0

غذای هندی؛ پاكوراي پنير

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

غذای هندی؛ پاكوراي پنير

همشهري آنلاين - شهره فرجي:
پنير، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلي تشكيل دهنده اين پاكوراي خوشمزه است.

مواد لازم:

پنير: 250 گرم

آرد نخود: 8 قاشق غذاخوري

پودر فلفل قرمز: دو و نيم قاشق چاي‌خوري

پودر انبه: يك و يك چهارم قاشق چاي‌خوري

جوش شيرين: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

آب: به مقدار لازم

نمك:‌ به ميزان دلخواه

روغن: جهت سرخ كردن

طرز تهيه:

• ابتدا پنير را به شكل مكعب‌هاي كوچك و ضخيم تقسيم كنيد.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روي قطعات پنير بپاشيد.

• درون يك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.

• به مخلوط درون كاسه مقداري آب اضافه كرده و از آن‌ها مايه غليظي تهيه كنيد.

• هر كدام از قطعات پنير را درون مايه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنيد.

• در صورت تمايل مي‌توانيد پاكوراي پنير را با سس گوجه فرنگي ميل كنيد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 9 خرداد 1389  9:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها