دادگاه دختر 7 ساله را به مدرسه فرستاد
شوهرم بسيار خوب است ولي با تحصيل دخترمان مخالف است و ميگويد اگر فرزندمان پسر بود اجازه ميدادم درس بخواند.
فارس: زني 27 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش اجازه تحصيل به فرزند 7 سالهاش را نميدهد.
وي ادامه داد: من به خاطر تحصيل فرزندم ميخواهم از شوهرم جدا شوم و آينده فرزندم را تأمين كنم.
اين زن بار ديگر در حضور قاضي بيان كرد: شوهرم بسيار خوب است ولي با تحصيل دخترمان مخالف است و ميگويد اگر فرزندمان پسر بود اجازه ميدادم درس بخواند.
وي ادامه داد: فرزندم انتظار رفتن به مدرسه را ميكشد اما نميداند كه پدرش به او اجازه نميدهد به مدرسه برود.
مرد 30 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من مخالف تحصيل زن هستم و با اين موضوع كنار نميآيم و فرزندم نبايد تحصيل كند.
وي ادامه داد: همسرم بيجهت حرص درس خواندن فرزندم را ميخورد و دنبال بهانه براي طلاق است؛ اگر همسرم را طلاق دهم حضانت فرزندم را برعهده ميگيرم و نميگذارم او تحصيل كند.
زن بار ديگر در حضور قاضي بيان كرد: من ميخواهم آينده فرزندم درخشان باشد، اگر او درس نخواند فردي بيسواد در جامعه ميشود.
وي گفت: پدر من مخالف تحصيل دختر بود و نگذاشت من درس بخوانم و حالا اين موضوع منجر به حسرت خوردن من شده است اما نميگذارم اين بلا بر سر فرزندم بيايد.
مرد بار ديگر در حضور قاضي دادگاه مدعي شد: همسرم نبايد در اين خصوص اصرار كند كسي كه درس بخواند بعدها جلوي پدر و مادر خود ايستاده و به آنها بيحرمتي ميكند؛ من نميتوانم با اين موضوع كنار بيايم و ميخواهم همسرم هم با من همفكر باشد.
با وساطت قاضي و گذشت 5 دقيقه مرد با اين موضوع كنار آمد و با تحصيل فرزندش موافقت كرد؛ قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده نيز حكمي را صادر نكرد.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
دوشنبه 17 خرداد 1389 2:34 PM
تشکرات از این پست