0

نشان نخست بلاهت

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نشان نخست بلاهت

نشان نخست بلاهت

گرد آوری : حسین یعقوبی

انتشارات روزنه

کتاب مجموعه ای جملات قصار افراد مشهور هست که اکثرا هم مایه هایی از طنز دارند . این جملات توسط آقای یعقوبی گلچین شده و در هفت دفتر ارائه گشته است .

فوق العاده بود واقعا انتخاب های زیبایی بود . بسیار زیاد از این کتاب خوشم اومد از اون کتاب هایی هست که بهتره حتما برای کتاب خونه شخصیتون بخرید و هر چند وقت یک بار نگاهی بهش بیندازید . خوندنش خیلی مفرح و تفکر برانگیز هست و به شما کمک می کنه جملات خوبی هم در مواقع مختلف برای نق قول در ذهن داشته باشید .

قسمت های زیبایی از کتاب

قضاوت صحیح زائیده تجربه کافی است و تجربه کافی ... خوب این یکی حاصل قضاوت غلط است . هکتور والدز

اگر از هیچ چیز نمی ترسی پس عاشق هیچ چیز نیستی و اگر عاشق هیچ چیز نیستی بهتر است برای یک لحظه فکر کنی که قرار است در این دنیا چه غلطی بکنی . جان آلست

در سن هشتاد سالگی شما تقریبا همه چیز را فرا گرفته اید ، مصیبت فقط اینجاست که هیچ کدام را به خاطر نمی آورید . جرج بارنر

مردان تا وقتی ازدواج نکرده اند ارزش آرامش را نمی دانند و خوب آن موقع هم دیگر خیلی دیر است . فرانک سیناترا

من و شوهرم به خاطر اختلافات مذهبی از هم جدا شدیم . شوهرم فکر می کرد خداست ولی من این طور فکر نمی کردم .

انسان ها نادان به دنیا می آیند نه احمق . این تحصیلات دانشگاهی است که حماقت را به آنها اعطا می کند . برتراند راسل

زندگی لذت بخش است و مرگ آرامش بخش . تنها تغییر اولی به دومی کمی مشکل ساز است . آیزاک آسیموف

من هفت تا بچه دارم . می دونین بیشترین کلماتی که در این مدت زندگی زناشویی شنیدم چی بوده ؟"سلام"، "خداحافظ " و " عزیزم من حامله ام " . دین مارتین

تمام مشکلات روحی من از دوره تحصیلات ابتدایی ام شروع شد . والدینم به اشتباه مرا در مدرسه ای ثبت نام کردند که ویژه معلمان عقب مانده ذهنی بود . وودی آلن

من معتقدم که می شود مالیاتمان را با لبخندی زیبا پرداخت کنیم البته وقتی شخصا چنین کاری کردم مامور اداره مالیات گفت که فقط پول نقد قبول می کند . کن داد

مردی که بر خطاست و پوزش می خواهد ، مردی فرزانه است اما مردی که بر حق است و پوزش می خواهد ، یک مرد متاهل است . هربرت پروچنوف

زندگی جدا سخت است اما خوب فکرش را بکنید اگر قرار نبود یک سوم آن را خواب باشید ، چه قدر سخت تر می شد .

بزرگ ترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن . ژان دلابرویه

جدا نمی فهمم که این عقیده مسخره "خوش اندام شدن توسط شنا"حاصل کدام ذهن مریضی است . ببینم تا به حال هیکل یک نهنگ را از نزدیک دیده اید ؟

هیچ وقت با یک دشمن زیاد نجنگ چون باعث می شود تمام شیوه های رزمی و جنگی تو را فرا بگیرد . ناپلئون بناپارت

آمریکا بهترین کشوری است که تا کنون یک ملت آن را دزدیده است . بیلی کانلی

تاریخ به ما یاد می دهد که انسان ها و ملت ها تنها زمانی عاقلانه رفتار می کنند که از باقی رفتارها خسته شده باشند . آبا ابن

می دانم که ما خلق شده ایم تا به دیگران کمک کنیم اما نمی دانم که دیگران برای چه خلق شده اند . مارگارت آتوود

آدم مشهور شخصی است که تمام هدفش در زندگی این بوده که همه او را بشناسند و بعد از اینکه به هدف رسیده عینک دودی می زند تا دیگر هیچ کس او را نشناسد . فرد آلن

هر احمقی می تواند بر یک اثر ادبی یا هنری نقد بنویسد ... و اکثر احمق ها هم این کار را می کنند . دیل کارنگی

زنان خیلی بلند نظر هستند فکر کنم به همین خاطر است که فکر می کنند قلب مردان در شکمشان است . زازا گابور

اکثر مردها موفقیت شان را مدیون همسر اولشان هستند و همسر دومشان را مدیون موفقیت شان . لورن باکال

آدم هر کاری می تواند بکند الا نامردی . البته معمولا کسانی که هر کاری می کنند به صورت اتوماتیک نامرد می شوند . پل گتی

زيبا حرف زدن باعث موفقيت شما مي شود اما زيبا حرف زدن در حالي كه چماق كلفتي هم در دست داريد باعث موفقيت بيشتر شما مي شود . آلن كاپون

بدترين مسئله در مورد يك كره خر اين است كه خواهي نخواهي روزي خر مي شود . رابرت هينلين

اشتباه اكثر مردم در مورد دادگاه ها اين است كه نمي دانند آنان مجري قانون هستند نه مجري عدالت .

اگر مردان قرار بود بچه دار شوند حتما سقط جنين را قانوني مي كردند . فلورانس كندي

اگر راي دادن قرار بود چيزي را عوض كند سياست مداران حتما آن را منسوخ مي كردند . كن ليوينگستن

برخی آدم ها تصور می کنند که مسابقه فوتبال مرگ و زندگی است ... چه مسخره ! قضیه خیلی از این حرف ها بالاتر است . بیل شنکلی

منبع:http://bestbooks.blogfa.com

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
سه شنبه 14 تیر 1390  3:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها