مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد افزود: متاسفانه در اين استان هيچ سينمايي نداريم و بزودي برخي مسوولان كشوري مرتبط با امر سينما براي بررسي مشکلات موجود به استان سفر ميکنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي كهگيلويه و بويراحمد گفت: اگر رسانهها به دردها و نگرانيهاي مردمي نپردازند ظلم به مردم استان خود كردهاند خبرنگاري که اين دردها را بيان نکند خبرنگار نيست و نشريهاي که نتواند دردي از دردهاي اين استان را بيان کند رسانه نيست.
به گزارش ايسنا امين كمالوند در اولين نشست مطبوعاتي با خبرنگاران استان، افزود: از 25 مجوز نشريات استاني تنها 10 نشريه فعال هستند كه اين موضوع نگرانيهايي را براي ما بدنبال دارد که از صاحبان امتياز و مدير مسوولاني که داراي مجوز نشريه بوده و توان انتشار نشريه خود را ندارند در خواست ميكنيم با مراجعه به ارشاد اسلامي اجازه انتشار نشريه خود را به افراد ديگر كه توان دارند، بدهند.
وي گفت: نبود تنوع، يکي از مشکلات در نشريات استان است و در نشريات محلي استان کهگيلويه و بويراحمد طنز و کاريکاتور وجود ندارد كه اين امر يك ضعف است و از آنها ميخواهم که از خود من شروع کنند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي كهگيلويه و بويراحمد با بيان اين که مطبوعات و رسانهها اين استان بايد موج ساز باشند نه اينكه موج سوار باشند، خاطرنشان كرد: اگر مديران نتوانند با کمک گرفتن از رسانهها در رفع مشکلات مردمي همت كنند در روز قيامت بايد پاسخگو باشند.
كمالوند تصريح كرد: چيزي كه هم اکنون باعث نگراني اصحاب رسانه و مطبوعات استان کهگيلويه و بويراحمد در رفع مشكلات و گرفتن امتيازات و مزايا شده است، نبود يک صنف براي پيگيري مطالبات آنهاست که اين صنف بايد بنام خانه مطبوعات تشکيل شود.
وي با اشاره به اين كه تا زماني که خانه مطبوعات در کهگيلويه و بويراحمد تشکيل نشود رسانهها به جايي نخواهند رسيد و بايد اين خانه تشکيل شود، ادامه داد: بعد از تشکيل خانه مطبوعات در استان، تلاش ميکنيم صندوق قرض الحسنه ويژه خبرنگاران را تشکيل ميدهيم كه از اين طريق تسهيلاتي به خبرنگاران رسانهها و مطبوعات براي موارد لازم و ضروري پرداخت شود.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد ضمن انتقاد شديد از اقدام برخي از اصحاب رسانه متاسفانه در اين استان بيان كرد: برخي از صاحب امتيازها و مديران مسوول نشريات بجاي اين که نام خبرنگار خود را به واحد مطبوعات فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام کنند نام كساني كه فعاليت مطبوعاتي ندارد را اعلام کردهاند.
كمال وند ابراز كرد: مگر ميشود سه خواهر در اين استان در يک رسانه فعاليت خبري داشته باشند اما متأسفانه اين کار در استان انجام شده تا از اين طريق به برخي مزايا دست يابند و اين در حالي است که افراد ديگري زحمت تهيه و توليد خبر را در شرايط مختلف ميکشند.
وي با بيان اين كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نگاه ويژهاي براي کمک به رسانههاي استان دارد، اضافه كرد: در بحث يارانه ها تا 20 درصد حق داريم به رسانه ها کمک کنيم که اين کار را انجام خواهيم داد.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد با بيان اين مطلب كه بايد براي فرهنگ سازي هزينه پرداخت شود، اظهار كرد: نبود پيوست فرهنگي يکي از معضلات فرهنگي استان است كه متاسفانه در کنار اماکن و مجتمعهاي مسکوني و تجاري در اين استان توجهي به پيوستهاي فرهنگي نشده و اصلا تعريفي از پيوست فرهنگي انجام نشده است و بايد در طرح مسكن مهر استان خانه فرهنگ ايجاد و احداث شود.
كمالوند عنوان كرد: اگر نقد منصفانه از سوي رسانهها انجام شود بدون شک مسوولان مورد انتقاد رسانهها نميتوانند انتقادات رسانه ها را غرض ورزي و سياسي بخوانند.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد از رسانهها خواست اگر مديري از مجموع اعتبارات ميلياردي تنها توانست 50 ميليون تومان بگيرد را به حساب ضعف در دولت نگذارند و آن را ضعف آن مدير بدانند و از مديران نيز خواست بجاي پاسخگويي به رسانهها، صورت مساله را پاک نکنند و دنبال حل مساله باشند که حل مساله ميتواند به توسعه پايدار و همه جانبه استان کمک كند.
كمالوند از مسوولان سايتهاي خبري خواست دنبال التهاب آفريني نبوده و بيشتر به فکر اتحاد باشند و با انتقاد از کساني که بحث سردسيري و گرمسيري را در اين استان طرح ميکنند گفت: برخي اين موضوع را آگاهانه مطرح ميکنند که من فکر ميکنم اين کار همانند ريختن آب به آسياب دشمن است.
وي با اشاره به اينكه در استان کهگيلويه و بويراحمد 10 سايت خبري مستقل وجود دارد که در دسترس اغلب مديران و مردمي که به اينترنت دسترسي دارند، است، گفت: تلاش ميكنيم يک مجتمع ويژه مطبوعات استان با هدف استقرار تمامي نشريات و سايتهاي خبري در اين مجتمع احداث تا برخي از هزينههاي جانبي اين رسانهها حذف شود.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد افزود: متاسفانه در اين استان هيچ سينمايي نداريم و بزودي برخي مسوولان كشوري مرتبط با امر سينما براي بررسي مشکلات موجود به استان سفر ميکنند.
کمالوندي اظهار كرد: براساس برخي رايزنيهاي انجام شده حدود 10 ميليارد ريال به پيمانکار سينماي اصلي شهر ياسوج مرکز استان پرداخت ميشود و پيمانکار نيز قول داده ميزاني اعتبار تسهيلات در اين ارتباط هزينه كند.
وي تعداد خبرنگاراني که براي هداياي رئيس جمهوري در استان " لرستان " از طريق حوزه ارشاد معرفي شده اند را 150 نفر عنوان و بيان كرد: متاسفانه تاکنون تنها 39 نفر در استان كهگيلويه و بويراحمد معرفي شدهاند.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگيلويه و بويراحمد درخصوص برنامههاي عفاف و حجاب اين اداره كل در سطح استان گفت: اولين نمايش لباس محلي را در چهار ماه آينده در يکي از شهرستانهاي استان اجرا خواهيم كرد.
كمالوند ادامه داد: طرح " مادران بهشتي " و " دختران فاطمي " نيز يکي از برنامههاي ما در زمينه " عفاف و حجاب " خواهد بود كه در اين طرح حدود يک هزار خانم خانه دار و دانش آموز دختر آموزشهاي مختلف چگونگي تربيت کودک ، شوهرداري و نحوه رفتارهاي اجتماعي را فرا ميگيرند.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20