0

طراحي وب با ابزار متن‌باز

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

طراحي وب با ابزار متن‌باز

اگر در جهان اينترنت براي خود داراي صفحات وب هستيد، مطمئنا تا به‌حال با ابزارهاي ويرايشگر براي توسعه وب‌سايت کار کرده‌ايد.

ما در اين مطلب قصد داريم تا شما را با چند ابزار ويرايشگر متني وب که هم متن‌باز هستند و هم رايگان آشنا کنيم تا اگر تخصصي در اين زمينه داريد بتوانيد در توسعه آن‌ها براي مقصود خود نقشي داشته باشيد و همچنين براي رفع نياز خود هزينه‌اي هنگفت را صرف نکنيد.

با توجه به توضيحات مختصري که ما درباره هريک از ابزارها مي‌دهيم شما مي‌توانيد يکي را به‌عنوان يک ناجي براي ويرايش متني وب‌سايت‌هاي خود استفاده کنيد.

Eclipse: اين برنامه ويرايشگر وب در حقيقت پادشاه ويرايشگرهاي صفحات وب متن‌باز است. Eclipse يکي از بي‌نظيرترين محيط‌هاي مجتمع برنامه‌نويسي چند پلت‌فرمي در سطح حرفه‌اي است که با قدرت برترش هميشه رقيب مي‌طلبد.

اين برنامه از زبان‌هاي مختلف برنامه‌نويسي پشتيباني مي‌کند و همچنين يک IDE کارا و ايده‌آل به‌حساب مي‌آيد.

برتري اين ابزار به‌دليل داشتن پلاگين‌هاي قدرتمند و متنوع است.

اين ابزار با امکانات و قابليت‌هاي درون خود به شما براي ايجاد يک مجموعه از برنامه‌هاي وب کمک به‌‌سزايي خواهد کرد. اين برنامه متن‌باز تحت مجوز Eclipse Public License عرضه شده است.

Komodo Edit: اين ابزار ويرايشگر متن‌باز و رايگان محصولي از Activestate است و کاربرد اصلي آن بيشتر براي متخصصان زبان‌هاي پوياست.

ابزار کومودو اديت از PHP ،Python ،Ruby ،TCL HTML ،CSS ،JavaScript ،plus و نيز از مدل‌هاي زباني پشتيباني مي‌کند.

اين ويرايشگر چند سيستم‌عاملي است و به‌راحتي روي سيستم‌هاي‌عامل‌ لينوکس و ويندوز قابل نصب است.

جالب است بدانيد که سازنده اين محصول در حال حاضر محصول ديگري را نيز با نام Komodo IDE عرضه کرده که يک IDE بسيار کامل براي برنامه‌نويسان است و از نظر ساختاري و نيز امکانات با کومودو اديت کاملا متفاوت است و همچنين ديگر مانند کومودو اديت رايگان نيست!

اين برنامه متن‌باز تحت مجوزهاي GPL ،MPL و LGPL قرار دارد و بر پايه موزيلا کد ساخته شده است.

NetBeans: شعار اصلي اين برنامه اين است: "تنها IDE که نياز داريد" که حقيقتا هم درست است.

بعد از معرفي ابزار Eclipse به‌عنوان پادشاه ويرايشگرها بايد گفت که اين ابزار نقش وزير اول را بازي مي‌کند زيرا يک IDE بسيار قدرتمند و خوش‌دست است که اکثر فناوري‌ها را پشتيباني مي‌کند و براي توسعه C++ ،PHP C ،Java SE/FX طراحي شده است.

اين نرم‌افزار به‌گونه‌اي طراحي شده که کاربر را به خود معتاد مي‌کند و جذابيت آن به‌قدري است که پس از استفاده از آن شايد ديگر به‌سراغ هيچ اديتور ديگري براي وب‌سايت خود نرويد.

يکي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي NetBeans دارا بودن خصوصيت Version control است که هر برنامه‌نويس حرفه‌اي با آن آشناست.

اين برنامه روي محيط‌هاي توسعه بزرگ خيلي خوب کار مي‌کند و بسيار کارآمد است.

توصيه ما به همه جاواکاراني که در کار توسعه صفحات وب مي‌باشند اين است که از اين ابزار حرفه‌اي چشم‌پوشي نکنند.

اين برنامه روي سيستم‌هاي‌‌عامل‌ لينوکس، يونيکس، مکينتاش و ويندوز قابل نصب بوده و تحت مجوز CCDL GPL2 منتشر شده است.

Aptana Studio: اين ويرايشگر متني يک ابزار خوب براي تمام توسعه‌دهندگان وب به‌خصوص توسعه‌دهندگان XML است.

Aptana يک اديتور متني بسيار قدرتمند است و تمرکز آن بيشتر روي جاوااسکريپت و عناصر ديگر براي ايجاد برنامه‌هاي کاربردي اينترنت است.

يکي از ويژگي‌هاي Aptana داشتن حالت outline View است که براي شما استفاده از رابط DOM (رابط برنامه‌نويسي سندهاي XML و HTML) را بسيار آسان مي‌کند.

اين ابزار ويرايشگر، فرآيند توسعه CSS و جاوااسکريپت را براي کاربر آسان مي‌کند و نيز براي ايجاد برنامه‌هاي کاربردي وب2 گزينه بسيار خوبي است.

اين برنامه روي سيستم‌هاي‌عامل‌ لينوکس، مکينتاش و ويندوز قابل نصب است و تحت مجوز GNU GPL منتشر مي‌شود.

Screem: اين برنامه يک ويرايشگر صفحات متني وب و نيز يک ويرايشگر XML بسيار خوب است که براي استفاده در گنوم ساخته شده است.

اين برنامه قابليت تشخيص DOCtype و تکميل کردن تگ‌ها و نيز معتبرسازي را دارد. همچنين در اين ويرايشگر متن‌باز شما تنها با کدهاي خام HTML سروکار داريد. اين برنامه تحت مجوز GNU GPL منتشر مي‌شود و قابليت چند پلت‌فرمي دارد.

www.thefreecountry.com

مترجم: هانيه تندهوش

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 11 خرداد 1389  1:14 PM
تشکرات از این پست
m_bb88
giba22
giba22
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1994

پاسخ به:طراحي وب با ابزار متن‌باز

جالب بود

کارساز ما به فکر کار ماست      فکر ما در کار ما آزار ماست

چهارشنبه 12 خرداد 1389  11:50 AM
تشکرات از این پست
AZARIAN2010
AZARIAN2010
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 809
پنج شنبه 13 خرداد 1389  8:13 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019
سه شنبه 18 خرداد 1389  11:59 AM
تشکرات از این پست
mjavadkanjouri
mjavadkanjouri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 157

با سلام و عرض ارادت،
به نظر من دریمویور از همشون بهتره.
چون من با اکثر این برنامه ها کار کردم.
و من ا... توفیق

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
العبد: محمد جواد کنجوری

شنبه 22 خرداد 1389  6:49 PM
تشکرات از این پست
mparsa
mparsa
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 222

نقل قول mjavadkanjouri
 با سلام و عرض ارادت،
به نظر من دریمویور از همشون بهتره.
چون من با اکثر این برنامه ها کار کردم.
و من ا... توفیق

به نظر من این دوستمون محمد جواد درست میگه دریم ویور از همه برنامه ها راحت تر و پر کاربرد تر هست و فارسی هم مینویسهفارسی رو هم پشتیبانی میکنه
[تصویر: 523uyv9-1298625533.gif]
امام حسین (ع) فرمودند:
أَعجَزالنّاسٍ مَن عَجَزَ عَنِ الدُّعاء

عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند

یک شنبه 23 خرداد 1389  3:06 PM
تشکرات از این پست
bibi100
bibi100
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 784

جالب بود خسته نباشی سم سام