همشهري آنلاين - شهره فرجي:
پنير، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله
مواد اصلي تشكيل دهنده اين پاكوراي خوشمزه است.
مواد
لازم:
پنير: 250 گرم
آرد نخود: 8 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز: دو و نيم قاشق چايخوري
پودر انبه: يك
و يك چهارم قاشق چايخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق چايخوري
آب: به مقدار لازم
نمك: به ميزان دلخواه
روغن: جهت سرخ كردن
طرز تهيه:
• ابتدا پنير را به شكل مكعبهاي كوچك و ضخيم تقسيم كنيد.
• پودر فلفل قرمز و انبه را روي قطعات پنير بپاشيد.
• درون يك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط
كنيد.
• به مخلوط درون كاسه مقداري آب اضافه كرده و از آنها مايه غليظي تهيه
كنيد.
• هر كدام از قطعات پنير را درون مايه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ
كنيد.
• در صورت تمايل ميتوانيد پاكوراي پنير را با سس گوجه فرنگي ميل كنيد.