0

آدم ها واسب ها / مجید نوایی

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

آدم ها واسب ها / مجید نوایی

"این قصه را الم باید که از قلم هیچ نیاید"  عین القضات

هرچی سعی کردم دیدم معرفی این کتاب از من ساخته نیست انگار این معرفی یه جور معرفتی می خواد که من هنوز ندارم ، به همین دلیل تصمیم گرفتم با قسمت هایی از خود کتاب معرفیش کنم.:

مهر مهراوه   "و لذت عشق را زمانی در ک خواهی کرد که بر شعله های عشق بسوزی و بشکفی و سرزندگی شکوفه های سرخ باورت فریادی باشد از سر سپردگی قبیله انسان به مهر پس برخیز و اکنون که در غوغای خشم خروش جهان آمدن را تجربه کرده ای حیثیت و شرف عشق را نمادی باش نه از برای گوشه تنگ و تاریک تنهایی عافیت طلبانه ات بلکه از برای آنان که هستند و یا از پی تو می آیند"

مردن های زیبا  " عظمت عشق وقتی به یکباره خود را بر آشیان دلی زند جنون تنها سرنوشت است و آن می کند که با حسین بن منصور کردند"

قصه ی افرینش  " و دیر نباشد که زمین دهنه از عصیان کوه ها بر گیرد و عمر فرصتی یگانه تا....."

مسافر تاریخ  " آن گاه که شیطان فرمان براند مرگ تنها واقعیت و یگانه سر نوشت محتوم است"

کتاب پر از عظمت واژه هاست و پر از مفهوم هایی که روح انسان ها رو به حرکت در میاره  پیشنهاد می کنم حتما یه تورقی داشته باشین. ارزش حقیقی کتاب رو زمانی که خوندین متوجه میشین اما قیمت پشت جلدش 1300 تومنه.

بر ما گذشت  نیک و بد  اما  تو  روزگار    فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

« مجيد خجسته »

http://bookclub.blogfa.com/8608.aspx

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 6 تیر 1390  2:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها