بعد از 2 ماه كار اطلاعاتي؛
2 محموله مواد مخدر در اردبيل كشف شد
خبرگزاري فارس: بعد از دو ماه كار اطلاعاتي و مراقبت و تجسس دو محموله توزيع مواد مخدر در اردبيل كشف و عوامل آن دستگير شدند.
فرمانده انتظامي استان اردبيل در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: در يكي از اين محمولهها 15 كيلوگرم مواد در داخل ماشينهاي لباسشويي جاسازي شده بود كه اين محموله در ورودي شهر اردبيل كشف شد.
علي روستايي بيان داشت: در محموله دوم نيز از يك خودرو سنگين 5.5 كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك به دست آمد كه در مجموع از اين دو محموله سه نفر اعضاي اصلي باند تهيه و توزيع مواد مخدر دستگير شدند.
وي با هشدار به توزيعكنندگان و واردكنندگان مواد مخدر به استان خاطرنشان كرد: در اين زمينه نيروي انتظامي مصمم است با سوداگران مرگ در حوزههاي مختلف برخورد جدي داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، با تلاش ماموران پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات اردبيل يك كلاهبردار اينترنتي در اين شهر با 9 ميليون ريال اختلاس دستگير شد.
به گفته سرپرست پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اردبيل ماموران اين يگان از كلاهبرداري اينترنتي يكي از كاربران فضاي مجازي در قالب برگزاري مسابقه مطلع شده و اقدامات گستردهاي را آغاز كردند.
رسول صفاجو اظهار دشت: فرد كلاهبرداري كه از طريق سامانه مجازي و راهاندازي وبلاگ اقدام به برگزاري مسابقه پيامك ايرانسل كرده و براي تطميع كاربران به صورت غيرواقع جوايزي منظور و به اين ترتيب از كاربران كلاهبرداري ميكرد، شناسايي و دستگير شد.
وي با اشاره به آمادگي پليس سايبري براي ايجاد فضاي امن براي كاربراي اينترنتي از شهروندان خواست با نمونههاي مشكوك در هنگام برخورد به گونهاي رفتار كنند تا پليس در فرصت مناسب امكان دستگيري و بررسي پروندههاي آنها را داشته باشد.