0

نقد کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نقد کتاب

توی این پست نقد کتاب های مشهور رو میگذارم

که با توجه به رسالت راسخون که منبع مطالب رو هم

در پایین می گذارم

وبلاگ کتاب نما

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
سه شنبه 14 تیر 1390  1:00 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

علل تزلزل تمدن غرب

در تمدن غربي انسان همواره از فهم نيروى راستين خدادادى خود بى‏بهره مانده و به مقاصد اصيل دل نمى‏بندد و فطرت و شريعت براى او كهنه شده و از اين رو با پائين‏ترين و فرسوده‏ترين مرتبه وجود مى‏خواهد عمر خود را به انتها برساند و لذا همواره گرفتار بحران بوده و هست و براى رفع اين بحران از منبع لايزال غيب هيچ بهره‏اى نمى‏برد و به همين جهت باز بحران ديگرى مى‏آفريند و بيشتر از قبل از افق‌هاى قدسى دور مى‏شود.

دراین کتاب براساس تفسیر برخی آیات قرآن حکایت دورافتادگی انسان مدرن از منبع وحی روایت  میشود.اززاویه  متفاوتی وبراساس قرآن  تمدن غرب به نقد کشیده میشود.

گویی انسان امروز دقیقا مبتلا به مصائبی است که جاهلیت داشته است .گونه ای دیگر ازبربریت جدید.توسعه در تکنولوژی وتوقف در انسانیت.

اصغر طاهر زاده

نشرلب المیزان

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
سه شنبه 14 تیر 1390  1:01 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

اطلس راههای ایران 1390

کتاب امروز من ، یک کتاب متفاوت است. هم اکنون ابتدای تابستان و ابتدای مسافرتهای مختلف تبلیغی و تفریحی ، برای ما طلاب و دانشجویان است. شاید برای همه ما پیش آمده است مواقعی که ضرورت یک نقشه گویا و دقیق را حس کرده باشیم.

اطلس راههای ایران برای من عصای دست شده است در سفرها ، خصوصا راههای دست چندم و فرعی و روستاهای دیدنی ایران. چند هفته قبل دقیقا قبل از سفر کرمانشاه برای بار دوم این اطلس را خریدم و امروز به شما معرفی میکنم. نسخه قبلی این کتاب را چهار سال قبل یک ایرانگرد درراه مانده ، از طرف من به زود به خودش هدیه داد!

این اطلس تخصصی نقشه ایران عزیز را به 107 قطعه تقسیم کرده و هر قطعه را در یک صفحه به چاپ رسانده است. از قیمت گرانش نترسید حتما به کارتان میآید البته اگر اهل سفرید.

گیتاشناسی

سه شنبه 14 تیر 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مگیل

این قاطر از کمین نیروهای دشمن جان سالم به در میبرد . اما ماموریت بعدی او رساندن یک رزمنده مجروح به عقبه است . این رزمنده نه می بیند و نه می شنود در اصل گوش و چشم خود را در جنگ از دست داده و مجبور است که به مگیل اعتمادکند و دنبال او راه بیفتد .

ماجراهایی که برای مگیل و این رزمنده پیش می آید ، رمان طنز و خواندنی مگیل را تشکیل می دهد. پناه بخدا میبرم ازاینکه روزی مرگ وزندگیمان  به حرکت یک قاطر متصل شود. اعوذ بالله

گزیده متن :
با خدا مناجات می کنم . دنبال عبارات دعای سحر هستم تا حال و روزم را برساند ، اما فرقی نمی کند که فارسی باشد یا عربی .
- مولای یا مولای انت بینا و انا نا بینا
و هل یرحم النا بینا الا بینا
مولای یا مولای انت شنوا و انا نا شنوا
و هل یرحم النا شنوا الا شنوا
با همین مناجات من درآوردی به خواب می روم ؛ در حالی که از سرما و ترس چمباته زده ام و کمی گرمای کمر مگیل را احساس می کنم . آن قدر خسته ام که خواب را به هر چیز دیگر ترجیح می دهم و بعد دیگر هیچ نمی فهمم.

محسن مطلق

سوره مهر

سه شنبه 14 تیر 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مصباح الهدی

میرزا اسماعیل دولابی از اهل محبت و ولائی است که چندسال پیش از دنیا رفتند  . نفس گرم و موثر ایشان زبانزد همگان بود. جلساتی که توسط ایشان برگزار میشد پاتوق افرادی از طیفهای مختلف بود. چند سال پیش کتاب خوبی از جملات قصار این بزرگوار چاپ شد که گوشه هایی از بیانات ایشان در آن گنجانده شده بود.

چند روز گذشته برخی از صفحات کتاب مصباح الهدی را که می خواندم اثر خیلی خوبی در من داشت. حیفم آمد که کتاب را به دوستانم معرفی نکنم.

عمده مباحث کتاب در مورد تغییر نگرش انسان نسبت به هستی خود و دلیل بودن خود است. عشق الهی ُتوجه به اولیای الهیُ تقویت روحیه تسلیم و رضا و ایجاد رجائ نسبت به رحمت الهی از مباحث دیگر کتاب است. این کتاب حاصل گلچینی از فرمایشات این بزرگوار درطی دو دهه میباشد و بگونه خوبی دسته بندی موضوعی شده است. چندجمله قصار ازایشان را ذکر میکنم:

"محبت اهل البیت آتشی است که همه آتشها را می سوزاند.

محبت کن تا محبوب آسمان و زمین شوی.

دل باید مشغول یاد خدا باشد و دست مشغول کار دنیا. بر خلاف کسانی که ظاهرشان مشغول نماز و عبادت است و فکر و دلشان مشغول دنیا.

خدا همه وقت خداست و ما هم به یاد او هستیم. هر اندازه با خدا هستیُ هستی و الا نیستی.

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا.پس بگرد و در خودت امام حسین را پیدا کن.

تا ظهر عاشورا کار عبد است و از ظهر به بعد کار خدا."

خداوند روح ایشان را غریق رحمت خودش گرداند.

"محمدحقی"

مهدی طیب

نشرسفینه

سه شنبه 14 تیر 1390  1:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها