0

دباغي: شكست مقابل آقاجاني را در انتخابي تيم ملي جبران مي‌كنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اميدوارم بتوانم در جهاني ملي پوش باشم

خبرگزاري فارس: مدعي وزن 60 كيلو كشتي آزاد گفت: اميدوارم بتوانم در انتخابي تيم ملي شكست مقابل آقاجاني در انتخابي قهرماني آسيا را جبران كنم.

عباس دباغي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس«توانا» درباره حضورش در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي كشتي آزاد گفت: تمرينات را زير نظر پدرم و حاج رحيم تبريزي در ساري دنبال مي‌كنم. مدت زيادي نيست كه در 60 كيلو كشتي مي‌گيرم و هنوز در اين وزن جا نيفتادم. در جام تختي اول شدم و بهترين نتيجه را گرفتم و در همين مدت عضو تيم ملي شدم و تيم را در جام جهاني همراهي كردم.

وي با اشاره به شكست مقابل آقاجاني در انتخابي قهرماني آسيا ادامه داد: آقاجاني كشتي‌گير خوبي است و چند سال است در 60 كيلو كشتي مي‌گيرد و در اين وزن جا افتاده است، اما من تازه تغيير وزن دادم. اميدوارم بتوانم در انتخابي تيم ملي شكست مقابل آقاجاني در انتخابي قهرماني آسيا را جبران كنم.

دباغي درباره حضور در يك وزن بالاتر گفت:‌ اين تغيير وزن به نفعم بوده است. در زمان انتخابي قهرماني آسيا چون تازه به 60 كيلو آمده بودم هنوز جا نيفتاده‌ بودم، اما الان به آمادگي خوبي در اين وزن رسيده‌ام.

ملي‌پوش ايران در المپيك پكن و دارنده نشان نقره جوانان جهان در سال 2006 درباره رقبايش در 60 كيلو براي حضور در انتخابي عنوان كرد: تمام كشتي‌گيراني كه جواز حضور در مرحله نهايي انتخابي را دارند خوب هستند؛ چون سهميه گرفته‌اند. براي همه برنامه دارم و اميدوارم بتوانم در جهاني ملي پوش باشم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 28 خرداد 1390  5:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها