند تا فصل یکی از ماجراهای زندگیش هستند .

کتاب تقریبا خوبیه طنز کتاب عالیه خیلی ظریف و پنهانی و در عین حال نشاط آور . قلمش هم خیلی روان و زیبا و بدون شکستگی هست ترجمه خیلی خوبی هم داره وقایع زیبایی را انتخاب کرده با قلم زیبا و نتیجه گیری های باحال یعنی در کل قلم مارک تواین را می پسندم ولی موضوع کتاب مورد علاقم نیست برام خوندن زندگی نامه ها جالبه مثلا یکی از بهترین هاش مال مارکز بود اما این طوری خوندن خاطرات پراکنده نه زیاد چیزی نیست که چندان باب میلم باشه برای همین می گم نسبتا خوب بود . یک نکته جالب برام این بود که وای چه قدر اتفاقاتی که توی کتاباش مثلا تام سایر و یا هاکلبری فین تعریف کرده توی واقعیت برای خودش اتفاق افتاده و چه قدر نویسنده وام دار هیجانات واقعی زندگیش هست .

خوب همین جا دیگه پرونده مارک تواین را می بندم هر چند زیاد هم بهش نپرداختم .

قسمت های زیبایی از کتاب

وقتی که جوان تر بودم می توانستم هر چیزی را به یاد بیاورم ، خواه اتفاق افتاده و خواه اتفاق نیفتاده بود . اما استعدادهایم دارد تحلیل می رود و به زودی به مرحله ای می رسم که نمی توانم چیزی را به یاد بیاورم مگر آن هایی را که هرگز اتفاق نیفتاده است .

این بسیار تاسف آور به نظر می رسد که دنیا بسیاری از چیزهای خوب را فقط به دلیل این که سالم و سودمند نیستند دور بیندازد .

امروز من تنبل تر از چهل سال قبل نیستم اما این به آن علت است که چهل سال پیش به آخرین حد تنبلی رسیده بودم . شما نمی توانید خارج از حد امکان پا بگذارید .

اندازه ی بدبختی هرکسی را نمی توان با مقیاس کس دیگری معین کرد و فقط مقیاسات شخصی که به آن بدبختی گرفتار شده ، اندازه ی آن را تعیین می کند .

دوشنبه 2 مرداد 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

داستان پر آب و تاب یک پرنده

مجموعه نویسندگان

یوسف قنبر

انتشارات روزنه

مردی که هدلی برگ را به فساد کشید : داستان شهری که مردمش با دور کردن وسوسه سعی می کندن صادق باشند .
داستان پر آب و تاب یک پرنده : پرنده ای شبیه زاغی که حرف می زند و می خواهد با بلطو سوراخی را پر کند .

زندگی محرمانه والترمیتی : والترمیتی که در حال دارد وقایع دیگری را نیز به یاد می آورد .
اسرار جنایت تراژدی مکبث : زنی که همیشه داستان های جنایی می خواند اشتباها کتاب شکسپیر را خریده .
سرانجام شوم آقای بروهل : مردی که قیافه اش شبیه گانگستری بزرگ است .
شبی که تخت خواب روی بابا سقوط کرد : مرد می خواد در اتاق زیر شیروانی بخوابد که تختی قدیمی دارد .
روزی که سد شکست : زمانی که مردم شهر از ترس شکستن سد فرار می کنند .
شبی که شبح به خانه ما رخنه کرد : صدای پایی در طبقه پایین می آید و به پلیس زنگ می زنند .

خوب 3تا معروف ترین کتاب های تواین را معرفی کردم و گفتم سری هم به کتاب های ناشناس ترش بزنم و برای همین رفتم سراغ این کتاب ولی خوب متاسفانه فقط دو تا داستان اول از تواین بود و بقیه داستان ها از جیمز تربر نویسنده دیگر آمریکایی بود . شباهت این دو نویسنده هم توی سبک طنزشون هست .

در کل کتاب بدی نبود متوسطه و بعضی از داستان هاش هم قشنگه . به هر حال ناراضی نیستم از خوندش هر چند طبق برنامه نبود .

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:17 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شاهزاده و گدا / تواین

شاهزاده و گدا

مارک تواین

محمد قاضی

انتشارات فرانکلین

این هم یکی دیگه از کتاب های فوق العاده مشهرو مارک تواین که داستانشو همه می دونیم . اداورد ولیعهد انگلستان روزی در حیاط قصر در حال بازی است که پسر بچه فقیری توجه اش را جلب کرده و او را که تام نام دارد به درون قصر می برد . تام و ادوارد متوجه می شوند بسیار شبیه هم هستند و برای مدتی لباس هایشان را عوض می کنند اما همین باعث می شود که نگهبانان آن ها را اشتباه گرفته و پادشاه واقعی را از قصر بیرون کنند .

خودمونیم ها بچه بودیم چه باکلاس بودیم کارتون های کودکی ما اکثرشون از روی کتاب های نویسنده های بزرگ ساخته می شد و کلی پیام و معنا و مفهوم داشت بر خلاف انیمیشن های الان .

این کتاب را بچه که بودم خونده بودم و اون موقع زیاد دوست نداشتم اعصابم را خرد می کرد اما الان عاشقش شدم به نظرم خیلی قشنگ بود روان و خوب و دوست داشتنی .

یک چیزی در مورد مارک تواین این که نام اصلیش مارک تواین نیست بلکه این نام را به خاطر ادای دین به یک ناخدای کشتی انتخاب کرده !

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها