0

کار با کاغذ روزنامه مچاله کودکان

leila0033
leila0033
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4855

bandarstudents.blogfa.com

چند روز پیش این کاردستی زیبا رو دیدم . با خودم فکر کردم می تونه برای دانش اموزان کلاس اولی که تازه حروف الفبا رو یاد می گیرند مفید باشه . درسته که اسم انتخابی تصویر الیس هست ولی شما می تونید هر اسم و حرفی از حروف الفبا رو که دوست دارید به همین شیوه درست کنید . مثلا می تونید ا ز فرزندتون بخواید که اسم خودش رو بسازه و بعد از رنگ امیزی به در اتاقش بچسبونه . خلاصه هر جور که به ذهنتون می رسه می تونید از این کاردستی استفاده کنید . هدف من فقط دادن ایده است . امیدوارم که شما بتونید هدایتش کنید و مفید واقع بشه .

خب در اولین قدم شما باید چند برگ از روزنامه یا مجله رو با پیچوندن مچاله کنید . بعد به هر شکلی که دلتون می خواد روزنامه های مچاله رو روی یک تکه کارتن با چسب چوب بچسبونید . مثلا در تصویر زیر اسم آلیس با روزنامه مچاله شده و روی کارتن چسبیده .

در مرحله دوم کل کار رو با چسب چوب آغشته کنید . درسته که این کار کمی شلوغه و خانوما هم که همیشه ترس از کثیف کاری خونه رو دارند ولی انجام این فعالیت در یک فضای باز می تونه خیلی لذت بخش باشه .
در ضمن به جای چسب چوب می تونید از مخلوط دو کاسه آرد و یک کاسه آب هم استفاده کنید که به نسبت چسب چوب هم زودتر خشک میشه و هم کمی با صرفه تره ، چون چسب زیادی باید روی کار بریزید .

بعد از خشک شدن روزنامه نوبت به رنگ آمیزی می رسه . کاغذها رو به هر شکلی که تمایل دارید رنگ آمیزی کنید .

در مرحله آخر هم با قیچی نقش دلخواهتون رو از روی کارتن برش بزنید و بنا به سلیقه قشنگتون هر جا دوست دارید برای تزیین ازش استفاده کنید .

منبع وبلاگ : http://bandarstudents.blogfa.com/post-382.aspx

سه شنبه 7 تیر 1390  12:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها