0

هر روز با یک فال از حافظ

alizare1
alizare1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6234

فال روزانه امروز جمعه هفدهم تیر 1390 خورشیدی

غلام نرگس مست تو تاجدارانند
خراب باده لعل تو هوشيارانند
تو را صبا و مرا آب ديده شد غماز
و گر نه عاشق و معشوق رازدارانند
ز زير زلف دوتا چون گذر کنی بنگر
که از يمين و يسارت چه سوگوارانند
گذار کن چو صبا بر بنفشه زار و ببين
که از تطاول زلفت چه بی‌قرارانند
نصيب ماست بهشت ای خداشناس برو
که مستحق کرامت گناهکارانند
نه من بر آن گل عارض غزل سرايم و بس
که عندليب تو از هر طرف هزارانند
تو دستگير شو ای خضر پی خجسته که من
پياده می‌روم و همرهان سوارانند
بيا به ميکده و چهره ارغوانی کن
مرو به صومعه کان جا سياه کارانند
خلاص حافظ از آن زلف تابدار مباد
که بستگان کمند تو رستگارانند

تعبیر:از هرجا می توان به اشتباه و خطای خود پی برد و راه درست را انتخاب کرد. از تجربه ی دیگران استفاده کن. به تنهایی نمی توانی این راه مشکل را طی کنی. هوشیار و عاقبت اندیش باش و فریب لحظه های زودگذر و فریبنده را نخور.

وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است .

جمعه 17 تیر 1390  1:54 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز شنبه هجدهم تیر 1390 خورشیدی

مقام امن و می بی‌غش و رفيق شفيق
گرت مدام ميسر شود زهی توفيق
جهان و کار جهان جمله هيچ بر هيچ است
هزار بار من اين نکته کرده‌ام تحقيق
دريغ و درد که تا اين زمان ندانستم
که کيميای سعادت رفيق بود رفيق
به ممنی رو و فرصت شمر غنيمت وقت
که در کمينگه عمرند قاطعان طريق
بيا که توبه ز لعل نگار و خنده جام
حکايتيست که عقلش نمی‌کند تصديق
اگر چه موی ميانت به چون منی نرسد
خوش است خاطرم از فکر اين خيال دقيق
حلاوتی که تو را در چه زنخدان است
به کنه آن نرسد صد هزار فکر عميق
اگر به رنگ عقيقی شد اشک من چه عجب
که مهر خاتم لعل تو هست همچو عقيق
به خنده گفت که حافظ غلام طبع توام
ببين که تا به چه حدم همی‌کند تحميق

تعبیر:دوست یکرنگ و صدیق، بهترین نعمت دنیا است. دوستان خوب دیر به دست می آیند و زود از دست خواهند رفت، بنابراین مراقب باش تا با غرور و خودپسندی، دوستان را از خود نرنجانی زیرا در زندگی به وجود آنها نیاز خواهی داشت.

شنبه 18 تیر 1390  1:32 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز یک شنبه نوزدهم تیر 1390 خورشیدی

ناگهان پرده برانداخته‌ای يعنی چه
مست از خانه برون تاخته‌ای يعنی چه
زلف در دست صبا گوش به فرمان رقيب
اين چنين با همه درساخته‌ای يعنی چه
شاه خوبانی و منظور گدايان شده‌ای
قدر اين مرتبه نشناخته‌ای يعنی چه
نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی
بازم از پای درانداخته‌ای يعنی چه
سخنت رمز دهان گفت و کمر سر ميان
و از ميان تيغ به ما آخته‌ای يعنی چه
هر کس از مهره مهر تو به نقشی مشغول
عاقبت با همه کج باخته‌ای يعنی چه
حافظا در دل تنگت چو فرود آمد يار
خانه از غير نپرداخته‌ای يعنی چه

تعبیر:زندگی آرام و سعادتمندی داری، اما هنوز از آنچه که داری، می طلبی. برای خود بیهوده دردسر می تراشی. قدر زندگی و خانواده ی مهربان خود را بدان. با خیالات بیهوده و آرزوهای خام، زندگی خود را دچار ناملایمات نکن. قناعت بزرگترین گنجینه ی بشریت است.

یک شنبه 19 تیر 1390  3:13 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز دوشنبه بیستم تیر 1390 خورشیدی

کنار آب و پای بيد و طبع شعر و ياری خوش
معاشر دلبری شيرين و ساقی گلعذاری خوش
الا ای دولتی طالع که قدر وقت می‌دانی
گوارا بادت اين عشرت که داری روزگاری خوش
هر آن کس را که در خاطر ز عشق دلبری باريست
سپندی گو بر آتش نه که دارد کار و باری خوش
عروس طبع را زيور ز فکر بکر می‌بندم
بود کز دست ايامم به دست افتد نگاری خوش
شب صحبت غنيمت دان و داد خوشدلی بستان
که مهتابی دل افروز است و طرف لاله زاری خوش
می‌ای در کاسه چشم است ساقی را بناميزد
که مستی می‌کند با عقل و می‌بخشد خماری خوش
به غفلت عمر شد حافظ بيا با ما به ميخانه
که شنگولان خوش باشت بياموزند کاری خوش

تعبیر:ارزش لحظه های عمر را بدان و آنها را بیهوده به هدر نده. روزگار و اقبال به کام تو است. از عمر خود به بهترین وجه استفاده کن و عاقلانه رفتار کن و مغرور نشو و عمر را به غفلت نگذران.

دوشنبه 20 تیر 1390  5:59 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز سه شنبه بیست و یکم تیر 1390 خورشیدی

من دوستدار روی خوش و موی دلکشم گفتی ز سر عهد ازل يک سخن بگو من آدم بهشتيم اما در اين سفر در عاشقی گزير نباشد ز ساز و سوز شيراز معدن لب لعل است و کان حسن از بس که چشم مست در اين شهر ديده‌ام شهريست پر کرشمه حوران ز شش جهت بخت ار مدد دهد که کشم رخت سوی دوست حافظ عروس طبع مرا جلوه آرزوست                        مدهوش چشم مست و می صاف بی‌غشم آن گه بگويمت که دو پيمانه درکشم حالی اسير عشق جوانان مه وشم استاده‌ام چو شمع مترسان ز آتشم من جوهری مفلسم ايرا مشوشم حقا که می نمی‌خورم اکنون و سرخوشم چيزيم نيست ور نه خريدار هر ششم گيسوی حور گرد فشاند ز مفرشم آيينه‌ای ندارم از آن آه می‌کشم                       
تعبیر:

هیچ کاری بدون خطر و سختی نیست. باید ثابت قدم و با اراده بود. به راهنمایی افراد فهمیده و با تجربه توجه کن و از ناملایمات زندگی نترس. به خدا توکل کن.

سه شنبه 21 تیر 1390  9:19 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز چهار شنبه بیست و دوم تیر 1390 خورشیدی

سحرم دولت بيدار به بالين آمد قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام مژدگانی بده ای خلوتی نافه گشای گريه آبی به رخ سوختگان بازآورد مرغ دل باز هوادار کمان ابرويست ساقيا می بده و غم مخور از دشمن و دوست رسم بدعهدی ايام چو ديد ابر بهار چون صبا گفته حافظ بشنيد از بلبل                        گفت برخيز که آن خسرو شيرين آمد تا ببينی که نگارت به چه آيين آمد که ز صحرای ختن آهوی مشکين آمد ناله فريادرس عاشق مسکين آمد ای کبوتر نگران باش که شاهين آمد که به کام دل ما آن بشد و اين آمد گريه‌اش بر سمن و سنبل و نسرين آمد عنبرافشان به تماشای رياحين آمد                       
تعبیر:

آنچه که مدت ها در انتظارش بودی به دست خواهی آورد. رنج ها و زحمت هایی که در این راه کشیدی، تو را به سعادت و نیک بختی می رساند. از طعنه و سرزنش دشمن نترس و ثابت قدم باش.

چهارشنبه 22 تیر 1390  1:46 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز پنج شنبه بیست و سوم تیر 1390 خورشیدی

ساقی بيار باده که ماه صيام رفت وقت عزيز رفت بيا تا قضا کنيم مستم کن آن چنان که ندانم ز بيخودی بر بوی آن که جرعه جامت به ما رسد دل را که مرده بود حياتی به جان رسيد زاهد غرور داشت سلامت نبرد راه نقد دلی که بود مرا صرف باده شد در تاب توبه چند توان سوخت همچو عود ديگر مکن نصيحت حافظ که ره نيافت                        درده قدح که موسم ناموس و نام رفت عمری که بی حضور صراحی و جام رفت در عرصه خيال که آمد کدام رفت در مصطبه دعای تو هر صبح و شام رفت تا بويی از نسيم می‌اش در مشام رفت رند از ره نياز به دارالسلام رفت قلب سياه بود از آن در حرام رفت می ده که عمر در سر سودای خام رفت گمگشته‌ای که باده نابش به کام رفت                       
تعبیر:

فرصتها را با سهل انگاری از دست داده و عمر را بیهوده هدر داده ای. از همین حالا می توانی با سعی و کوشش، دوباره راه درست را انتخاب کنی. نا امید نباش و از ریاکاران دوری کن.

