در معرفی "دو قطعه عکس 6*4" گفته بودم که ابراهیم رها دو کتاب دیگر هم به نامهای "دوئل" و "شب نشینی در جهنم" دارد که این بار می خواهم معرفی کوتاهی از آخرین کتاب وی،دوئل، ارائه کنم.
این کتاب مجموعه مصاحبه های طنزی است که رها با اصحاب طنز و در ادامه با کسانی که ارتباط چندانی هم به طنز ندارند، ترتیب داده است. از ابراهیم نبوی و عمران صلاحی تا مانا نیستانی و نیک آهنگ کوثر و در نهایت هم نیکی کریمی و جواد رضویان!
سوالی که از همه مصاحبه شوندگان شده این است که:" علی دائی بهتر است یا میز تحریر!"
حالا برخی از جملات برخی دوستان را ذکر میکنیم:
ابراهیم نبوی:" تشویش اذهان خصوصی چیزی است شبیه دل آشوب، شبیه تشویش اذهان عمومی، کسی معده اش ناراحت می شود فکر می کند دنیا دچار انقلاب شده است!"
عمران صلاحی:"می گویند پا روی دم ما نگذارید. آقا من هم می گویم حیطه دمتان را مشخص کنید ما تکلیفمان را بدانیم!"
ابوالفضل زرویی نصرآباد:"کار من تشویش اذهان عمومی از طریق نشر اکاذیب است!"
شهرام شکیبا:"همه مشاغل جز روزنامه نگاری به اندازه کافی آبرومند هستند. البته دکترای زنان و زایمان هم خیلی خوب نیست!"
کسری نوری:" زندان محصول تمدن است و آدم های در آن، متمدن هستند. به همین خاطر هم زندانی ها به فکر خواندن تاریخ تمدن می افتند."
بقیه دوئل ها را هم بهتر است خودتان بخوانید و حالش را ببرید.
تصویر های کتاب طبق معمول کار بزرگمهر حسین پور است.
گرافیست اثر، پوریا عالمی است که الحق کارش را خیلی زیبا انجام داده است. البته بعد از خواندن کتاب به خاطر همین خلاقیت های گرافیکی آقا، گردن درد می گیری. باور کن!
انتشارات حوض نقره این کتاب را به قیمت 2800 تومان منتشر کرده که با توجه به جنس برگه های کتاب منصفانه است.
در پایان باید بگویم من این کتاب را به هیچکی قرض نمیدهم. حتی شما دوست عزیز!
http://bookclub.blogfa.com/8606.aspx