0

كمالوند: شايعه است؛ من سرمربي تراكتورسازي هستم

m101001000
m101001000
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 413

سرمربي تراکتورسازي تبريز در واکنش به شايعه حضور امير قلعه‌نويي در اين تيم گفت: شايعه است، من سرمربي تراکتورسازي هستم.

فراز کمالوند در مورد شايعه حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي به عنوان سرمربي و تغيير مديريت در اين باشگاه عنوان کرد: من هم در دو سه روز اخير اين شايعات را به دفعات شنيدم اما کار خودم را مي کنم.

وي ادامه داد: اکنون به همراه جمشيد خطيبي قائم مقام باشگاه در حال بازگشت از سفر به لرستان به تبريز هستيم. من به همراه خطيبي و آذرنيا براي بازي دوستانه که براي ناصر ميرزايي پيشکسوت فوتبال لرستان در نظر گرفته شده بود به خرم آباد رفته بوديم. ميرزايي 7 سال پيراهن تراکتورسازي را بر تن کرده بود. اکنون در حال بازگشت به تبريز هستم.

کمالوتد تصريح کرد: آجورلو روز گذشته براي بحث بودجه و مسائل مالي به تبريز آمد و بعدازظهر هم بازگشت. تا اين لحظه من سرمربي تراکتورسازي و مشغول يارگيري هستم.
وي در ادامه در مورد مذاکرات وي با استيل‌آذين سمنان به فارس گفت: من 50 روز قبل براي عيادت از حسين هدايتي در دفتر او حاضر شدم و از آن روز تا به حال با هم صحبتي نداشتيم. همه اين صحبت ها شايعه است. تاکنون هيچ تغييري در مديريت و کادرفني تراکتورسازي صورت نگرفته است.

منبع:www.varzesh3.com

جمعه 20 خرداد 1390  4:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها