0

ترانه های محلی

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

ترانه های محلی

جعفر شیرمحمدی

خدا قوت دهد ای مرد چوپون

خدا عمرت بده ای طفل نادون

دو روز است و دو شو این گوسفندون

نه بر آب و علف بنهاده دندون

سیاه چشمون بده یک آب خوردن

ببالینم بیا در جون سپردن

ببالینم بیا سیرت ببینم

که تا آسون دهم جون وقت مردن

بنادونی گرفتم کوره راهی

ندونستم که میافتم به چاهی

بدل گفتم رفیقی تا به منزل

ندونستم رفیق نیمه راهی

سر راهت نشینم گل بریزم

اگر خنجر بباره ورنخیزم

اگر خنجر بباره همچو بارون

که رویت را نبینم ورنخیزم

نه تب دارم نه جانم می کنه درد

تو مینالی که من می میرم از درد

سر از بالین بیماری تو وردار

ببین دور تو می گردن زن و مرد

دو چشمانم سر کوهی تو باشه

دو دستم شانه موی تو باشه

مرا با حاجیون حج چکاره

زیارتگاه مو روی تو باشه

غریبی رفتم و بنگر هوا را

بامید کسی مگذار ما را

بامید کسی من دل نبستم

به بالاسر خدا، پایین شما را

سحرگاهی برفتم کوچه باغی

میون باغ میسوزه چراغی

بدیدم بلبلی مست و غزلخون

زده زانو به زانوی کلاغی

زدست دل هزارون داد و فریاد

که دل داد آبرویم پاک بر باد

اگر داد ولم با کوه بگویم

که کوه بی زبون آید به فریاد

اگه بی تو سرم بر بالش آیه

چو نی از استخوانم آتش آیه

ز هجرونت به جای اشک چشمم

ز مژگون پاره های آتش آیه

غم دنیا خوره آنکس که مرده

که دنیا سربه سر اندوه و درده

اگر مردی به قبرستون گذر کن

که بینی مرگ با شیرون چه کرده

سلامت می کنم ای نور دیده

سلامم از دل و از جان رسیده

در آن ساعت که کاغذ می نوشتم

هزاران اشک بر کاغذ چکیده

مرا روز و شو اندر کمینه

همیشه این دلم بی دل غمینه

همه می گن که گرمای زمینه

خودم دونم فراق نازنینه

ستاره در هوا می بینم امشو

زمین در زیر پا می بینم امشو

خدایا مرگ ده تا جون سپارم

که یار از خود جدا می بینم امشو

دلم دیوانه بود دیوونه تو

قرق کردی نیایم خونه تو

قرق کردی برم مسجد بخوابم

خودم در مسجدم دل خونه تو

از این ره می روی باور نداری

مگر عشق مرا در سر نداری

گرفته آتش عشقت به جونم

که من می سوزم و باور نداری

بقربون همان شال سفیدت

چطور خوب اومدی هیچکس ندیدت

چطور خوب اومدی از راه بسیار

بقربون خدا که آفریدت

سه روزه رفته ای سی روزه حالا

زمستون رفته ای نوروزه حالا

خودت گفتی سر هفته بیایم

شماره کن ببین چند روزه حالا

ستاره آسمون می شمارم امشو

به بالینم نیا تب دارم امشو

به بالینم نیا که کشته می شی

تموم دشمنا بیدارن امشو

فلک دیدم که با جونم چها کرد

غم عالم نصیب جون ما کرد

غم عالم همه ریگ بیابون

فلک برچید و در دامون ما کرد

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 28 خرداد 1390  7:37 PM
تشکرات از این پست
saeid63 hamid_h zahra_53
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

پاسخ به:ترانه های محلی

کوچه لره سو سپمیشم.........

این ترانه ترانه معروف محالی قسمت آذربایجانه

یک شنبه 29 خرداد 1390  11:25 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
r4soull
r4soull
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 261

ممنون .  ولی خیلی زیاد بود چشام تا 10 دقیقه گیجی ویجی داشت میزد

سه شنبه 31 خرداد 1390  11:36 PM
تشکرات از این پست
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

عجب آب و هوائي داره شيراز                                                           پسين دلگشائي داره شيراز

پسين دلگشا و صبح سعدي                                                                     عجب شاه چراغي داره شيراز

*     *     *

خداوندا دِلُم از دَسْ رفته                                                                   به پيش دلبر چيش مَسْ رفته

تموم حاجيون شهر شيراز                                                                 براي خاطر چيش مَس رفته2

