مدير دفتر منابع انساني استانداري كردستان تاكيد كرد:
ضرورت شفافسازي در ادارات كردستان
خبرگزاري فارس: مديركل دفتر منابع انساني و تحول اداري استانداري كردستان بر ضرورت شفافسازي در ادارات و دستگاههاي اجرايي استان تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج جمال عليمحمدزاده سهشنبهشب در شوراي تحول اداري كردستان در سنندج، با بيان اينكه سازمانها موظف به استقرار نظام مديريت عملكرد هستند، اظهار داشت: در استان كردستان بايد 78 دستگاه درطرح تحول اداري مشاركت ميكردند، كه فقط 38 دستگاه شركت كردند و 18 دستگاه از آنها نيز امتيازي زير ميانگين كسب كردند، كه بايد برنامهها و اهداف خود را براي بهبود كار مورد بازنگري قرار دهند.
به گفته وي بررسي عملكرد در دستگاههاي اجرايي در استان در حاشيه قرار گرفته، در حالي كه ادارات بايد از اول سال به فكر جمعبندي مسائل مربوط باشند و متاسفانه به جز چند دستگاه در استان، اين كار را انجام نميدهند.
محمدزاده ارزيابي ادارات بر اساس شاخصهاي اقتصادي را از وظايف تخصصي سازمان و كميتپذير خواند و گفت: همگرايي موجود بين حداقل و حداكثر امتيازات در شاخصهاي اقتصادي در ميان ادارات، بيانگر توجه دستگاهها به وظايف تعريفشده قانون بوده است.
به گفته وي در شاخصهاي اقتصادي وضعيت بهتري در استان داريم، چرا كه 25 دستگاه بالاي ميانگين و 13 دستگاه زير ميانگين قرار گرفتهاند.
مديركل دفتر منابع انساني استانداري كردستان با بيان اينكه 8 شاخص براي ارزيابي دولت الكترونيك تعريف شده، افزود: از يكهزار امتياز 27 امتياز در طرح تحول اداري براي دولت الكترونيك گذاشته شده، كه با سقف 270 امتياز در استان ميانگين بالاي آن 234 و ميانگين پائين آن نيز 55 و نيز حد ميانه آن 131 بوده است.
محمدزاده به فعاليت 200 دفتر پيشخوان دولت الكترونيك در استان اشاره كرد و گفت: 12 دفتر نيز خدمات مربوط به ثبت احوال را در استان انجام ميدهند.