0

نسخه چاپي ارسال به دوستان در گفت‌وگو با فارس: آقاجاني: براي جهاني شدن حق هيچ‌گونه اشتباهي را ندارم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپي ارسال به دوستان در گفت‌وگو با فارس: آقاجاني: براي جهاني شدن حق هيچ‌گونه اشتباهي را ندارم

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس:
ز

خبرگزاري فارس: دارنده نقره مسابقات كشتي آزاد آسيا گفت: براي پوشيدن دوبنده تيم ملي در جهاني بايد همه را شكست دهم و حق هيچگونه اشتباهي را ندارم.

مصطفي آقاجاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره آمادگي‌اش براي حضور در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي كشتي آزاد گفت: پس از بازگشت از ازبكستان چند روز استراحت كردم و مدتي از تمرينات دور بودم، اما در هفته‌هاي اخير تمريناتم را به صورت جدي زير نظر اكبر فلاح پيگيري مي‌كنم و تا شروع مسابقات به آمادگي كامل خواهم رسيد.
وي درباره رقيبانش در مسابقات انتخابي گفت: اسماعيل‌پور و دباغي اصلي‌ترين حريفان من در انتخابي هستند. البته تمام كشتي‌گيران اين وزن براي پوشيدن دوبنده تيم ملي باانگيزه‌اند و هيچ كس را نبايد دست كم گرفت. براي پوشيدن دوبنده تيم ملي در جهاني بايد همه را شكست دهم و حق هيچگونه اشتباهي را ندارم.
دارنده نشان نقره رقابت‌هاي قهرماني آسيا در 60 كيلو درباره اميدش براي ملي‌پوش شدن در مسابقات جهاني عنوان كرد: براي رسيدن به دوبنده تيم ملي با تمام وجود كشتي مي‌گيرم. كسب مدال نقره آسيا روحيه و انگيزه مضاعفي به من داد و مي‌خواهم در جهاني نيز عضو تيم ملي باشم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 30 خرداد 1390  6:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها