0

ساندرسون: عاشق كشتي‌گرفتن و مبارزه كردن هستم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

ساندرسون: عاشق كشتي‌گرفتن و مبارزه كردن هستم

ساندرسون:
عاشق كشتي‌گرفتن و مبارزه كردن هستم

كايل ساندرسون قهرمان وزن 84 كيلوگرم كشتي آزاد در المپيك 2004 آتن، پس از هفت سال دوري از كشتي، بار ديگر ملي‌پوش آمريكا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ساندرسون پس از قهرمان در مسابقه‌هاي انتخابي تيم ملي آمريكا گفت: مدت زيادي بود كه تا به حال در چنين جوي قرار نگرفته بودم اما هرچه مسابقه‌ها جلوتر مي‌رفت، راحت‌تر كشتي مي‌گرفتم. واقعا نمي‌دانم بازگشت به كشتي را چطور توضيح دهم اما فقط مي‌خواستم اين كار را انجام داده باشم و به خاطر بازگشتم هيجان‌زده هستم. من عاشق مبارزه و كشتي گرفتن هستم.

وي همچنين در مورد حضور در المپيك 2012 لندن گفت: المپيك‌ها هدف نهايي هستند. اگر به اندازه كشتي گرفتن در سطح المپيك آماده مبارزه شوم، حضور در المپيك مي‌تواند لذت‌بخش باشد.

ساندرسون در حالي به تيم ملي كشتي آمريكا براي مسابقه‌هاي جهاني رسيد كه از قبل تصميم براي بازگشت به كشتي نداشت اما وقتي در تمرين با شاگردانش خود را آماده ديد، يك تصميم ناگهاني و خبرساز گرفت. سرمربي تيم دانشگاه پن استيت آمريكا ادامه داد: اگر يك بار مبارز خوبي باشي، هميشه مي‌تواني به مبارزه ادامه دهي. نمي‌دانم بازگشتم چقدر مي‌تواند موفقيت‌اميز باشد اما هميشه راهي براي رفتن وجود دارد.

جمعه 27 خرداد 1390  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها