0

دختری در مه/تکین حمزه لو

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

دختری در مه/تکین حمزه لو

فکر می کنم دختران بسیاری هستند که در هاله ای از مه زندگی می کنند :

دخترانی که تنها در قصه ها نیستند ، آنها واقعیت دارند و در میان همان مه روزهای عمر را می گذرانند .

نمِي دانم ... ولی شاید سرنوشت ، او را در سر راه من قرار داده بود ،

تا زندگی اش را ببینم و امروز راوی آن باشم .

.

چشمهایم را می گشایم تا با نگاهی تازه به زندگی و اطراف خود بنگرم .

گاهی با خود می گویم بسیاری از ناگفتنی ها وجود دارند . که ما آن را نمی بینیم یا نمی خواهیم ببینیم .

ولی باید گفت!

باید به درستی دید و گفت .

باشد تا در سالهای نه چندان دور دیگر ناگفتنی ها دیده نشوند .

ایمان دارم که این کتاب چشم های بسیاری را خواهد گشود و دلهای بسیاری را به طپش وا خواهد داشت ...

ولی تنها طپش دل کافی نیست .

ما امروز نیاز به تفکر داریم ...

باید بیاندیشیم تا آنچه را به عنوان باور غلط در زندگی داشته ایم پاک کنیم

تنها پاک کردن صورت مسئله کافی نیست!

.

داستانی آمیخته از غم و شادی  ، بر اساس واقعیت . واقعیتی تلخ که امیدوارم هیچ کس تجربش نکنه .  داستانی که پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش . نویسنده اونقدر ماهرانه به موضوع پرداخته که شما رو در جو داستان قرار میده و احساس می کنید دارید صحنه به صحنه داستان رو می بینید ... ماجرای زندگی دختریست به نام "سایه" . تحصیلکرده در رشته روانشناسی . ساده و بی آلایش . بزرگشده خانواده ای مرفه و مثل همیشه داستان های خانم تکین حمزه لو "تریپ راحت"(همه یه جورایی محرمند!)  . این سایه خانم ما برادری به اسم شهاب هم داره . ماجرا از اون وقتی شروع میشه که سایه از طریق یکی از دوستان پدرش دفتر مشاوره و روانشناسی راه می اندازه و در اون کار می کنه . دوست شهاب وقتی متوجه میشه که خواهر شهاب روانشناسه از شهاب می خواد که برای مساله خواهرش از اون کمک بگیره . بخش غم انگیز داستان هم همین موضوع خواهر دوست شهابه . اسم این دختر خانم رعناست . افسردست و گوشه نشین . سال ها پیش فاجعه ای رخ داد که زندگی این دختر عوض شد .... 

یه نکته جالب در این داستان اینه که چون سایه روانشناسه در زندگیش هم از نکات روانشناسانه استفاده می کنه و شما رو هم آگاه می کنه . نکات قشنگی داره که من به شخصه از خیلیاش استفاده کردم و نتیجه دیدم . توجه داشته باشید که این نکات در قالب رفتار افراد داستانه که شما خود باید برداشت کنید و از اونها استفاده کنید . این کتاب توسط انتشاران شادان منتشر شده  و اولین چاپش مربوط به سال 82 هستش . قیمت کتاب نیز 2900 تومان می باشید . امیدوارم از خوندن کتاب لذت ببرید .

فرستاده شده توسط "محسن مدنی"

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 تیر 1390  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها