همه چیز از «نامیرا» شروع شد. وقتی کتاب «نامیرا» را خواندم و شور مضاعف و شعور مضاعف پیدا کردم، یکی از گزینههای نمایشگاه کتاب امسال من قطعاً انتشارات کتاب نیستان بود. قبلاً تعدادی از کتابهای آقای سیدمهدی شجاعی را خوانده بودم ولی هیچگاه انتشارات نیستان برایم موضوعیتی نداشت.
اما امسال بهانهای داشتم برای خرید دیگر کتابهای این انتشارات؛ «نامیرا».
مردی از جنس نور، نامیرا، مامور و یک کتاب دیگر که اسمش را الان نمیگویم! حاصل خرید از کتاب نیستان شد.
وقتی از متصدی غرفه راجع به موضوع رمان «مامور» پرسیدم، گفت: داستانش راجع به حضرت رسول(ص) است. موضوع کتاب جذابیت لازم برای پرداخت ۶۸۰۰ تومان پول را داشت. من هم با تورقی در کتاب، آن را خریدم.
کتاب «نه آبی نه خاکی» را تا به حال سه بار خواندهام و مطالعه آن را به شما هم توصیه میکنم. آقای علی موذنی را با کتاب «نه آبی نه خاکی» شناختهام. این بار میخواستم کتاب دیگری از ایشان را امتحان کنم.
شخصیت اصلی داستان جوانی است به نام «ایلیا» که شباهت زیادی با شخصیت «ارمیا» در داستانهای رضا امیرخانی دارد.
«ایلیا» نویسندهای است که داستانهای زندگی و مبارزات پیامبران اولوالعزم را نوشته است. وقتی نوبت به نوشتن داستان پیامبر اسلام(ص) میشود ناشری به عشق پیامبر اسلام(ص) برای چاپ کتاب پیشدستی میکند و به سراغ «ایلیا» میرود. اما تا مدتی از «ایلیا» برای نوشتن داستان خبری نمیشود. کتاب «مامور» حوادثی است که برای این نویسنده و ناشر در راه نگارش داستان پیامبر اسلام(ص) پیش میآید.
به نظر من کتاب «مامور» ارزش یک بار خواندن را دارد؛ البته برای کسانی که کتاب «نه آبی نه خاکی» را خوانده باشند.
رمان 395 صفحهای «مامور» از سیویک فصل تشکیل شده، و به شمارگان 3300 نسخه و البته به قیمت ۶۸۰۰ تومان به چاپ رسیده است.
"وبلاگ حیات باطنی"