پنج شنبه 23 تیر 1390  1:31 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز جمعه بیست و چهارم تیر 1390 خورشیدی

گر من از باغ تو يک ميوه بچينم چه شود يا رب اندر کنف سايه آن سرو بلند آخر ای خاتم جمشيد همايون آثار واعظ شهر چو مهر ملک و شحنه گزيد عقلم از خانه به دررفت و گر می اين است صرف شد عمر گران مايه به معشوقه و می خواجه دانست که من عاشقم و هيچ نگفت                        پيش پايی به چراغ تو ببينم چه شود گر من سوخته يک دم بنشينم چه شود گر فتد عکس تو بر نقش نگينم چه شود من اگر مهر نگاری بگزينم چه شود ديدم از پيش که در خانه دينم چه شود تا از آنم چه به پيش آيد از اينم چه شود حافظ ار نيز بداند که چنينم چه شود                       

تعبیر:

دوستان را در انتظار نگذار. در زندگی وفای به عهد را فراموش نکن تا موجب رنجش یاران نشوی. یک نفر تو را دوست دارد. به عشق او احترام بگذار. عاقبت اندیش باش و فردای خود را نیز در نظر بگیر.

جمعه 24 تیر 1390  10:23 PM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز شنبه بیست و پنجم تیر 1390 خورشیدی

هزار جهد بکردم که يار من باشی چراغ ديده شب زنده دار من گردی چو خسروان ملاحت به بندگان نازند از آن عقيق که خونين دلم ز عشوه او در آن چمن که بتان دست عاشقان گيرند شبی به کلبه احزان عاشقان آيی شود غزاله خورشيد صيد لاغر من سه بوسه کز دو لبت کرده‌ای وظيفه من من اين مراد ببينم به خود که نيم شبی من ار چه حافظ شهرم جوی نمی‌ارزم                        مرادبخش دل بی‌قرار من باشی انيس خاطر اميدوار من باشی تو در ميانه خداوندگار من باشی اگر کنم گله‌ای غمگسار من باشی گرت ز دست برآيد نگار من باشی دمی انيس دل سوکوار من باشی گر آهويی چو تو يک دم شکار من باشی اگر ادا نکنی قرض دار من باشی به جای اشک روان در کنار من باشی مگر تو از کرم خويش يار من باشی                       
تعبیر:

با همه ی سعی و تلاش به نتیجه ی دلخواه و مطلوب نرسیده ای. نا امید نباش. بهتر است دوباره به اعمال و رفتار خود با تعمق بیشتری نظر بیندازی تا نواقص و معایب کار را بشناسی و آنها را برطرف سازی. کارها را نیمه تمام رها نکن. تا رسیدن به نتیجه ی دلخواه، دست از تلاش برندار.

شنبه 25 تیر 1390  6:03 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

پاسخ به:هر روز با یک فال از حافظ

امام باقر(عليه السلام) در وجه نامگذارى حضرت «مهدى (عليه السلام)» به «قائم آل محمد(صلى الله عليه وآله وسلم)» حديثى قدسى روايت فرمود:

«زمانى كه جدم حسين كه صلوات خدا بر او باد به شهادت رسيد، فرشتگان با گريه و زارى به درگاه خداوند عزوجلّ ناليدند و گفتند: پروردگارا! آيا از آنان كه برگزيده و فرزند برگزيده تو را، و امام انتخاب شده از بين خلق را كشتند، در مىگذرى؟!
خداوند به آنان وحى فرمود كه: «فرشتگان من آرام گيريد. سوگند به عزّت و جلالم كه از آنان انتقام مىگيرم اگرچه بعد از گذشت زمانى طولانى باشد.» سپس فرزندان از نسل حسين (عليه السلام) را كه پس از او به امامت مىرسند به ملائكه نشان داد و آنان شاد شدند.
در بين اين پيشوايان، يك نفرشان به نماز ايستاده بود «فإذا احدهم قائم يصلّى فقال اللّه عزّوجلّ: بذلك القائم أنتقم منهم.» خداوند عزّوجلّ فرمود: به وسيله آن «قائم» از دشمنان و قاتلان حسين(عليه السلام)انتقام مىگيرم.»

شنبه 25 تیر 1390  6:12 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

سحرم دولت بيدار به بالين آمد قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام مژدگانی بده ای خلوتی نافه گشای گريه آبی به رخ سوختگان بازآورد مرغ دل باز هوادار کمان ابرويست ساقيا می بده و غم مخور از دشمن و دوست رسم بدعهدی ايام چو ديد ابر بهار چون صبا گفته حافظ بشنيد از بلبل                        گفت برخيز که آن خسرو شيرين آمد تا ببينی که نگارت به چه آيين آمد که ز صحرای ختن آهوی مشکين آمد ناله فريادرس عاشق مسکين آمد ای کبوتر نگران باش که شاهين آمد که به کام دل ما آن بشد و اين آمد گريه‌اش بر سمن و سنبل و نسرين آمد عنبرافشان به تماشای رياحين آمد                       
تعبیر:

آنچه که مدت ها در انتظارش بودی به دست خواهی آورد. رنج ها و زحمت هایی که در این راه کشیدی، تو را به سعادت و نیک بختی می رساند. از طعنه و سرزنش دشمن نترس و ثابت قدم باش.

یک شنبه 26 تیر 1390  9:36 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز یک شنبه بیست و ششم تیر 1390 خورشیدی

تعبیر:

یک شنبه 26 تیر 1390  9:36 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

درد ما را نيست درمان الغياث دين و دل بردند و قصد جان کنند در بهای بوسه‌ای جانی طلب خون ما خوردند اين کافردلان همچو حافظ روز و شب بی خويشتن                        هجر ما را نيست پايان الغياث الغياث از جور خوبان الغياث می‌کنند اين دلستانان الغياث ای مسلمانان چه درمان الغياث گشته‌ام سوزان و گريان الغياث                       
تعبیر:

بسیار نا امید و مأیوس هستی و آرزو های خود را بر باد رفته می بینی. واقعیت های زندگی را ببین و اسیر احساس خود نباش. هر حادثه و پیشامدی، تجربه ی بزرگی برای آینده ای بهتر است.

دوشنبه 27 تیر 1390  1:27 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز دوشنبه بیست و هفتم تیر 1390 خورشیدی

درد ما را نيست درمان الغياث دين و دل بردند و قصد جان کنند در بهای بوسه‌ای جانی طلب خون ما خوردند اين کافردلان همچو حافظ روز و شب بی خويشتن                        هجر ما را نيست پايان الغياث الغياث از جور خوبان الغياث می‌کنند اين دلستانان الغياث ای مسلمانان چه درمان الغياث گشته‌ام سوزان و گريان الغياث                       
تعبیر:

بسیار نا امید و مأیوس هستی و آرزو های خود را بر باد رفته می بینی. واقعیت های زندگی را ببین و اسیر احساس خود نباش. هر حادثه و پیشامدی، تجربه ی بزرگی برای آینده ای بهتر است.

دوشنبه 27 تیر 1390  1:28 AM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1

فال روزانه امروز سه شنبه بیست و هشتم تیر 1390 خورشیدی

دوش ديدم که ملايک در ميخانه زدند ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت آسمان بار امانت نتوانست کشيد جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه شکر ايزد که ميان من و او صلح افتاد آتش آن نيست که از شعله او خندد شمع کس چو حافظ نگشاد از رخ انديشه نقاب                        گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند با من راه نشين باده مستانه زدند قرعه کار به نام من ديوانه زدند چون نديدند حقيقت ره افسانه زدند صوفيان رقص کنان ساغر شکرانه زدند آتش آن است که در خرمن پروانه زدند تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند                       
تعبیر:

مشکلی که برایت پیش آمده به زودی برطرف می شود. چشم خود را باز کن و از فرصت ها استفاده کن. بیهوده برای خود گرفتاری و مشکل درست نکن.

سه شنبه 28 تیر 1390  2:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها