سعید معروف که چندین بار به عنوان پاسور برتر آسیا انتخاب شده است در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ملاکهای خود برای انتخاب تیم تازه لیگ برتری شده گیتیپسند اظهارداشت: ملاک خاصی نداشتم. وقتی با داماش برای ادامه همکاری به توافق نرسیدم، سرمربی گیتیپسند (کارخانه) با من تماس گرفت. این تماس تا انعقاد قرارداد در یک روز اتفاق افتاد.
وی تصریح کرد: درست است که تیم والیبال گیتیپسند سابقهای از حضور در لیگ برتر ندارد اما باشگاه از مدیریت با تجربهای برخوردار است. بالاخره هر تیمی باید از یک جا استارت بزند تا بتواند خود را مطرح کند. باشگاههای خصوصی خوب کار میکنند. همه باید به این تیمها کمک کنیم تا لیگ ایران از حالت دو قطبی خارج شود.
پاسور تیم ملی والیبال کشورمان ضمن بیان اینکه قراردادش با تیم گیتیپسند یک ساله منعقد شده است، در مورد بازیکنان حاضر در این تیم یادآور شد: تا آنجا که من اطلاع دارم جواد محمدینژاد، فرهاد ظریف، رحمان داودی و حامد رضایی هم در این تیم هستند.
معروف در مورد پیشبینی خود از عملکرد تیم باشگاهیاش در فصل آتی رقابتهای لیگ برتر گفت: به هر حال در حضور تیمهای ریشهداری که در لیگ حضور دارند، سبقت گرفتن گیتیپسند سخت است. با حضور تیمهایی که همیشه و در هر فصلی حرفهای زیادی برای گفتن داشتند، پیشبینی کردن در مورد عملکرد گیتیپسند سخت است اما قطعا تلاشمان این است که جزو ردههای پایینی جدول نباشیم.
این بازیکن که سابقه قهرمانی در لیگ برتر ایران با تیم پیکان را دارد در پاسخ به این سوال که "بهتر نبود بازیکنی مانند سعید معروف تیمی بزرگتر از گیتیپسند را انتخاب کند؟"، اظهارداشت: من برای انتخاب تیم به نام بزرگ توجه نمیکنم. البته شاید گیتیپسند در والیبال تازه وارد باشد اما این دلیلی بر کوچک بودن نامش نیست. به هر حال گیتیپسند شرایطی داشته که برای حضور در لیگ برتر اعلام آمادگی کرده است.
پاسور والیبال کشورمان مبلغ قراردادش را عنوان نکرد اما گفت: من فکر می کنم گیتیپسند کمترین هزینه را برای حضور مسابقات کرده است. قرارداد من خارج از عرف نیست. این باشگاه نه با من و نه با هیچ بازیکن دیگر قرارداد نجومی نبسته است.
وی ادامه داد: از طرفی کارخانه هم سرمربی این تیم است. او مربی شناخته شده ای برای والیبال کشور است. من با کارخانه و در تیم صنام قهرمان لیگ 83 شدم. امیدوارم این بار هم با این مربی نتایج خوبی به دست بیاورم.
معروف در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر در مورد پیگیری روند تمرینات تیم ملی والیبال و اینکه فعلا در تیم "ب" تمرینات خود را ادامه میدهد، گفت: روند تمرینات خوب است. هیچ مشکلی نیست. حضور من هم در تیم "ب" بنا به نظر ولاسکو انجام شد. مشکلی با این قضیه ندارم. به هر حال این رفت و آمدها باید انجام شود تا بهترین ترکیب تشکیل شود. اما در مجموع در حال حاضر قضاوت کردن در مورد عملکرد این مربی اشتباه است.