*    *    *

خدايا يار من كو، يار من كو؟                                                          بشيراز ميروي سوقات من كو؟

بشيراز ميروي سوقات بفرس                                                                   سرانداز گلي با نار بفرس4

سرانداز گلي با نار شيرين                                                                شكر بر گوشه دستمال بفرس

*     *     *

عجائب دختري ديدم نمدمال                                                                    نمد بر كولش و ميرفت به كُربال6

مرو كربال همه ش كَك است و پَخشِه5                                                           برو شيراز كه گلها ميدرخشه

*    *    *

كبوتر ميكني پرواز ، پرواز                                                                از اينجا يكسره تا شهر شيراز

بگو با دلبر افسونگر من                                                                    كه از بهر جدائي چاره اي ساز

*    *    *

رفيقون بره نازاست نومزد                                                                 چو نقره ازدم گاز است نومزد

هر آنكس قدر نومزدش بدونه                                                      خراج ملك شيراز است نومزد

*    *    *

دم دروازه شيراز نشينُم                                                                 سيه چشمون در آين مو، ببينُم

سيه چشمون در آين گله گله7                                                       رقم دارم كه سر گله ش بگيرم

*    *    *

خود دلبر بوديم هم عهد و هم راز8                                                      تفاقي افتاد نگارم رفت شيراز

بيو با دو سلامُم را برسون                                                                كه شايد باز گردد دلبرم باز

خود در لاري و من از لار سيرُم                                                          تو در شيراز ومن درگرمسيرُم

بخور از آب ركني نوش جونت                                                          كه من از آب ركني بي نصيبم

*    *    *

بگردم كوه به كوه پوزه به پوزه9                                                        بگيرم پيرهني دلبر بدوزه

اگه دلبر ندوزه كي بدوزه                                                                 بغير از شاه چراغ شيراز بسوزه

*   *    *

سه تا از شهرها باشد پياپيْ                                                                       اول مشهد دويم دامغان سيْوم ري10

سه شهر اين طرف قم با صفاهون                                                        قُتيلا شهر شيراز مركز كِي11

*    *    *

وِلُمْ جونم دِلُم كرده هوايت                                                                كجا جويم ، كجا جويم، كجايت؟

سر راهت نشينم تا ز شيراز                                                               رسونه باد برگوشم صدايت

*    *    *

شُو ابر است و بارون خواهد اومد12                                                                                                       جلودار صفاهون خواهد اومد

جلودار صفاهون يا كه شيراز                                                                         كه اِمشُو ماه تابون خواهد اومد13

*    *    *

خدايا پر بده پرواز گيرُمْ                                                                  دَم دروازه بامن نسازند

اگر شيرازيان با من نسازند                                                                جلو اسب شاه طهماسب گيرُمْ

*    *   *

دو تا كفتر بوديم هر دو خوش آواز                                                   شبا در لونه روزها به پرواز

الهي خير نبينه مرد صياد                                                                  كه اوتاي مرا برده به شيراز14

*    *    *

گُلُم را مي برند چارة ندارُم                                                                       اَگِه دَسم رسه كي ميگذارم

گُلُم را مي برند از سوي شيراز                                                          چكار سازم، خدايش مي سپارم

*   *    *

حسينا يارت اومد، يارت اومد                                                           درخت ميوه پربارت اومد

رسيده نوگلت از راه شيراز                                                                         گل نشكفته پربارت اومد

*   *   *

بيا دلبر برايم دلبري كن                                                                       چكش وردار برايم زرگري كن

چكش وردار برو در شهر شيراز                                                           خودت انگشتري ما را نگين كن

*    *    *

قدو بالات بسروناز مونه                                                                   دو چشمونت بچشم باز مونه

لب و دندون شيريني كه داري                                                   بشربت خونه شيراز مونه

پنج شنبه 2 تیر 1390  9:25 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mamas_5924
mamas_5924
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 271

اگر فايل موسيقي محلي را هم مي‌گذاشتيد مطلب كامل مي‌شد .

پنج شنبه 5 آبان 1390  10:10 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

عالیه ، دست گلت درد نکنهپاسخ به:ترانه های محلی

جمعه 14 مهر 1391  12:11 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

نقل قول rashon

عالیه ، دست گلت درد نکنه

کاربر محترم ضمن تشکر از شما ، لطفا بجای:  خوب بود ، عالیه ، ممنون و ... کلید تشکر را بذنید چون اینگونه پست ها حذف میگردند .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
جمعه 14 مهر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

ياد بچگي ها ميفتم ممنون

چهارشنبه 19 مهر 1391  9:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90