مطمئناً شما نیز در زندگی گرفتار این مشکلات شده اید. در بیشتر روابط زن و مرد، همواره مشکلاتی پیش می آید که عمده دلیل آن، تفاوتهای ذاتی و رفتاری زن و مرد است. البته به ندرت، زوج هایی هستند که می توانند با رعایت نکاتی بر این مشکلات غلبه کنند. در این مواقع چه کار می کنید؟ نکته مهم و اساسی این است که دقیقاً با بررسی مراحل، بدانید که نتیجه ی این ارتباط چه خواهد بود؟ آیا در صورت جدایی، می توانید براحتی این مسئله را قبول کنید و دچار افسردگی های ناشی از آن نشوید؟ لطفاً به راهکارهای زیر توجه کنید:
اگر با یکدیگر تفاهم ندارید
1- تصمیم بگیرید
اولین اقدام این است که خودتان با خود کنار بیایید و به این نتیجه برسید که کدام راه بهتر است. جدایی یا ؟! البته، بعضی اوقات هر دو طرف با رابطه ای بدون استرس سالها در کنار هم هستند و شاید تنها به ندرت درگیریهای کوچکی داشته باشند. امّا در مقابل بیشتر دختر و پسر ها با وجود اختلافات ممتد، باز هم نمی توانند بر وابستگی ها و عواطف خود غلبه کنند و این رابطه هر روز پیچیده تر می شود.
2- در صورت تصمیم به جدایی، کاملاً رابطه خود را قطع کنید
زمانی که تصمیم به جدایی گرفتید، دیگر تحت هیچ عنوان این رابطه را ادامه ندهید، گاهی اوقات، یکی از طرفین با تحمیل و چسبیدن های بی هدف، تنها اوضاع را بدتر می کند و باعث اتلاف وقت خود و نفر مقابل می شود.
3- مسئله را جدّی بگیرید
یکی از دلایل شکست های عشقی این است که طرفین از ابتدا اهداف خود را در این رابطه تعیین کنند، بیشتر دختر، پسرها تنها روی حساب ارتباطی معمولی و دوستی پیش می روند تا جایی که به دلیل وابستگی ایجاد شده، مشکلات شروع و جدایی بسیار دردآور می شود.
خودتان را تست کنید
1- درصد خوشبختی خود را بدانید
جدایی در روابط، کاری بس دشوار است. شاید سوالاتی از این قبیل در ذهن شما شکل بگیرد، آیا این آدم اصلاً ارزش دوستی را دارد؟ در صورت جدایی، می توانم فراموشش کنم؟ حتّی اگر تصمیم بگیرید، او را فراموش کنید، همواره خاطرات در ذهن شما باقیست. برقراری ارتباط در ابتدا آسان، ولی به تدریج با گذر زمان و بروز مسائل جدید، پیچیده می شود. بنابراین از همان ابتدای شروع رابطه، چگونگی و ارزش طرف مقابل، عواطف و ... را در نظر بگیرید، در غیر این صورت، در آخر مجبورید متحمّل افسردگی و غصّه های ناشی از جدایی باشید.
2- تعهد را همواره در نظر داشته باشید
یکی از اشتباهات برخی این است که هر حرفی که طرف مقابل بزند، در نهایت سادگی و در ابتدای رابطه باور می کنند، شاید تمام حرفها و واژه هایی که به شما می گوید به کس دیگر هم بگوید! به دنبال علائمی باشید که نشان دهد تنها شما در زندگی او هستید، آیا وی تعطیلات آخر هفته را با شما سپری می کند؟ به مراسم ها، مثل، تولدتان یا ... اهمیّت می دهد؟ و... اینها همگی نشانه ی نزدیکی رابطه و تعهد طرفین نسبت به یکدیگر است. در غیر این صورت، شاید شما آخرین یا تنها نفر زندگی او نیستید!
3- شاید آخرین فرصت شما نباشد
در شروع رابطه به این فکر نکنید که این آخرین فرصت عاشقیست! به سرعت تصمیم نگیرید، قبل از اینکه رابطه شما نزدیک تر شود، طرف خود را بشناسید، چرا که با شروع یک رابطه، هیچ تضمینی برای موفقیت یا خوشبختی و ادامه ی آن وجود ندارد.
درگیریهای عشقی و جدایی ها همواره به ایجاد استرس و افسردگی در دو طرف منجر می شود. همیشه منتظر کسی باشید که ارزش آن را داشته باشد. باز هم تاکیید می کنیم که در تصمیم گیری های خود عجله نکنید، در رویاهای خود غرق نشوید، اجازه دهید با گذر زمان، ابهامات و مشکلات بروز کند.