كباب سبزيجات مراكشي صد در صد گياهي است و هيچ نوع گوشتي در آن استفاده
نشده است.
براي تهيه اين كباب ابتدا بايد آنها را درون سس مخصوص
بخوابانيم. براي تهيه اين سس به اين مواد نياز داريم:
روغن زيتون:
يك و نيم پيمانه
سير: 4
حبه، پوست كنده و كاملا ريز شود.
پودر زيره:
يك قاشق غذاخوري
پودر گشنيز:
يك قاشق غذاخوري
آب ليموي
تازه: 4 قاشق غذاخوري
زعفران: يك
چهارم قاشق چايخوري
پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل:
دو قاشق چايخوري
گشنيز تازه: يك دسته متوسط، خوب پاك شده و خرد
شود.
نمك و فلفل به اندازه لازم
براي كباب كردن نياز داريم به:
گل كلم كوچك: يك عدد، به گلچههاي كوچك تقسيم شود.
بادنجان و كدوي متوسط:
پوست كنده و به قطعات دو سانتي تقسيم شود.
فلفل دلمهاي قرمز
و سبز: از هركدام يك عدد، به قطعات مربع شكل 2 سانتي تقسيم شود.
پياز كوچك و
تازه: به صورت درسته، فقط پوست آن گرفته شود.
هنگام مصرف:
پودر زيره: دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• براي تهيه سس، كل مواد سس را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
• براي تهيه كباب، گل كلم و بادمجانها را به مدت 7- 5 دقيقه يا تا
زمانيكه فقط كمي نرم شوند بخار دهيد.
• سبزيجات خام و نيمه پز را با هم درون ظرف بزرگي بريزيد و آنها را
با سسي كه تهيه كردهايد كاملا آغشته كنيد و از 30 دقيقه تا 4 ساعت آنها
را كنار بگذاريد و هر چند وقت يك بار آنها را هم بزنيد.
• 20- 15 دقيقه قبل از خوردن كباب، باربكيو يا كباب پز را روشن كنيد.
• سبزيجاتي كه اكنون كاملا آغشته به سس شدهاند را به سيخ فلزي بكشيد و
مابقي سس را براي روغن زدن نگه داريد.
• سيخها را بر روي باربكيو يا كباب پز قرار داده و با دقت آنها را
بچرخانيد و در طي پخت چند بار روي آنها روغن بماليد تا به طور يكنواخت
كباب شوند.
• كبابها آمادهاند ابتدا روي آنها كمي زيره بپاشيد بعد ميل كنيد.
همشهري