0

قراردادم با گیتی‌پسند خارج از عرف نیست/ تیمم با کمترین هزینه لیگ برتری شد

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسور تیم ملی والیبال کشورمان با اشاره به قراردادی که برای حضور در تیم گیتی‌پسند منعقد کرده است، گفت: مبلغ قراردادی که بستم نه نجومی است و نه خارج از عرف.

سعید معروف که چندین بار به عنوان پاسور برتر آسیا انتخاب شده است در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ملاک‎های خود برای انتخاب تیم تازه لیگ برتری شده گیتی‎پسند اظهارداشت: ملاک خاصی نداشتم. وقتی با داماش برای ادامه همکاری به توافق نرسیدم، سرمربی گیتی‎پسند (کارخانه) با من تماس گرفت. این تماس تا انعقاد قرارداد در یک روز اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: درست است که تیم والیبال گیتی‌پسند سابقه‎ای از حضور در لیگ برتر ندارد اما باشگاه از مدیریت با تجربه‎ای برخوردار است. بالاخره هر تیمی باید از یک جا استارت بزند تا بتواند خود را مطرح کند. باشگاه‌های خصوصی خوب کار می‎کنند. همه باید به این تیم‌ها کمک کنیم تا لیگ ایران از حالت دو قطبی خارج شود.

پاسور تیم ملی والیبال کشورمان ضمن بیان اینکه قراردادش با تیم گیتی‌پسند یک ساله منعقد شده است، در مورد بازیکنان حاضر در این تیم یادآور شد: تا آنجا که من اطلاع دارم جواد محمدی‎نژاد، فرهاد ظریف، رحمان داودی و حامد رضایی هم در این تیم هستند.

معروف در مورد پیش‎بینی خود از عملکرد تیم باشگاهی‎اش در فصل آتی رقابت‎های لیگ برتر گفت: به هر حال در حضور تیم‌های ریشه‎داری که در لیگ حضور دارند، سبقت گرفتن گیتی‎پسند سخت است. با حضور تیم‎هایی که همیشه و در هر فصلی حرف‎های زیادی برای گفتن داشتند، پیش‎بینی کردن در مورد عملکرد گیتی‌پسند سخت است اما قطعا تلاش‎مان این است که جزو رده‎های پایینی جدول نباشیم.

این بازیکن که سابقه قهرمانی در لیگ برتر ایران با تیم پیکان را دارد در پاسخ به این سوال که "بهتر نبود بازیکنی مانند سعید معروف تیمی بزرگ‎تر از گیتی‎پسند را انتخاب کند؟"، اظهارداشت: من برای انتخاب تیم به نام بزرگ توجه نمی‎کنم. البته شاید گیتی‎پسند در والیبال تازه وارد باشد اما این دلیلی بر کوچک بودن نامش نیست. به هر حال گیتی‎پسند شرایطی داشته که برای حضور در لیگ برتر اعلام آمادگی کرده است.

پاسور والیبال کشورمان مبلغ قراردادش را عنوان نکرد اما گفت: من فکر می کنم گیتی‎پسند کمترین هزینه را برای حضور مسابقات کرده است. قرارداد من خارج از عرف نیست. این باشگاه نه با من و نه با هیچ بازیکن دیگر قرارداد نجومی نبسته است.

وی ادامه داد: از طرفی کارخانه هم سرمربی این تیم است. او مربی شناخته شده ای برای والیبال کشور است. من با کارخانه و در تیم صنام قهرمان لیگ 83 شدم. امیدوارم این بار هم با این مربی نتایج خوبی به دست بیاورم.

معروف در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر در مورد پیگیری روند تمرینات تیم ملی والیبال و اینکه فعلا در تیم "ب" تمرینات خود را ادامه می‎دهد، گفت: روند تمرینات خوب است. هیچ مشکلی نیست. حضور من هم در تیم "ب" بنا به نظر ولاسکو انجام شد. مشکلی با این قضیه ندارم. به هر حال این رفت و آمدها باید انجام شود تا بهترین ترکیب تشکیل شود. اما در مجموع در حال حاضر قضاوت کردن در مورد عملکرد این مربی اشتباه است.

سه شنبه 24 خرداد 1390  11:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها