0

بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

زندگینامه مهرانه مهین ترابی

زندگینامه مهرانه مهین ترابی 

تولد و وفات: (1336 - ... )
محل تولد: ایران - تهران - کرج...

مهرانه مهین ترابی

شهرت علمی و فرهنگی: بازیگر
لیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا.

با تئاتر آغاز کرد و با فیلم گل‌بهار (1365) به سینما آمد. اما در تلویزیون درخشید. با مجموعه تلویزیونی ̎خیرالله صندقچه اسرار̎ مطرح شد و با نقش‌آفرینی زیبایش در مجموعه تلویزیونی همسران به محبوبیت رسید. او همچنان یکی از بازیگران موفق تلویزیون به‌شمار می رود.

گل‌بهار (1365)

ردپائی بر شن (1366)

دوران سربی (1367)

راز کوکب (1368)

ملک خاتون (1369)

مسافران دره انار (1370)

دادستان (1370)

خیرالله، صندوقچه اسرار (مجموعه تلویزیونی، 1371)

استپان (تله تئاتر، 1372)

بهاران در بهاران (مجموعه تلویزیونی، 1373)

همسران (مجموعه تلویزیونی، 1374)

فاتح (1374)

خانه سبز (مجموعه تلویزیونی، 1375)

سفر پرماجرا (1375)

قطار ابدی (مجموعه تلویزیونی، 1378)

نگین (1380)

نیستان (مجموعه تلویزیونی، 1380)

یادداشت‌های کودکی (مجموعه تلویزیونی، 1380)

باران عشق (مجموعه تلویزیونی، یک قسمت، 1380) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:05 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه مصطفی زمانی

زندگینامه مصطفی زمانی

ـ نام : مصطفی
ـ نام خانوادگی : زمانی
ـ اصلیت : شمالی ...

مصطفی زمانی

ـ تابعیت : ایران
ـ اولین نقش : حضرت یوسف
ـ تحصیلات : کارشناس مدیریت صنعتی
ـ محل زندگی : تهران
پیش از این از رویارویی با خبر نگاران احساس خوبی نداشته از عنوان کردن حرفهای تکراری بیزار است اعتماد به نفس زیادی دارد میدانست نقش حضرت یوسف سرو صدای زیادی میکند آدم محتاطی است ۹۹ درصد از آشنایان او را نسبت به مطبوعات دچار دلهره کرده اند از بچگی عاشق بازیگری بوده وقتی وارد دانشگاه شد به بازیگری در تاتر پرداخت معتقد است فضای رشد پیشرفت برای جوانان و نوجوانان علاقه مند در شهرستانها کم و محدود است میان بازیگران مرد محمدرضا فروتن را خیلی دوست دارد به نظر او هدیه تهرانی هنرپیشه تاثیرگذاری است بازی فروتن و تهرانی را در قرمز خیلی دوست دارد از طریق دوستش متوجه شد برای سریال یوسف دنبال بازیگر هستند ابتدا هیچ شانی برای خود قائل نبوده روز اول تست هول شده و دیالوگهایش را فراموش کرده پیش از تست دوم کتاب یوسف در آینه تاریخ را خواند بعد از تست دوم قراردادی ۶ ماهه امضا کرد . برای ایفای بهتر نقش به کلاسهای بازیگری سوارکاری و بدنسازی رفت به خاطر فشارهای حاکم بر فضای کار ۲ بار انصراف داده .معتقد است سلحشور پای او ایستاد .خود را مدیون صداقت و اعتماد سلحشور میداند .اولین پلان را ۸ بهمن ۱۳۸۳ بازی کرد .بازیگر نقش نوجوانی یوسف پسرعمه زمانی است .کتایون ریاحی را بهترین انتخاب برای نقش زلیخا میداند .هیچکس بدون گریم او را نمیشناسد .در باشگاه بدنسازی با محمدرضا فروتن آشنا شد .آرزوی بازی با مرحوم خسرو شکیبایی را داشت .بسیار احساساتی است . بازیگری را دوست دارد .امیدوار است بازی در نقش یوسف ویترین خوبی برای او باشد اجازه بازی در کلاه پهلوی را نداشت .هنوز ازدواج نکرده و مجرد است .طبق قرارداد تا پایان سریال حق بازی در هیچ فیلمی را ندارد معتقد است محمدرضا گلزار حقش بوده که دارای چنین جایگاهی در سینما شده . پارسا پیروزفر را هنرپیشه ای باسواد میداند . از نظر او حامد بهداد دوست داشتنی و عجیب است . علی دایی را سمبل اراده میداند .
● ۴۰ نکته در مورد مصطفی زمانی

۱) نام مصطفی را مادرش برایش انتخاب کرده است.
۲) از اسم فامیلش که " زمانی " است بسیار راضی است.
۳) او ۲۶ سال سن دارد و دقیقا روز سی ام خرداد ۱۳۶۱ به دنیا آمده است.
۴) زاده شهر برنج و دریا است یعنی فریدون کنار.
۵) از همان بدو کودکی چشم هایش زبانزد افراد فامیل شد.
۶) به رفیق بازی چندان اهمیتی نمی دهد و در طول ۲۶ سال سن تنها ۲ دوست دائمی برای خود نگه داشته است.
۷) خیلی از افرادی که او را می شناسند ٬ می گویند او خودش را می گیرد!!؟؟
۸) مثل بسیاری از جوانها پس از مدتی از فریدون کنار سر از تهران درآورد.
۹) یکی از منتقدان نام او را آقای شانس گذاشته چرا که او از بین ۳۰۰۰ نفر برای نقش یوسف انتخاب شده است.
۱۰) کاندیداهای نقش یوسف حتی از بین خارجی ها هم بوند و او توانست آنها را هم عقب بزند.
۱۱) قرارداد مصطفی زمانی عجیب ترین قرارداد در تلوزیون برای ساخت یک سریال بود چرا که در یکی از ماده های این قرارداد ثبت شد هر وقت چهره بهتری از زمانی پیدا شد او کنار برود.
۱۲) لباس پوشیدن او مثل بسیاری از جوان هاست خوش پوش و خوش تیپ.
۱۳) خانواده او هم اکنون در شهرستان ساکن هستند و مصطفی ناراحتی شدیدی از لحاظ دوری با آنها دارد.
۱۴) منتقدان بسیاری از بازی او خرده گرفتند و او را نابازیگر شهرستانی خواندند اما او می گوید:من همه حضورم را مدیون خدا هستم و بس!
۱۵) گریم روی صورت مصطفی در مورد نقش یوسف روزانه بیش از ۳ ساعت به طول می انجامید.
۱۶) مصطفی زمانی یکی از معدود بازیگرانی است که در کوچه و خیابان هیچ کس او را نمی شناسد و باورش نمی شود او همان یوسف سریال تلویزیونی است.
۱۷) آرزوی مصطفی حضور در سینما است اما نه هر کاری! هر چند اخیرا عواملی او را در مورد چند قرارداد سینمایی سرکار گذاشته اند.
۱۸) او آنقدر به محمد رضا فروتن اعتقاد دارد که می گوید:یکی از قوت قلب هایم جهت حضور در این سریال یوسف پیامبر ٬ او بود.
۱۹)آرزوی پرپر شده مصطفی این بود که او دوست داشت برای یکبار هم که شده مقابل مرحوم خسرو شکیبایی ایفای نقش کند.
۲۰) او در مورد محمد رضا گلزار می گوید:حقش بوده که به اینجا رسیده است!
۲۱) مصطفی زمانی از طرفداران علی دایی است و می گوید:او اسوه ی اراده است.
۲۲) هنوز در جایی اعلام نکرده که طرفدار آبی است یا طرفدار قرمز است؟!
۲۳)از طرفداران صدای محمد اصفهانی است و می گوید دوست دارد به کنسرتش برود و صدایی کم نظیر دارد.
۲۴) همیشه برای تیم ملی دعا می کند و می گوید امیدوارم به جام جهانی برویم.
۲۵) در مجالس اگر بگوید او بازیگر نقش یوسف است کسی حرفش را باور نمی کند چون چهره گریم شده اش با گریم نشده اش زمین تا آسمان فرق دارد.
۲۶) او اسب سوار و شمشیرباز خوبی است چرا که برای اجرای بسیاری از صحنه های سریال می بایست اسب سواری و شمشیر بازی کند و این دو حرفه را در مدت کوتاهی فرا گرفت.
۲۷ ) او به خاطر ایفای نقش یوسف دشمنان بسیاری را در این صنف که به نوعی رقبای او محسوب می شوند پیدا نموده است.
۲۸) به گفته برخی ها مصطفی زمانی در این سریال به توعی پارتی بازی کرده است و پسر عمه خود را که می گویند یکی از بازیگران نوجوان استان مازندران است را به کارگردان معرفی نمود تا پسر عمه مصطفی نقش نوجوانی یوسف را بازی کند.
۲۹) تحصیلات خود را در رشته مدیریت صنعتی گذرانده است.
۳۰) جهت تامین امرار معاش حسابدار یک شرکت خصوصی است.
۳۱) بیش از سینما رفتن به تلوزیون علاقه دارد.خودش می گوید:در مدت زمان عمرش ۴ بار بیشتر به سینما نرفته است.
۳۲) از بین بازیگران مرد سینما هنرمند محبوبش محمد رضا فروتن است و می گوید او الگوی خوبی برای هنر سینما و من است و همین طور از هدیه تهرانی به عنوان بهترین بازیگر زن نام می برد.
۳۳)حقوق او از ابتدا تا پایان سریال از قرار ماهی ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد.
۳۴) اوایل سریال او آنقدر در فشارهای روحی قرار گرفت که ۲ بار استعفا داد.
۳۵) اولین بار که مصطفی جلوی دوربین رفته است ۸ بهمن ۱۳۸۳ ساعت ۱۱ صبح بوده است آن هم بازی در نقش یوسف در سکانسی که از تلوزیون هم پخش شد:سکانس شکنجه کردن یوسف به دستور بانو زلیخا که به قول خودش سخت ترین سکانس کارش در یوسف پیامبر بوده است.
۳۶) یکی از مشتریان پر و پا قرص سریال یوسف پیامبر است و بیشتر دوست دارد این سریال را تنها مشاهده کند.
۳۷) تنها در دو مجله با ژست و فیگور واقعی خودش عکس گرفته است و آنقدر از مطبوعات می ترسد که نکند حرفش را وارونه جلوه دهند.او با مجله رویش و مجله سینمای امروز حضوری مصاحبه کرده است و با مجله خانواده سبز تلفنی مصاحبه کرده است.بسیاری از مجلات عکس و مصاحبه های تکراری او را چاپ کردند زیرا او کم حرف است و از مطبوعات بیم دارد.
۳۸)او در مورد پوریا پورسرخ و شهرت یکباره اش اظهار نظری نکرده است.
۳۹) می گویند مجرد است و قصد ازدواج ندارد.
۴۰) ارادت خاصی به حضرت علی علیه السلام دارد و با استفاده از همین علاقه فرج الله سلحشور ٬ کارگردان این کار ٬ یکی از سکانس هایی که مصطفی نمی توانست آن را خوب بازی کند ٬ به بهترین نحو گرفت.برای سکانسی که یوسف به ماورا می رود و فرشتگان دور او می چرخند ٬ آقای سلحشور به مصطفی که نمی توانست این صحنه را خوب بازی کند ٬ گفت:گمان کن گناه زیاد کرده ای و حضرت علی حالا برای شفاعت تو آمده است ٬ چه می کنی؟مصطفی می گوید:با این جمله به هم ریختم و آن سکانس را خوب بازی کردم

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:06 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه مرجانه دلدار گلچین

زندگینامه مرجانه دلدار گلچین  
تولد و وفات: (متولد دوم اسفند ماه 1347 - ... )
محل تولد: ایران - تهران - تهران...

مرجانه دلدار گلچین

لیسانس کارگردانی سینما از دانشکده سوره.

شروع فعالیت از سال 1362 با بازی در مجموعه‌های تلویزیونی.

در نیمه دوم دهه شصت بازیگر معروف و مشهور سریال‌های تلویزیون بود و اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد توانست چهره قابل قبولی در میان عامه تماشاگران از خود به نمایش بگذارد. شاید بازی او در فیلم‌های شب بیست و نهم و چشم‌هایم برای تو در ذهن مخاطب عام مانده باشد.
او در سال‌های 74 و 75 و به‌خصوص با بازی در فیلم‌های کریم آتشی ضعیفترین و یا شاید بدترین نمره را در کارنامه خود ثبت کرد.

قصه زندگی (1365)

پرنده کوچک خوشبختی (1366)

شب بیست و نهم (1368)

رانده شده (1368)

دو سرنوشت (1368)

دو نیمه سیب (1370)

دیدار در استانبول (1370)

چشم‌هایم برای تو (1371)

چهارشنبه عزیز (1371)

ضربه طوفان (1372)

عروسی خون (1373)

مجازات (1373)

بی‌قرار (1374)

دام (1374)

سلام به انتظار (1374)

متهم (1375) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:07 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه محمدرضا گلزار

زندگینامه محمدرضا گلزار 

تولد و وفات: (1354 - ... )
محل تولد: ایران...

زندگینامه محمدرضا گلزار

مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی.

قبل از اینکه به سینما بیاید، نوازنده بود و به‌عنوان گیتاریست با گروه آریان همکاری می‌کرد. آشنائی اتفاقی‌اش با ایرج قادری باعث می‌شود تا در فیلم ̎ سام و نرگس ̎ بازی کند. از آن به بعد در فیلم‌های ̎ زمانه ̎، ̎ بالای شهر، پایین شهر ̎ و ̎ شام آخر ̎ بازی کرد که فیلم آخری زودتر از دیگر فیلم‌هایش به نمایش درآمد.
محمدرضا گلزار در سال 1381 در فیلم‌های ̎ بوتیک ̎ و ̎ چشمان سیاه ̎ بازی و سال 1382 را با بازی در فیلم ̎ 13 گربه روی شیروانی ̎ آغاز کرد.
شاید کسی باور نمی‌کرد که گلزار هم بتواند خوب بازی کند. اما او در فیلم ̎ بوتیک ̎ نشان داد که اگر بخواهد می‌تواند بازیگر موفقی باشد. به شرطی که ...

سام و نرگس (ایرج قادری، 1378)

زمانه (حمیدرضا صلاحمند، 1379)

بالای شهر، پایین شهر (اکبر خامین، 1380)

شام آخر (فریدون جیرانی، 1380)

بوتیک (حمید نعمت الله، 1381)

چشمان سیاه (ایرج قادری، 1381)

زهر عسل (ابراهیم شیبانی، 1381)

13 گربه روی شیروانی (علی اکبر عبدالعلی زاده، 1382)

کما (آرش معیریان، 1382)

گل یخ (کیومرث پوراحمد، 1383) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:07 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه افسانه بایگان

افسانه بایگان

● شرح حال
▪ متولد ۱۳۴۰ در تهران.
▪ دارای مدرک تحصیلی پنجم ادبی.
▪ شروع فعالیت از سال ۱۳۵۱ بافیلم کوتاه بوق.

افسانه بایگان

با بازی در مجموعه تلویزیونی سربداران، ایفای نقش مقابل دوربین را تجربه کرد و پس از آن بلافاصله به سینما راه یافت. او در دهه شصت پرکارترین بازیگر زن سینما بود.
نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم دو فیلم با یک بلیط
دیپلم افتخار بازیگر نقش اول زن در چهاردهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم خواهران غریب.
● فیلم شناسی:
▪ آلما (اکبر صادقی، ۱۳۷۱)
▪ مریم و میتیل (فتحعلی اویسی، ۱۳۷۱)
▪ خوش خیال (مهران تاییدی، ۱۳۷۱)
▪ بدل (جهانگیر جهانگیری، ۱۳۷۲)
▪ مجازات (جهانگیر جهانگیری، ۱۳۷۳)
▪ روز دیدنی (فرزین مهدی پور، ۱۳۷۳)
▪ خواهران غریب (کیومرث پوراحمد، ۱۳۷۴)
▪ نابخشوده (ایرج قادری، ۷۵/۱۳۷۴)
▪ زیر چتر خورشید (مجموعه، بهمن زرین پور، ۱۳۷۵)
▪ زخمی (کامران قدکچیان، ۱۳۷۶)
▪ یاغی (جهانگیر جهانگیری، ۱۳۷۶)
▪ پنجه در خاک (ایرج قادری، ۱۳۷۶)
▪ بدل کاران (مهدی صباغزاده، ۱۳۷۶)
▪ طوطیا (ایرج قادری، ۱۳۷۷)
▪ شبیخون (جمشید آهنگرانی، ۱۳۷۷)
▪ مرد عوضی (محمدرضا هنرمند، ۷۷/۱۳۷۶)
▪ روزهای زندگی (مجموعه، سیروس مقدم، ۷۸/۱۳۷۷)
▪ کمین (مجموعه، مسعود کرامتی، ۱۳۸۰)
▪ خاکستری (مهرداد میرفلاح، ۱۳۷۹)
▪ کافه ستاره (سامان مقدم ، ۱۳۸۵)
▪ سربداران (مجموعه تلویزیونی، محمدعلی نجفی، ۱۳۶۳)
▪ گمشده (مهدی صباغزاده، ۱۳۶۴)
▪ حریم مهرورزی (ناصر غلامرضایی، ۱۳۶۵)
▪ دبیرستان (اکبر صادقی، ۱۳۶۵)
▪ تشکیلات (منوچهر مصیری، ۱۳۶۵)
▪ بگذار زندگی کنم (شاپور قریب، ۱۳۶۵)
▪ گل مریم (۱۳۶۶)
▪ مکافات (۱۳۶۶)
▪ طوبی (خسرو ملکان، ۱۳۶۷)
▪ سالهای خاکستر (مهدی صباغزاده، ۱۳۶۷)
▪ آخرین مهلت (۱۳۶۸)
▪ شنگول و منگول (۱۳۶۸)
▪ فانی (۱۳۶۸)
▪ دو فیلم با یک بلیط (داریوش فرهنگ، ۱۳۶۹)
▪ گرگهای گرسنه (سیروس مقدم، ۱۳۷۰)
▪ قرق (احمد هاشمی، ۱۳۷۰)
▪ شانس زندگی (شهریار پارسی پور، ۱۳۷۰)
▪ حمله خرچنگها (۱۳۷۱)
▪ شکوه بازگشت (۱۳۷۱)
▪ اتل متل توتوله (محمد جعفری، ۱۳۷۱)

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:09 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه مهدی سلوکی

زندگینامه مهدی سلوکی 

مهدی سلوکی در سال ۱۳۶۱ در اصفهان به دنیا آمد، دیپلم خود را در مقطع گرافیک گرفت و در سال ۱۳۷۵ با کلیپ سریالی به نام گنجشک و ماه کاری از گروه کودک، فعالیت خود را در تلویزیون آغاز کرد... 

مهدی سلوکی

سپس

به دنبال آن در برنامه نیم رخ و آقای رئیس جمهور شرکت جست و با سریال «چراغهای خاموش» کاری از کاظم بلوچی چهره شد و در سریال «روشنایی دشت» کاری از عبدالله باکیده هم شرکت کرده است که این سریال هنوز پخش نشده و به تازگی قرار است در سریالی ۹۰ قسمتی که هنوز کلید نخورده و کاری است به کارگردانی کیومرث پوراحمد به همراه دکتر عزیزی و حدیث فولادوند ایفای نقش کند.

● کودکی او

وی در مورد کودکی خود می‌گوید: دوران کودکی ام را خیلی دوست داشتم، همان طور که می‌دانید در اصفهان به دنیا آمدم، اما پس از مدتی به تهران آمدیم و بزرگ شده محله نارمک هستم و در این بین چندین مرتبه دیگر به خاطر شغل پدرم به اصفهان رفتیم، البته پیش از به دنیا آمدن من، خانواده ام در تهران زندگی می‌کردند، دوران کودکی ام مثل سایر پسر بچه ها به بازیگوشی می‌گذشت، در کودکی آرزو داشتم خلبان شوم، نقاشی را هم خیلی دوست داشتم، استعداد زیادی داشتم، سعی می‌کردم تحصیلاتم را در این زمینه ادامه دهم، اما نشد.

یکی از خاطرات با مزه من در کودکی یا شاید نوجوانی مربوط می‌شود به ۱۲ سالگی ام، که روی سی و سه پل در حال دوچرخه سواری با یک موتور تصادف کردم و بیهوش شدم، بنده خدا پدر و مادرم تا دو روز از من بی خبر بودند و به تمام بیمارستان های شهر اصفهان سرک کشیدند تا این که مرا پیدا کردند.

● بهترین مشوق هایم

بدون اغراق پدر و مادرم اولین مشوق‌های من بودند، آنها با فعالیت من در زمینه هنر همیشه موافق بودند و هیچ گاه مرا منع نکردند. و همیشه دوستان خوبی برای من بودند، در زندگی شخصی ام پدر و مادرم جزو بهترین دوستان من بودند و می‌باشند. هم چنین تنها برادرم محمد... (گفتنی است که خانواده سلوکی از همین دو پسر تشکیل شده است).

● خاطرات

ایفای هنر همیشه دارای خاطرات خوب و بد است، یعنی دنیای هنر بدون خاطره معنایی ندارد، مهدی سلوکی در مورد این خاطرات می‌گوید: «فکر کنم مربوط به همین سریال چراغ‌های خاموش بود، ما در آن سریال روزی ۷، ۸ ساعت باید جلوی دوربین بازی می‌کردیم. در آن زمان موتوری زیر پایم بود که با آن به منزل می‌رفتم، یک روز که از صحنه فیلم برداری برمی‌گشتم، با پژو تصادف کردم و یک هفته کار خوابید یک بار هم در سه صحنه روشنایی دشت، موتوری به من زد و فیلم برداری نیمه تمام ماند. در همان سریال یک بار هم هنگامی که هوا بسیار سرد بود، داخل آب افتادم، خاطره‌ای بسیار زیبا بود که همیشه در ذهن من می‌ماند».

● آرزوهای خوب

«بزرگترین آرزویم در زمینه کاری ام می‌باشد که دوست دارم آدم موفقی در جامعه شوم، سعی کردم بیشتر خودم الگو باشم تا این که الگویی برای خود انتخاب کنم، دوست دارم آدمی باشم که با بقیه فرق داشته باشم».

● از نگاه مهدی سلوکی رمز موفقیت چیست؟

«فکر کنم این بود که نصیحت ها و راهنمایی های پدر و مادرم را با آغوشی باز پذیرفتم و هم چنین برادر بزرگترم را البته در زمینه هنری هم نباید راهنمایی های «کاظم بلوچی» کارگردان چراغهای خاموش را نادیده گرفت که کمک های شایانی به من کرد. اما به طور کلی از نظر من انسانی موفق است که اطلاعات عمومی‌ بالایی در همه زمینه‌ها داشته باشد.

▪ هنر، استعدادی ذاتی است

● هنر، از نگاه مهدی سلوکی چیست؟

«هنر یک نوع استعداد ذاتی در انسان است، که در اکثر آدم ها وجود دارد و انسان ها هر یک به نوعی در خود استعدادهایی دارند که باید آنها را شناخته و سپس پرورش دهند».

آیا خود او هم به کارهای هنری می‌پردازد؟

«همان طور که گفتم به نقاشی علاقه زیادی دارم، از این رو بعضی اوقات کارهای گرافیکی انجام می‌دهم، با یکی از دوستانم گالری نقاشی برگزار کردیم، به نام «گالری سحرآمیز»، که انواع و اقسام نقاشی های رنگ روغن، نقاشی روی پوست و هم چنین نقاشی های رئال در آن به نمایش گذاشتیم، البته با کمک دوستان...» فکر می‌کنید که مهدی سلوکی به جز هنر بازیگری به کاری می‌پردازد؟

«با برادرم دفتر مونتاژ فیلم داریم که از این کار بسیار راضی هستیم».

● پرسپولیسی‌ام

خیلی عجیب است، معمولا" هنرمندان بیشتر نمی‌گویند که طرفدار چه تیمی‌هستند، اما مهدی سلوکی عکس دیگر همکارانش عمل کرد: «طرفدار دو آتیشه پرسپولیسم، بهترین بازیکنان ایرانی هم به نظر من علی کریمی‌و احمدرضا عابدزاده هستند، از تیم های خارجی هم طرفدار رئال مادرید هستم».

و حال در زمینه هنر: «بهترین فیلم به نظر من رنگ خدا است و بهترین فیلم خارجی، جنایت و مکافات، بهترین سریال: شب دهم، بهترین بازیگر مرد و زن ایرانی: محمدرضا فروتن و کتایون ریاحی و از خارجی ها، باید به تام کروز و نیکول کیدمن اشاره کنم. بهترین کارگردان ایرانی، مسعود کیمیایی و کارگردان خارجی مارتین اسکورسیزی است». 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:13 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه افسانه چهره آزاد

افسانه چهره آزاد

تولد و وفات: (1341 - ... )
محل تولد: ایران
مدرک تحصیلی: دیپلمه.
نوه رقیه چهره آزاد (بازیگر سینما).
همسر شاهرخ فروتن (طراح صحنه و لباس سینما و تلویزیون).

افسانه چهره آزاد

گذراندن دوره دو ساله بازیگری در اداره تئاتر زیر نظر حمید سمندریان.

شروع فعالیت از سال 1366 با مجموعه تلویزیونی سال های بدون خانه.

از سال 1370 بازی در نقشهای دوم فیلمهای سینمایی را آغاز کرد. اما شاید از اجرای برنامه زنده تلویزیونی « جمعه تعطیل نیست » بود که نشان داد می تواند بازیگر خوبی باشد. بازی متفاوت او در نقش کوتاهی در فیلم « بوتیک » او را کاندید دریافت جایزه از هشتمین جشن خانه سینما - شهریور 1383 - کرد.

دندون طلا (حسین فردرو، 1370)
دو همسفر (اصغر هاشمی، 1371)
یک‌بار برای همیشه (سیروس الوند، 1371)
همسایه‌ها (مجموعه تلویزیونی، اصغر هاشمی، 1373)
مصائب عاشق فقیر (حسینعلی لیالستانی، 1374)
تهران 11 (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1376)
هتل (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1378)
جمعه تعطیل نیست ( برنامه تلویزیونی 1381)
بوتیک (حمید نعمت الله، 1381)
چند تار مو (ایرج کریمی، 1382)
اسپاگتی در هشت دقیقه (رامبد جوان، 1383)

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:14 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه اکبر عبدی

اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر سینمای ایران است.او که ابتدا با بازی در سریال‌های تلویزیونی محبوب شد، با ایفای نقش‌های کمدی تبدیل به یکی از معروف‌ترین چهره‌های سینما و تلویزیون ایران شد.

اکبر عبدی

● زندگی‌نامه
اکبر عبدی متولد ۱۳۳۷ در تهران است. فعالیت نمایشی اش را با ایفای نقش در نمایش‌های آماتوری در سال ۱۳۵۸ آغاز کرد. اکبر عبدی در سال ۱۳۶۲ با ایفای نقش در مجموعه‌های تلویزیونی مورد توجه قرار گرفت.
با بازی در فیلم جنجال بزرگ به سینما راه یافت و در سال ۱۳۶۸ برای بازی زیبایش در فیلم مادر ساخته علی حاتمی‌برنده سیمرغ بلورین نقش دوم مرد از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شد.
از بازی‌های به یادماندنی او می‌‌توان به فیلم‌های هنرپیشه (محسن مخملباف) و آدم برفی(داود میرباقری) اشاره کرد.
اکبر عبدی نیمه دوم دهه هفتاد را در سکوت سینمایی سپری کرد و تا حدودی از محبوبیت و شهرت او کاسته شد.
بازی او در چند فیلم کمدی در اواخر دهه هفتاد هم خیلی مورد توجه واقع نشد و با وجوذ اینکه در سال ۱۳۸۰ و در جشنواره بیستم فیلم فجر برای بازی در فیلم نان و عشق و موتور هزار نامزد جایزه شد، اما بسیاری معتقدند که او از دوران اوج خود , یعنی زمانی که از مشهورترین و پولسازترین بازیگران ایران بود, فاصله گرفته است.
● فیلم‌شناسی
۱) مردی که موش شد (۱۳۶۴)
۲) اجاره نشینها(داریوش مهرجویی، ۱۳۶۵)
۳) ماموریت (حسن زندباف، ۱۳۶۵)
۴) گراند سینما (حسن هدایت، ۱۳۶۷)
۵) ای ایران (ناصر تقوایی، ۱۳۶۸)
۶) دزد عروسکها (محمدرضا هنرمند، ۱۳۶۸)
۷) ریحانه (علیرضا رئیسیان، ۱۳۶۸)
۸)مادر (علی حاتمی، ۱۳۶۸)
۹) در آروزی ازدواج (اصغر هاشمی، ۱۳۶۹)
۱۰) مدرسه پیرمردها (علی سجادی حسینی، ۱۳۷۰)
۱۱) دلشدگان (علی حاتمی، ۱۳۷۰)
۱۲) ناصرالدین شاه اکتور سینما (محسن مخملباف، ۱۳۷۰)
۱۳) امام علی (ع) (مجموعه، داود میرباقری، ۱۳۷۰)
۱۴) هنرپیشه (محسن مخملباف، ۱۳۷۱)
۱۵) آرزوی بزرگ (خسرو شجاعی، ۱۳۷۳)
۱۶) آدم برفی (داود میرباقری ۱۳۷۳)
۱۷) پاکباخته (غلامحسین لطفی، ۱۳۷۴)
۱۸) مرد آفتابی (همایون اسعدیان، ۱۳۷۴)
۱۹) شب روباه (همایون اسعدیان، ۱۳۷۵)
۲۰) عشق گمشده (سعید اسدی، ۷۶/۱۳۷۵)
۲۱) افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی، ۱۳۷۶)
۲۲) جنگجوی پیروز (مجتبی راعی، ۱۳۷۷)
۲۳) راه سوم (مجموعه، قاسم جعفری، ۱۳۷۷)
۲۴) تارزن و تارزان (علی عبدالعلی زاده، ۱۳۷۹)
۲۵) دارا و ندار (فریدون حسن پور، ۱۳۷۹)
۲۶) نان و عشق و موتور ۱۰۰۰ (ابوالحسن داودی، ۱۳۷۹)
۲۷) زیر آسمان شهر (سری سوم، مهران غفوریان، ۱۳۸۱)
۲۸) کفشهای جیرجیرک دار (شاپور قریب، ۱۳۸۱)
۲۹) هتل پیاده رو(مجموعه تلویزیونی)
۳۰) قاعده بازی (احمدرضا معتمدی) ۱۳۸۴

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:14 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه معصومه اسکندری

زندگینامه معصومه اسکندری  
تولد و وفات: (1304 - ... )
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد...

معصومه اسکندری

مادر محمدرضا سرهنگی (تهیه کننده و کارگردان سینما)
دارای مدرک تحصیلی ششم ابتدایی.

شروع فعالیت از سال 1320در تئاتر مشهد.بازی در نمایش صورت بنفش.فعالیت حرفه‌ای از سال 1363 با فیلم کوتاه کودک و کبوتر.
بازی در مجموعه‌های تلویزیونی وزیر مختار، نگهبان، پرنده، زندگی، سرنخ، ضیافت سبز، بازگشت به خانه و بچه‌های آپارتمان.
دیپلم افتخار از جشنواره بین‌المللی رشد برای بازی در فیلم کیسه برنج (1375).

فیلم‌های سینمائی:

پاتال و آرزوهای کوچک (1368)

عروس (1369)

کیسه برنج (1375)

ایران سرای من است (1377)

آسمان پر ستاره (1378)

من ترانه پانزده سال دارم (1380)

شب‌های روشن (1381) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:15 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه گلشیفته فراهانی

زندگینامه گلشیفته فراهانی 

● شرح حال
▪ دختر بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا - خواهر شقایق فراهانی
▪ متولد ۱۳۶۲ در تهران... 

گلشیفته فراهانی

تنها

خوش شانسی بزرگ او بازی در فیلم درخت گلابی - یکی از بهترین فیلم های مهرجویی - است.

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر از بخش بین الملل شانزدهمین جشنواره فیلم فجر.

بهترین بازیگر جشنواره بیست و دوم فیلم فجر برای بازیهای خیره کننده اش در دو فیلم « بوتیک » و « اشک سرما »

● فیلم شناسی:

▪ جایی دیگر (مهدی کرم پور - ۱۳۸۱)

▪ دو فرشته (محمد حقیقت - ۱۳۸۱)

▪ اشک سرما (عزیز الله حمید نژاد - ۱۳۸۱)

▪ بابا عزیز (محمد ناصر خمیر - ۱۳۸۲)

▪ میم مثل مادر ( رسول ملاقلی پور -۱۳۸۵)

▪ ماهی ها هم عاشق می شوند (دکتر علی رفیعی،۱۳۸۳)

▪ گیس بریده ( جمشید حیدری- ۱۳۸۵)

▪ به نام پدر (ابراهیم حاتمی کیا، ۱۳۸۵)

▪ درخت گلابی (داریوش مهرجویی - ۱۳۷۶)

▪ هفت پرده (فرزاد مؤتمن - ۱۳۷۹)

▪ زمانه (حمیدرضا صلاحمند - ۱۳۷۹)

▪ بوتیک (حمید نعمت الله - ۱۳۸۱) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:15 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه امیرحسین صدیق

امیرحسین صدیق

تولد و وفات: (1351 - ... )
محل تولد: ایران - خراسان - نیشابور
دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما.

امیرحسین صدیق

شانس او حضور در مجموعه آثار مرضیه برومند بود. او توانست در این آثار توانائی خود را بروز بدهد که انصافاً هم از پس چند نقش کاملاً متفاوت به خوبی برآمد. به‌خصوص در مجموعه‌های زی زی گولو، خودرو تهران 11، هتل، مربای شیرین و...

قافله (مجید جوانمرد، 1371)
زی زی گولو (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1373)
ماجراهای آقای اصل تهرانی (مجموعه، مرضیه برومند، 1374)
شب روباه (فیلم / مجموعه، همایون اسعدیان، 1375)
در سرزمینی دیگر (به نمایش درنیامد، مجید جوانمرد، 1375)
خودرو تهران 11 (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 76-1375)
دیروز و فردا (فیلم کوتاه، ایرج کریمی، 1376)
هتل (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1377)
نسل سوخته (اپیزود سوم، رسول ملاقلی پور، 1378)
ورثه آقای نیکبخت (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1378)
داستان یک شهر 1 (مجموعه تلویزیونی، مرضیه برومند، 1378)
دختری به‌نام تندر (حمیدرضا آشتیانی پور، 1379)
مربای شیرین (مرضیه برومند، 1379)
این زمینی‌ها (مجموعه تلویزیونی، 1379)
کاراگاه شمسی و مادام (مجموعه، مرضبه برومند، 1380)
بدون شرح (مجموعه تلویزیونی، مهدی مظلومی، 1381)
عشق تنهاست و ... (فیلم کوتاه، امید بنکدار، کیوان علی محمدی، 1381)

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:16 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه امین تارخ

امین تارخ

● شرح حال
▪ تاریخ تولد: ۱۳۳۲
امین تارخ در شیراز متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند.

امین تارخ

او در سال ۱۳۵۶ در رشته تئاتر دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال ۱۳۶۳ در رشته مدیریت امور فرهنگی دوره فوق لیسانس را گذراند.
او ۲۵ سال سابقه فعالیت هنری در سینما، تئاتر و مجموعه های تلویزیونی دارد.در جشنواره های تئاتر و فیلم به عنوان داور و در فستیوالهای فیلم مسکو، ژاپن و آلمان به عنوان میهمان شرکت داشته است.
در سال ۱۳۷۳ اولین آموزشگاه بازیگری سینما را در تهران تاسیس کرد و ۶ نفر از فارغ التحصیلان این آموزشگاه به نامهای: حبیب رضایی، بیتا بادران، کامبیز کاشفی، غزل صارمی، مهتاب کرامتی و ترانه علیدوستی موفق به دریافت جایزه شدند.
امین تارخ در سال ۱۳۷۹ به استرالیا برای تدریس در دانشگاه فیلندرز و تبادل هنرجو از طرف پروفسور هالج دعوت شد.
تارخ در سال ۱۳۷۶ در هجدهمین جشنواره تئاتر فجر و در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر نیز به عنوان داور شرکت داشت.
● فیلم شناسی:
▪ سارا (داریوش مهرجویی، ۱۳۷۱)
▪ آپارتمان (مجموعه، اصغر هاشمی، ۱۳۷۱)
▪ دادگاه عدالت (مجموعه تلویزیونی، ۱۳۷۱)
▪ آنها هیچ کس را دوست ندارند (جعفر سیمایی، ۱۳۷۲)
▪ آروزی بزرگ (خسرو شجاعی، ۱۳۷۳)
▪ توطئه (علی قوی تن، ۱۳۷۴)
▪ هفت سنگ (فیلم / مجموعه، عبدالرضا نواب صفوی، ۱۳۷۵)
▪ قاعده بازی (عبدالرضا نواب صفوی، ۱۳۷۵)
▪ ماه و خورشید (محمدحسین حقیقی، ۱۳۷۵)
▪ ساغر (سیروس الوند، ۱۳۷۶)
▪ عشق + ۲ (رضا کریمی، ۱۳۷۸)
▪ باران عشق (مجموعه، احمد امینی، یک قسمت،۱۳۸۰)
▪ معصومیت از دست رفته (مجموعه، داود میرباقری، ۱۳۸۱)
▪ شهر من، شیراز (کیهان رهگذار، ۱۳۵۵)
▪ مرگ یزدگرد (بهرام بیضایی، ۱۳۶۰)
▪ چمدان (جلال مقدم، ۱۳۶۳)
▪ سربداران (مجموعه، محمدعلی نجفی، ۱۳۶۳)
▪ ابن سینا (فیلم / مجموعه، کیهان رهگذار، ۱۳۶۵)
▪ پرنده کوچک خوشبختی (پوران درخشنده، ۱۳۶۶)
▪ پاییزان (رسول صدرعاملی، ۱۳۶۶)
▪ سرب (مسعود کیمیایی، ۱۳۶۷)
▪ جستجوگر (محمد متوسلانی، ۱۳۶۸)
▪ مادر (علی حاتمی، ۱۳۶۸)
▪ شقایق (مجید قاری زاده، ۱۳۷۰)
▪ دلشدگان (علی حاتمی، ۱۳۷۰)
▪ مجسمه (ابراهیم وحیدزاده، ۱۳۷۱)

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:16 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه آزیتا حاجیان

آزیتا حاجیان

محل تولد: ایران - تهران - تهران
مدرک تحصیلی: لیسانس رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر.
همسر محمدرضا شریفی نیا (بازیگر، برنامه ریز).
مادر مهراوه و ملیکا شریفی نیا (بازیگران).

آزیتا حاجیان

شروع فعالیت از سال 1354 با نمایش خورشید خانوم آفتاب کن.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای فیلم روبان قرمز.

دزد عروسک‌ها (محمدرضا هنرمند - 1368)
سفر جادوئی (ابوالحسن داودی - 1369)
اوینار (شهرام اسدی - 1370)
دایان باخ (1371)
راز گل شب بو (سعید خورشیدیان - 1372)
آپارتمان (مجموعه - اصغر هاشمی - 1373)
آدم برفی (داود میرباقری - 1373)
راه افتخار (داریوش فرهنگ - 1373)
دومین انفجار (مجموعه - نادر مقدس - 1375)
روبان قرمز (ابراهیم حاتمی‌کیا - 1377)
موج مرده (ابراهیم حاتمی‌کیا - 1379)
شمعی در باد (پوران درخشنده، 1382)
معادله (ابراهیم وحیدزاده، 1382)
جنگ کودکانه (فقط بازیگردانی، ابوالقاسم طالبی، 1383)

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:17 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه فریبرز عرب نیا

زندگینامه فریبرز عرب نیا 

تولد و وفات: (1343 - ... )
محل تولد: ایران...

فریبرز عرب نیا

مدرک تحصیلی: لیسانس گرافیک از دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر.
همسر سابق آتنه فقیه نصیری.
همسر فعلی عسل بدیعی.

- همزمان با تحصیلات دانشگاهی، آموزش سینما را در مجتمع آموزشی سینما آغاز کرد و مدتی نیز کلاس‌های بازیگر تئاتر را در کانون تئاتر تجربی گذراند.
- نمایش‌هائی که طی این دوره بازی و کارگردانی کرده عبارتند از: آوازخوان طاس، کالیگولا، دایره گچی قفقازی و ...
- فریبرز عرب نیا تا قبل از سال 1374 در هشت فیلم در نقش‌های دوم و سوم ظاهر شد و هیچ‌گاه نتوانست توانائی‌هایش را به معرض نمایش بگذارد. اما وقتی از طرف مسعود کیمیائی برای بازی در فیلم ضیافت از او دعوت شد، همگان بر این عقیده بودند که کیمیائی قهرمان خود را یافته است. بازی او در فیلم ضیافت یکی از بهترین بازی‌های جشنواره چهاردهم فیلم فجر بود.
- اوج هنرنمائی فریبرز عرب نیا در فیلم سلطان بود. او توانست شمایل یک قهرمان به ته خط رسیده را به زیبائی هرچه تمام‌تر ایفاء کند. این نقش‌آفرینی تا حدی خوب و پذیرفتنی بود که منتقدان ماهنامه فیلم بازی او را بهترین بازی جشنواره پانزدهم فیلم فجر خواندند. این در حالی بود که عرب نیا حتی کاندید دریافت جایزه هم نشده بود.
- فریبرز عرب نیا در فاصله بین ضیافت و سلطان سه فیلم بازی کرد. سه فیلم حادثه‌ای. فیلم‌هائی که نه ارزش ماندگاری داشتند و نه عرب نیا نشانی از خود داشت. عرب نیا تا به امروز همچنان در فیلم‌های نچندان مطرح بازی می کند. او می‌توانست چهره‌ای ماندگار در سینمای ایران از خود به‌جای بگذارد اما بیراهه‌های کارنامه بازیگری او شاید حتی بازی‌های بسیار خوبش را زیر سؤال ببرد.
- فریبرز عرب نیا پس از سلطان، سه چهار بازی خود هم در کارنامه سینمائی‌اش ثبت کرد تا همچنان خیلی‌ها به او امیدوار باشند. بازی قابل قبول او در فیلم جهان پهلوان تختی و به‌خصوص شوکران - هر دو ساخته بهروز افخمی - و بازی متفاوت و بسیار دشوارش در فیلم شیفته فریبرز عرب نیا را به‌عنوان یکی از چهره‌های برتر دهه هفتاد سینمای ایران معرفی کرد.

وصل نیکان (ابراهیم حاتمی کیا، 1370)

مسافران (بهرام بیضائی، 1370)

خسوف (رسول ملاقلی پور، 1371)

من زمین را دوست دارم (ابوالحسن داودی، 1372)

آهوی وحشی (حمید خیرالدین، 1371)

مرد پنجم (سیدمحسن شهابی، 1373)

سال‌های بیقراری (مسعود نوابی، 1373)

کاکادو (تهمینه میلانی، 1373)

ضیافت (مسعود کیمیائی، 1374)

ستاره‌های سربی (مهدی ودادی، 1375)

فرار مرگبار (تورج منصوری، 1374)

بالاتر از خطر (سعید عالم زاده، 1375)

سلطان (مسعود کیمیائی، 1375)

جهان پهلوان تختی (بهروز افخمی، 1376)

شاهرگ (علی غفاری، 1376)

بادام‌های تلخ (کاظم معصومی، 77/1376)

شوکران (بهروز افخمی، 1377)

دلباخته (خسرو معصومی، 1378)

شیفته (محمدعلی سجادی، 1378)

هزاران زن مثل من (رضا کریمی، 1378)

رنگ شب (محمدعلی سجادی، 1379)

هفت پرده (فرزاد مؤتمن، 1379)

از صمیم قلب (بهرام کاظمی، 1379)

وکیل (مجموعه تلویزیونی، سیروس مقدم، 1381)

دختری در قفس (قدرت الله صلح میرزایی، 1381)

عطش (محمدحسین فرح بخش، 1381)

برگ برنده (سیروس الوند، 1381)

پروانه (عباس رافعی، 1382)

باج خور (فرزاد مؤتمن، 1382)

مختارنامه (داود میرباقری، 1383) 

دوشنبه 16 خرداد 1390  3:17 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زندگینامه احمد نجفی

احمد نجفی

محل تولد: ایران - خوزستان - خرمشهر
فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی از دانشگاه وودبری لوس آنجلس آمریکا.

احمد نجفی

تأسیس شرکت پخش فیلم در آمریکا (1976).
معاون مدیر شبکه دوم سیما (1358).
مسئول پخش در تل فیلم.
مدیر دفتر نمایندگی تلویزیون در قاره آمریکا.
قائم مقام مدیرعامل شرکت کارگاه آزاد فیلم به مدیریت مسعود کیمیائی.
تأسیس دفتر هفتمین هنر به همراه ناصر تقوائی.
شروع فعالیت در سینما با دستیاری کارگردانی و همکاری در تدارکات و دکور فیلم غزل به کارگردانی مسعود کیمیائی در سال 1355.
با با بازی در فیلمی از مسعود کیمیائی به سینما آمد. در دندان مار چندان موفق نبود و حتی بسیاری از منتقدان بازی او را یکی از ضعف‌های دندان مار به حساب آوردند. اما بازی بسیار خوبش در گروهبان همه حساب‌ها را به هم ریخت. جنس بازی او شاید مورد پسند بسیاری از کارگردان‌ها نباشد، اما بازی او در فیلم‌های پناهنده، هتل کارتن و در نهایت بازی او در فیلم سگ کشی قابل قبول و پذیرفتنی است.

دندان مار (مسعود کیمیائی - 1368)
گروهبان (مسعود کیمیائی - 1369)
برخورد (سیروس الوند - 1370)
تاواریش (مهدی فخیم زاده - 1372)
پناهنده (رسول ملاقلی پور - 1372)
آخرین بندر (حسن هدایت - 1373)
کارآگاه (مجموعه - حسن هدایت - 1374)
توفان شن (جواد مشقدری - 1375)
هتل کارتن (سیروس الوند - 1375)
بالاتر از خطر (سعید عالم زاده - 1375)
کمکم کن (رسول ملاقلی پور - 1376)
صدای سخن عشق (رضا شالچی - 1379)