0

اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي تا سال 94به 60 هزار نفر افزايش مي يابد/

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي تا سال 94به 60 هزار نفر افزايش مي يابد/

 
 
دکتر جاسبی در مراسم افتتاح پروژه هاي عمراني واحد بروجرد:

اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي تا سال 94به 60 هزار نفر افزايش مي يابد/کسب مقام اول ISI در چهار سال اخير توسط دانشگاه آزاد اسلامي/ توسعه كيفي آموزش عالي از افتخارات نظام جمهوري اسلامي است

آنا: دکتر جاسبی گفت: براي آموزش عالي كشور به طور عام و آموزش عالي دانشگاه آزاد اسلامي به طور خاص آينده اي خوب پيش بيني مي شود.
به گزارش آنا، دكتر جاسبي، روز پنجشنبه در آيين افتتاح طرحهاي عمراني دانشگاه آزاد اسلامي واحد بروجرد در تشريح چگونگي شكل گيري دانشگاه آزاد اسلامي خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد در سال 61 بدون هيچگونه حمايت از جانب دولت تاسيس شد و امروز نيز بدون آنكه از بودجه دولتي استفاده كرده باشد تنها از شهريه دانشجويان وكمك هاي خيرين توانسته موفقيت هاي فراوان كسب نمايد.
جاسبی مهمترين شاخص هاي كيفيت را ارزيابي دانشگاهها در جهان به ميزان برخورداري آنها از مقالات علمي و پژوهشي عنوان كرد و افزود: تا شش سال پيش جايگاهي در دنيا از اين نظر نداشتيم اما امروز وبه ويژه در چهار سال اخير دانشگاه آزاد اسلامي مقام اول ISI را دارد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي گفت: از افتخارات نظام جمهوري اسلامي توسعه كيفي آموزش عالي است.
وي برخورداربودن از هيات علمي را يكي ديگر از شاخص هاي كيفي بودن دانست وگفت: دانشگاه آزاد اسلامي از اين نظر به سرعت در حال افزايش است و اكنون داراي 30 هزار نفر هيات علمي است و تا سال 94به 60 هزار نفر افزايش مي يابد يعني هر سال شش هزار نفر جذب خواهد داشت.
وي ادامه داد:80 درصد كل مدالهاي اخذ شده دانشجويي از سوي تربيت بدني در ميدانهاي ورزشي مختلف مربوط به دانشگاه آزاد اسلامي و اكنون نماينده ربوکاپ جهاني واحد دانشگاهي قزوين است.
جاسبی از دهه چهارم دانشگاه آزاد اسلامي به دهه رقابت با دانشگاههاي معتبر جهاني ياد كرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامي بروجرد اگر بخواهد جامع شود بايد قدرت ورود به صحنه رقابت جهاني را داشته باشد.
وی خواستار توسعه امكانات در سراسر كشور شد و تصریح کرد: راه درازي در پيش است و دانشگاه آزاد اسلامي حركت تكاملي را طي خواهد كرد و به درخت تنومند تبديل خواهد شد و بادهاي پريشان آن را نمي لرزاند.

جاسبی اظهار کرد: تا كنون چهار ميليون دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصيل شده ودر حال حاضر يك ميليون و 600هزار دانشجو دارد.

وي اعضاي هيات علمي تمام وقت دانشگاه آزاد را 30 هزار نفر و پاره وقت را دوبرابر آن عنوان كرد وگفت: دانشگاه آزاد اسلامي با 30 هزار پرسنل داراي بيش از 20 ميليون متر مربع فضاي آموزشي ورفاهي است.

جاسبي گفت: سالانه به طور متوسط يك ميليون متر مربع بر فضاي آموزشي ورفاهي دانشگاه آزاد اسلامي افزوده مي شود و داراي 50 مركز پژوهشي و 420 واحد و مركز دانشگاهي و نيز داراي پنج مركز در خارج از كشور است.

وي يادآورشد: دانشگاه آزاد اسلامی داراي 100هزار آموزشكده با بيش از 100هزار دانشجو ي پيوسته و اراضي باغات، درمانگاه و كتابخانه است.

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 4 تیر 1390  9:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها