0

فناوري جي پي اس پوست مي اندازد

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

فناوري جي پي اس پوست مي اندازد

به تازگي نسل جديدي از ماهواره هاي GPS به فضا پرتاب شده اند كه با موفقيت در مدار خود مستقر شده و مشغول به كار شده اند. پرتاب اين ماهواره ها با تاخير صورت گرفته و اين تاخير موجب انتقادهاي گسترده شده بود.
ماهواره GPS IIF-1 به منظور بهبود پوشش و كيفيت شبكه GPS جهاني با استفاده از راكت Delta IV از مركز فضايي كيپ كاناورال به فضا پرتاب شد. مشكلات فني و شرايط بد آب و هوايي پرتاب اين ماهواره را به تاخير انداخته بود.
اين ماهواره اولين ماهواره از مجموعه 12 ماهواره اي است كه قرار است شبكه جهاني جي پي اس را ارتقا دهند. قرار است يك ماهواره ديگر از اين مجموعه هم تا قبل از پايان سال 2010 ميلادي به فضا پرتاب شود. مقاومت بيشتر در برابر سيگنال هاي مختل كننده،‌وجود سيگنال هاي شهري به منظور ارتقاي ناوبري تجاري و امكاناتي براي تسهيل عمليات امداد و نجات از جمله ويژگي هاي اين سرويس خواهد بود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 10 خرداد 1389  12:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها