0

آيـا اسـرار مـوفقـيت در زنـدگي را مي‌دانيـد؟

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

آيـا اسـرار مـوفقـيت در زنـدگي را مي‌دانيـد؟

 1ـ در خانه محيط عاطفي ايجاد كنيد.

 

براي ايجاد آرامش در خانه به هر بحران و پيشامدي عكس‌العمل نشان ندهيد و از منابع استرس و اختلاف بپرهيزيد.

2- همسر خوشحال، ياري بخش است همسر شما شريك زندگي شما ست. مطلوب‌تر است كه هميشه از همسرتان قدرشناسي كنيد ابتدا فقط با بيان يك كلمه متشكرم آغاز كنيد، متشكرم! و صادقانه آن را ادامه دهيد بعد از مدتي متوجه مي‌شويد كه شما نيز مانند همه زوج‌هاي موفق احساس خرسندي و خوشحالي مي‌كنيد و در همه كارها ياري‌دهنده هم هستيد.

3-عصبانيت خود را سرزنش نكنيد.

اهميتي ندارد كه شما چه كسي هستيد و چقدر محكم و استواريد ولي گاهي پيش مي‌آيد كه به‌راحتي استحكام و استواري خود را از دست مي‌دهيد. شما ممكن است عصباني شده و يا صداي خود را بلند كنيد يا به چيزي مشت زده يا چيزي را پرتاب كنيد!!

4- به عهد خود وفا كنيد.

مطمئنا هيچ فردي كامل نيست. گاهي به دلايل مختلف در انجام وعده‌هايي كوتاهي كرده‌ايد يا وعده خود را فراموش كرده‌ايد يا كاري فوري پيش آمده كه مانع از انجام آن شده است و با آوردن دلايل ظاهرا منطقي مانند اين‌كه: «سعي كردم ولي خيلي مشغول بودم» و جملاتي شبيه به آن براي منطقي جلوه دادن كارتان تلاش مي‌كنيد ولي براي شخص مقابل اين جملات تسلي‌بخش نيست و به نظر اكثر مردم يك قول يا يك وعده تحقق نيافته دليل بر بي‌‌اساس بودن ساير تعهدات است. به ياد داشته باشيد اگر مي‌خواهيد كاري را انجام دهيد به كسي قول ندهيد مگر آنكه كاملا مطمئن باشيد كه مي‌توانيد آن را حتما عملي سازيد. ما با تحقق وعده‌هاي خود باعث مي‌شويم كه مردم براي ما و صحبت‌هاي ما ارزش قائل شوند در نتيجه زندگي ما در محيط خانوادگي بسيار زيباتر مي‌شود.

5- سختي‌ها را آسان بگيريد.

يكي از روش‌هاي موثر در مقابله با مشكلات و سختي‌ها، عقب‌نشيني از موقعيت موجود و نگريستن به موضوع به طريقي فكاهي و طنزآميز است. البته منظور اين نيست كه براي حل مشكلات هيچ تلاش و كوششي نكنيد بلكه بايد در ضمن تلاش به ياد داشته باشيم كه كنترل همه امور به دست ما نيست و از توان ما خارج است. پس مزاح مشكلات شما را حل نمي‌كند بلكه صرفا ديد و احساس بهتري به شما مي‌دهد و به شما يادآوري مي‌كند كه بدون كاستن از اهميت كارها و مسئوليت‌هاي خود، آنها را خيلي جدي نگيريد!

6- هم صحبت خوبي انتخاب كنيد.

اكثر ما تحت تاثيرات مثبت يا منفي كساني هستيم كه وقت بيشتري را با آنان مي‌گذرانيم. كودكان تحت تاثير والدين خود هستند و همسران و خواهران و برادران تحت تاثير يكديگر هستند و ما تحت تاثير همكاران، دوستان و همسايگان خود قرار داريم. بنابراين بي‌‌اندازه اهميت داردكه با تعقل و تفكر درست، كساني را كه مي‌خواهيد وقت خود را با‌ آنها بگذرانيد انتخاب نماييد.

7- خود را دست كم نگيريد.

درصد بالايي از ما اين عادت منفي را داريم كه خود را دست كم گرفته و وضع خود را بيش از اندازه وخيم مي‌دانيم. به عنوان مثال تصور مي‌كنيم خيلي چاق هستيم يا خيلي بلند قد و يا كوتاه قد هستيم و يا هيچ كاري را به خوبي نمي‌توانيم انجام دهيم و...

اشكال كار اين است كه ما اهميتي به جنبه‌هاي خارق‌العاده و مثبت خود نمي‌دهيم.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 9 تیر 1390  11:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها