0

آموزش بدنسازی و پرورش اندام

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

اشتباهاتی که مانع پیشرفت در بدنسازی می گردند

اشتباهاتی که مانع پیشرفت در بدنسازی می گردند

آیا می دانید، اغلب مشتاقان بدنسازی، به اندازه وزن خودشان هم پرس نمی زنند؟ چه رسد به غیر بدنسازان!...


اگر بیش از وزن بدنتان پرس می زنید، که شایسته تشویق هستید. درصورتی هم که هنوز از این مرز نگذشته اید، بکمک این هشت روشی که در ادامه فراخواهید گرفت، بزودی تشویق همگان را خواهید شنید.

اهمیت پرس سینه   

خوب، حرف حساب پرس چیست؟ چرا این حرکت افسانه ای، برای ساختن بدنی جالب توجه، اینقدر مهم است؟


پرس هالتر – دست نیمه

کسانیکه پرس را صرفا نمایش غرور می دانند، واقعا اشتباه می کنند. درباره هیچ حرکتی به اندازه پرس صحبت نمی شود. با اینحال، وقتی فکرش را می کنید، چندان عجیب نیست. پرس ، یک حرکت پایه، برای پرورش قدرت بالاتنه است.

با این حرکت، نه تنها عضلات ، بلکه عضلات سرشانه قدامی، پشت بازو، و حتی زیربغل هم بکار می افتند. اگر برای ساختن ای گرد و کامل، که قدرتی متناسب هم داشته باشد، فقط بتوان یک حرکت انتخاب کرد، انتخاب پرس ، تصمیمی عاقلانه است. با هیچ حرکت دیگری نمی توان بالاتنه را به این اندازه پرورش داد.

من، طی دوران مربی گری، صدها نفر را دیده ام، که برای رکورد 300 پوند (136 کیلوگرم) پرس تلاش می کردند. اغلب افراد، مرتکب اشتباهاتی مشابه می شوند، اما با پرهیز از آنها، بسادگی می توان شاهد فوران قدرت و رشد عضلانی شد.

اشتباه اول: کمش هم زیاد است

بزرگترین اشتباه افراد، "علاقه" زیادی است، که منجر به تمرین بیش از حد می شود. بشر، وقتی نتایج مطلوب خود را نمی گیرد، به اقتضای طبیعت و به حکم عقل سلیمش، بیشتر تلاش می کند.

آخرین باری که پیشرفت بدنی خود من متوقف شده بود، یک هفته تمرین نکردم، و هفته بعد، با قدرتی مضاعف به باشگاه برگشتم. مواظب نشانه های تمرین بیش از حد، از قبیل کاهش انگیزه، اختلال در خواب و تغذیه، و البته عدم پیشرفت باشید.

اشتباه دوم: برنامه های تمام بدن

برنامه ای بنویسید، که در آن به تک تک عضلات درگیر در پرس توجه لازم شده باشد. بیاد داشته باشید، که پرس ، فقط با عضله انجام نمی شود. برای حداکثر زمان بهبود و بازسازی، باید هر عضله را، با برنامه ای مطلوب، فقط یک بار در هفته تمرین دهید.

اگر هنوز هم فکر می کنید، که باید هفته ای دو یا سه بار پرس بروید، اشتباه اول را بخوانید. حداکثر 4 روز تمرین در هفته، روزی 45 دقیقه کفایت می کند.

اشتباه سوم: عدم اعتماد بنفس

امیدوارم نیازی به ترغیب نداشته باشید، اما در اینجا، با عرض پوزش، چند لحظه ای نقش آنتونی رابینز را بازی می کنم.

آنتونی رابینز کیست؟
آنتونی رابینز (متولد 29 فوریه 1960، در گلندورای کالیفرنیا) یک معلم زندگی، سخنران مشوق، و نویسنده آمریکایی است. رابینز، کتابهای متعددی، از جمله "قدرت بیکران"، و "بیداری غول درون"، نوشته است. مشهورترین برنامه اش، نوار "قدرت شخصی 2" است. سایر برنامه هایش شامل "برتری اراده" و "درسهایی برای استادی" می شوند.
رابینز، مربی بسیاری از ان و چهره های سرشناس جهان، از جمله چند تن از روسای جمهور ایالات متحده، میخاییل گورباچف، پرنسس دیانا و ... بوده است. او در کاخ سفید، هم برای پرزیدنت جرج بوش پدر، و هم بیل کلینتون جلسه آموزشی برگزار کرده است. وی را در کنار مرشدانی چون وین دایر، لوییز هی، و دیپاک چوپرا یکی از برجسته ترین پیشگامان عصر جدید می دانند.


ضمیر ناخودآگاه شما، هر چه را بگویید، باور می کند، بنابراین به خودتان لطف کنید و آنرا با افکار مثبت برنامه ریزی نمایید. هر بار که کسی در باشگاه از من تقاضای کمک می کند، و قبل از بلند کردن وزنه جملاتی مثل "فکر نمی کنم بتونم زیاد برم"، یا "اینقدر وزنه رو نمی تونم ولی سعیمو می کنم" را بر زبان می آورد، دنیا بر سرم خراب می شود.

اعتماد بنفس داشته باشید، و به خود تلقین کنید که موفق می شوید. تلاش، بخشی از شکست است. اگر از شکست بترسید، از تلاش کردن هم اجتناب خواهید کرد.


تلاش، بخشی از شکست است

اشتباه چهارم: فرم نامناسب

اکنون قدری به مکانیک حرکت بپردازیم. پس از اجرای برخی از این روشها، باید بتوانید حداقل 25 پوند (بیش از 10 کیلوگرم) به وزنه پرس اضافه کنید.
دستهایتان را کمی بازتر بگیرید. هرچه دستهایتان بازتر باشند، هالتر مسافت کمتری طی می کند. بنابراین، منطقی بنظر می رسد که دست تا حد ممکن باز باشد. اگر تا بحال دستهایتان را جمع می گرفته اید، عادت به ابن حالت جدید، کمی طول می کشد، ولی تا چند هفته دیگر شاهد تفاوت قابل توجهی خواهید بود. برای تعیین فاصله دو دست، حالت شنای معمولی بگیرید، و سپس دستهایتان را حدود 3 اینچ (کمتر از 10 سانتیمتر) بازتر کنید.

پرس هالتر دست باز
کتفهایتان را جمع کنید. روش دیگر کاهش دامنه حرکت هالتر، جمع کردن استخوانهای کتف است. سعی کنید که در طول حرکت، کتفهایتان را جمع نگه دارید. بدین ترتیب، سطح اتکای بیشتری برای پرس کردن خواهید داشت.
پاهایتان را روی زمین بگذارید و از پاشنه هایتان نیرو بگیرید. وقتی ورزشکاری زیر وزنه پاهایش را تکان می دهد، و کبود می شود، حتما تعادل ندارد، و این بی تعادلی منتهی به زدن وزنه کمتری می شود. پاشنه هایتان را بر زمین فشار دهید تا نیروی بیشتری به هالتر وارد کنید.

پاهایتان را بر زمین بگذارید!
کمرتان را خم کنید. باسن، استخوانهای کتف، و سر، همیشه باید در تماس با نیمکت باشند، اما انحناء دادن به کمر مانعی ندارد. درصورتیکه این کار برایتان غیرعادی باشد، می توانید یک تکه ابر زیر کمرتان بگذارید. بسیاری از ورزشکاران علت این روش را از من می پرسند. علت، باز هم، کاهش دامنه حرکت هالتر است.
آیا این شیوه وزنه زدن، تقلب است؟ خیر، حرکتی کاملا عادی است. در پایان، اگر بخواهید یک تمرین انحصاری هم انجام دهید، می توانید دستگاه پک دک (قفسه دستگاه) را انتخاب کنید. یادگیری بکاربردن عضلاتی غیر از عضله در حرکت پرس ، به بلند کردن وزنه سنگینتر کمک می کند. درصورتیکه دو روز بعد، زیربغل، ، سرشانه، و پشت بازوهایتان دچار کوفتگی بودند، تعجبی نکنید.

اشتباه پنجم: گرم کردن بیش از حد

اشتباه نکنید! گرم کردن مناسب، قطعا ضروری است. با اینحال، چند وزنه خیلی سبک، تعدادی شنا، و کشش، برای گرم کردن کفایت می کند. نباید پیش از شروع ست های اصلی تمرین، عضلاتتان را خسته کنید.

اغلب ورزشکاران در تمام ست ها وزنه سنگین می زنند، و بعد از عدم توانایی در ست آخر تعجب می کنند. با ست های سبکتر، نیرویتان برای وزنه های سنگین و یک ست قدرتمند پایانی، حفظ می شود.

اشتباه ششم: بی توجهی به پشت

عضلات قوی زیربغل، در مرحله منفی (پایین آوردن هالتر) پرس ، اهمیتی زیاد دارند. هنگام پایین آوردن هالتر، پشت، نقطه اتکای وزنه است. به همین دلیل، تمرین زیربغل، بسیار مهم است و نباید سرسری گرفته شود.

برای تقویت عضلات پشت (زیربغل)، تی-بار، و هالتر خم را امتحان کنید. بدین ترتیب، خواهید دید که این دو حرکت، دقیقا حرکت عکس پرس هستند.


زیربغل هالتر خم

اشتباه هفتم: نداشتن هدف مشخص

خوب، پس می خواهید رکورد پرس خود را افزایش دهید. این جمله اشکال دارد. اشکال آن، ابهام زیاد است. خواهش می کنم قلم و کاغذ بردارید. هدفتان را، با حروف درشت، روی چهار برگ جداگانه کاغذ بنویسید.

"من می خواهم تا تاریخ ... ، ... کیلوگرم پرس بزنم."

همین کار ساده نوشتن هدف، شما را به تحقق هدفتان، نزدیکتر می کند.

به این ترتیب، هدفتان، ملموس می شود، و احتمال رسیدن به آن افزایش می یابد. سپس، این چهار برگه کاغذ را به یخچال، داشبورد خودرو، مانیتور کامپیوتر، و آینه اتاقتان بچسبانید، تا دائما بیاد هدفتان باشید.

اشتباه هشتم: عدم تنوع

بدن انسان، سیستمی شگفت انگیز است. این سیستم، قابلیت انطباق با، و عادت به شرایط تحمیلی را دارد. جلوگیری از تکراری شدن شرایط، ترکیب حرکات، و تنوع بخشیدن به برنامه ها، پاسخ مثبت بدن را تضمین می کند.

هرگاه احساس کردید، که پیشرفت مطلوبتان کند، یا متوقف شده است، فورا برنامه تمرینتان را تغییر دهید. در صورتی، که مثل من،علاوه بر زیبایی ، به قدرت هم اهمیت می دهید، حتما هر ست را، بین هشت تا دوازده تکرار انجام می دهید.

چند هفته ای ست های پرس را، به شش تا هشت تکرار تقلیل دهید. اگر قبلا این شیوه را امتحان نکرده باشید، از واکنش بدنتان متعجب خواهید شد.

اگر بتوانید از اشتباهات یاد شده اجتناب نمایید، و آنقدر روشنفکر باشید، که روشی جدید را امتحان کنید، بزودی وزنه ای سنگینتر از حد تصورتان را پرس خواهید کرد. این توصیه را کسی می کند، که سه سال روی یک وزنه، ثابت مانده بود.

از اشتباهات دیگران درس بگیرید تا شاهد سنگینتر شدن وزنه پرس خود شوید. بزودی، اطرافیانتان در حالیکه تغییرات بالاتنه شما را تحسین می کنند، در حسرت کشف راز آن هم خواهند سوخت

نگاهی به عضله بعد از یک تمرین شدید

وقتی که شما یک تمرین بسیار شدید قدرتی را به پایان رسانده اید ، اگر روی سطح میکروسکوپی به عضلات خود نگاه کنید از آنچه می بینید شگفت زده خواهید شد . برخی از ساختمان ظریف فیبر های عضلانی پاره شده و به درون سلولهای عضله نفوذ کرده اند . طی 24 تا 48 ساعت آینده پروتئین عضله تجزیه شده و گلیکوژن مازاد در عضله به مصرف خواهد رسید . در طول این فرایند احیای مجدد بدن شما گلیکوژن عضله را مجدد پرکرده و پروتئین های جدید ( البته در صورت مصرف پروتئین مورد نیاز برای تمرینات قدرتی ) عضله را تولید می کنند . طی این مراحل فیبر های عضلانی بزرگتر و قویتر می شوند تا خود را در برابر آسیب های و ضربه های آینده حفاظت کنند .
اینها برخی از اتفاقات متابولیک می باشند که پس از یک جلسه تمرین شدید روی می دهند گرچه ممکن است مشکلی بنظر برسند اما در واقع بخشی از بازیافت و احیای مجدد _ ترمیم و رشد بافت عضلانی که پس از هر تمرین رخ می دهد – می باشند . و بهترين گزينه براي احياي مجدد اين فرايند مصرف پروتئين و هيدرات كربن بعد از تمرين كردن است سعي كنيد بيشتر كالري دريافتي شما از هيدرات كربن باشد

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:26 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

راز شکم شش تکه

راز شکم شش تکه

موضوع جالب شد نه ! شکم بزرگتون رو زیر گن و کمربند و... قایم می‌کنید خجالت می‌کشید هیچی بهتون جواب نداده ؟ نه!

راز شکم شش تکه

باشه با ما همسفر شوید تا رمز کار را برایتان بگوییم اما قبل از هر چیز با عصاره شیرین صبر و حوصله دهن‌تان را شیرین کنید .
یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است .


به طور مثال چنانچه یک فرد عادت دارد قبل از رفتن به محل کار یا در حین انجام کار پشت میز شکلات بخورد روند حذف نباید به یکباره باشد بلکه باید به صورت تدریجی اعمال شود یعنی هر روز این مقدار تا اندازه‌ای نه زیاد و نه کم کاهش یابد مثلا با این فرض که شخص قصه ما روزی 5 شکلات 50 گرمی می‌خورد به این فرد توصیه می شود که 4 شکلات میل کند اما این 4 شکلات را طوری تقسیم کند که به همان صورت 5 وعده سابقه مصرف گردد و این روال همچنان ادامه یابد و در آخر اقدام به حذف وعده‌ها به صورت یکی یک می کنیم و در آخر نیز این مورد حذف نمی‌شود به عنوان مثال چنانچه شخصی خیلی شکمو باشد در آخر عمل جایگزینی صورت می‌گیرد امروز شکلات های رژیمی و پروتئینی و شکلات‌هایی که سودشان بسیار بیشتر از زیان‌شان است با طعم‌های مختلف تولید شده اند که باید در این مرحله جایگزین شکلات‌های قبلی شوند و درآخر نیز چنانچه ممکن بود در طول رژیم با خودآگاهی دادن به فرد رژیم گیرنده اصلاح تفکر را در وی به وجود آورده و اقدام به حذف کالری‌های اضافی همچون شکلات فوق می کنیم .
خوب تا اینجا مطمئنن پی به اهمیت و آسانی و دقت رژیم‌های غذایی و نحوه رفتار با سیستم عصبی افراد مختلف برده اید .
پس رکن اول شد تغییر تدریجی


توجه به نوع و زمان کالریهای مصرفی از اهمیت به سزایی برخوردار است هنگامی که به زمان غروب خورشید نزدیک می‌شویم بدن انسان به طور غریزی وارد فاز کاهش متابولیسم شده و سرعت سوخت و ساز بدن کاهش یافته و فشار خون نیز تا حد زیادی کاهش می‌یابد و به همین دلیل مصرف مواد غذایی کربوهیدراتی زود جذب همچون قندهای ساده مانند شکر و برنج و امثال آن‌ها که پس از مصرف به سرعت وارد جریان خون می شوند به علت آنکه بدن نیازی به آن‌ها ندارد وارد انبارهای ذخیره سازی به صورت چربی می‌شوند و همین امر سبب افزایش وزن و چاقی و چربی‌های شکمی خواهد شد درست عکس این موضوع هنگام صبح و پس از بیدار شدن از خواب عمل می‌کند بدن در این زمان تشنه کربوهیدرات‌های زود جذب جهت تقویت متابولیسم و سوخت وساز بوده و چنانچه به آن دسترسی نداشته باشد در ابتدا سراغ عضلات می‌رود و از آن‌ها انرژی لازم را می‌گیرد و در مرحله بعدی با این تفکر که شما در ساعت بعدی نیز به وی مواد غذایی را نخواهید رساند اقدام به ذخیره سازی مواد دریافتی با درصد بالا کرده و متابولیسم را نیز کاهش داده و به این صورت سعی در بقای خود می کند و خواهید دید که با این عمل خود نه تنها دچار چربی سوزی نخواهید شد بلکه اگر با چشم بصیرت علم به موضوع نگاه کنید شما در این زمان با یک تبر به جان عضلات خود افتاده اید و یک پیت روغن نیز در دست دارد تا پس از تخریب عضلات این چربی‌های مضر را جایگزین عضلات کنید . زمان از اهمیت بسیاری برخوردار است به عنوان یک اصل کلی هر زمان که ذخایر انرژی بدن تمام شده باشد شما مجاز به تأمین آن ها با کربوهیدرات‌های زود جذب و به سرعت هستید اما در زمانی که این ذخایر انباشته می‌باشند استفاده از کربوهیدرات‌های زود جذب یک اشتباه محض است به عنوان مثال پس از تمرین زمان مناسبی برای مصرف کربوهیدرات‌های زود جذب بوده و قبل از تمرین نیز استفاده از کربوهیدرات‌های دیر جذب از آن جهت اهمیت دارد که ذخایر بدن در حال حاضر انباشته بوده اما به علت آنکه در دقایق آینده بدن با کمبود منابع انرژی مواجه می‌شود شما می‌بایست علاوه بر اینکه بدن را وارد فاز ذخیره سازی نکنید بلکه طوری عمل کنید که انرژی لازم هنگام تمرین را نیز تأمین کنید و این امر با مصرف کربوهیدرات‌های دیر هضم میسر می شود این کربوهیدرات‌ها با آزاد سازی تدریجی انرژی خود هم از ثبات سطح انسولین حمایت می‌کنند و هم انرژی لازم جهت انجام تمرین را مهیا می کنند اما در صورتی که شما کربوهیدرات‌های زود جذب را در این زمان مصرف می کردید این مواد پس از جذب سطوح انسولین را افزایش داده و انسولین نیز باعث می‌شد تا این مواد هرچه سریع‌تر به چربی تبدیل شده و به دیگر سلول‌های چربی بپیوندند و از طرفی دیگر با کاهش قند آزاد و گلوکز موجود در خون در حین تمرین دچار افت قند شده و با کاهش استقامت و انرژی مواجه می شدید و ناچار به ترک باشگاه بودید .

 

قابل ذکر است هر گرم چربی 9 کالری و هر گرم کربوهیدرات و پروتئین 4 کالری انرژی تولید می‌کنند هر فرد به طور طبیعی برای حفظ وزن فعلی خود می‌بایست به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود چیزی در حدود 33 کالری مصرف کند یعنی یک فرد 70 کیلوگرمی باید روزانه حدود 2400 کالری مصرف کند تا تنها وزن فعلی خود را حفظ کند اما چنانچه وی قصد چربی سوزی داشته باشد ناچار به کاهش مقدار کالری مصرفی روزانه خواهد بود و چنانچه وی قصد داشته باشد به عنوان مثال 10 کیلو کاهش وزن داشته باشد
10*33=330
این شخص باید 330 کالری از مجموع کالری های دریافتی خود کاهش دهد و جهت اینکه تنها چربی سوزی اتفاق افتد وی بایستی این میزان کالری را از مجموع کالری‌های حاصل از چربی و کربوهیدرات خود کم کند به صورتی که سهم چربی در رژیم از 7 درصد کمتر نشود و سهم کربوهیدرات نیز از 27 الی 30 درصد کمتر نشود و همچنین باید طوری برنامه غذایی خود را برنامه ریزی کند که به صورت تدریجی سهم کربوهیدرات و چربی از رژیم غذایی را به پروتئین‌ها بدهد و در عین حال به نکته فوق یعنی حداقل سهم آنها در رژیم توجه داشته باشد . و بهتر آن است که کاهش کالری دریافتی نیز به صورت تدریجی اعمال شود و می‌توانند آن را در بین تعداد هفته‌های در نظر گرفته شده تقسیم کرد به طور مثال هر هفته 50 کالری کمتر نسبت به هفته گذشته مصرف کند .و جایگزینی کالری ( پروتئین به جای چربی و کربوهیدرات ) نیز بهتر است تدریجی صورت گیرد .
و آنچه بسیار مهم می‌باشد انجام تمرینات ورزشی می‌باشد کاهش کالری دریافتی طبق قانون طبیعت بدن را به سمت ذخیره سازی و کاهش سوخت و ساز سوق می دهد اما چنانچه تمرینات ورزشی نیز چاشنی دوره‌های چربی سوزی گردد هر چند زمان کمی داشته باشد حتی 5 الی 10 دقیقه می‌تواند بدن را از این ریتم خارج کرده و سوخت و ساز را افزایش داده و حتی باعث افزایش حجم عضلات و در نهایت افزایش مصرف کالری حتی در زمان استراحت توسط سلول های جدید عضلانی شود .
اخیراً در بسیاری از روزنامه‌ها و مجلات عمل چربی سوزی موضعی را تنها یک تیتر تبلیغاتی معرفی می‌کنند اما این طور نیست چرا که به طور مثال با انجام تمرینات مخصوص عضلات شکم شما باعث افزایش خون رسانی به این قسمت شده و از طرفی به علت تحرک در این قسمت سبب ایجاد حرارت و گرما خواهید شد همین امر باعث می‌شود تا چربی‌های این قسمت تجریک شده و وارد جریان خون شوند از طرفی با اجرای این تمرینات سبب نمایان تر شدن عضلات شکم و جلوگیری از افتادگی شکم و تناسب اندام خود می‌شوید .
و اما تمرینات تمریناتی که چنانچه در انجامشان مهارت لازم را کسب کنید حتی در مدت 5 الی 10 دقیقه قابل انجام خواهد بود ( واقعاً زمان بسیار کمی است ) .

تمرین 1  : همان دراز نشست معروف خودمان است اما با این تفاوت که :
شانه‌های خود را از زمین بلند کرده و قوس کمی به کمر خود بدهید در همین حالت که شانه‌هایتان از زمین بلند شده ( حدود 10 تا 15 سانتی متر ) مرتب قوس کمری را باز و بسته کنید یعنی بدون اینکه بیشتر از مقدار فوق بدنتان را بالا بکشید سعی کنید با نهایت قدرت عضلات شکم خود را منقبض کنید و این حالت را برای 2 تا 4 ثانیه حفظ کنید سپس عضلات شکم را شل کرده ( به مدت 1 ثانیه ) و دوباره حالت فوق را ایجاد کنید .
نکته : قوس کمر نباید به نحوی باشد که سبب آسیب به ستون فقرات شود بلکه تنها کمی قوس جهت تمرکز فشار بر ناحیه شکم کافیست و هدف اعمال فشار با قوس کمر نیست بلکه اعمال فشار را خود فرد با سفت و محکم کردن و اعمال فشار بر این عضلات ایجاد می کند هدف از قوس کمر افزایش تمرکز فشار است .

تمرین 2 : پشت به زمین دراز کشیده و پاهای خود را تا بالای شکم خود بالا بیاورید بدون آنکه زانوهایتان را خم کنید دست‌های تان را در کنار بدن قرار دهید و کاملا صاف باشند اکنون پاهای خود را به آرامی به سمت راست و سپس به سمت چپ حرکت دهید طوری که در انتهای حرکت تنها 10 الی 20 سانتی متر با زمین فاصله داشته باشند .همچنین جهت افزایش فشار می‌توانید در انتهای حرکت لحظه‌ای مکث کنید و یا از وزنه پا جهت افزایش فشار و سخت کردن حرکت استفاده کنید . این حرکت برای چربی سوزی در پهلوها بسیار مناسب است.

تمرین 3 :

پشت به زمین دراز کشیده کاملا صاف و دست‌ها کنار بدن اکنون پاهای خود را در حالی که از زانو جمع می کنید به سمت شکم خود بیاورید و سعی کنید زانوهایتان را با سینه تماس دهید سپس پاها را به سمت بالا پرس کنید طوری که بالای شکمتان قرار گیرند اکنون آن‌ها را در همین حالت که زانوهایتان نیز صاف می‌باشد به سمت آغاز حرکت ( زمین ) حرکت دهید و این سیکل را ادامه دهید توجه کنید که کلیه حرکات باید به آرامی انجام شوند و برای افزایش فشار می توانید از وزنه پا استفاده کنید .


این حرکات از لحاظ کیفیت و سرعت انجام و همچنین ساده گی در عین مؤثر بودن مواردی می‌باشند که برای شما در نظر گرفتیم با صبر و حوصله و استمرار در انجام تمرینات و رعایت رژیم صحیح غذایی شکمی شش تکه و اندامی متناسب را برای خود به وجود آورید .

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:27 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

اهمیت ATP در ورزش بدنسازی

اهمیت ATP در ورزش بدنسازی

یکی از مسائل مهم که دانستن آن برای هر بدنسازی ضروری می‌باشد اصل تأمین انرژی است انرژی که در طول تمرین هزینه می‌شود از کجا و چگونه تأمین می‌شود هنگامی که این انرژی رو به اتمام است بدن انرژی لازم را از چه منبعی تأمین خواهد کرد؟

اهمیت ATP در ورزش بدنسازی

atp منبع انرژی عضلات و کلیه سلول‌های بدن می‌باشد atp یا آدنوزین تری فسفات یک ترکیب بیوشیمیایی در بدن است که وظیفه ذخیره انرژی در بدن را برعهده دارد .
بیان واکنش‌های دقیق و مرحله به مرحله تبدیل مواد غذایی به atp و تبدیل atp به انرژی رایج بدن و عضلات اندکی مشکل است و نیاز به داشتن پیش زمینه‌ای در ارتباط با بیوشیمی دارد اما به هر حال می‌توان این تبدیل را به صورت زیر خلاصه نمود:
به صورت شیمیایی atp یک مولکول آدنین می‌باشد که سه پیوند فسفات دارد.
روی هر کدام از این پیوندها فسفاتی انرژی زیادی ذخیره شده است .
هنگامی که یک سلول نیاز به انرژی دارد انرژی ذخیره در atp با آزاد کردن یک پیوند انرژی سلول را تأمین می‌کند و خود به صورت adp یعنی مولکول با دو پیوند فسفر در می‌آید.
atp برای همه واکنش‌های بیوشیمیایی عضلات ضروری و واجب است ( از جمله این واکنش‌ها می‌توان به انقباض عضلات اشاره نمود.) هنگامی که کار عضلات زیاد مي‌شود و به عبارت دیگر ما از عضلاتمان انرژی بیشتری را طلب می‌کنیم بدن مابرای تأمین انرژی خود به سراغ سیستم‌های انرژی دیگر می‌رود و جالب است بدانید بر اساس نوع تمریناتی که ما انجام می‌دهیم و مدت زمانی که این تمرینات دارد سیستم‌های انرژی ما نیز تغییر می‌کند.
atp از سه نوع سیستم بیوشیمیایی مختلف در بدن ما تأمین می‌شو.د که این سیستم‌ها عبارتند از :
1-سیستم فسفاژن
2-سیستم گلیکوژن – اسید لاکتیک
3-سیستم هوازی

شرح حال هر کدام از سیستم‌های فوق به قرار زیر می‌باشد .

1-  سیستم فسفاژن  : 

یک سلول در اطراف خود مقداری atp راذخیره می‌کند که می‌تواند در موقع لزوم این atp ذخیره شده را به سرعت مصرف کند میزان atp ذخیره شده زیاد نمی‌باشد و تنها برای حدوداً 3 ثانیه است و برای پر کردن مجدد این atp سلول‌های عضلانی از یک ترکیب متفاوت پر انرژی به نام کراتین فسفات استفاده مي‌کنند . فسفات موجود در ترکیب کراتین فسفات توسط آنزیمی به اسم کراتین کیناس جدا شده و به مولکول adp می‌چسبد ( adp یک مولکول آدنوزین با دو فسفات است ) در نتیجه مجدداً adp به atp ( آدنوزین تری فسفات ) یا همان انرژی رایج عضلات ما تبدیل می‌شود.
اما دامه روند تبدیل و مصرف کراتین فسفات ذخیره شده باعث مي‌شود تا این ذخایر نیز کاهش یابند . این روش تأمین انرژی atp و کراتین فسفات را سیستم فسفاژن مي‌نامند و سیستم فسفاژن می‌تواند انرژی رایج عضلات را تا حداکثر 10 ثانیه تأمین کند مثلاً دونده‌های دو سرعت ( 100 متر ) از این سیستم استفاده می‌کنند اما یک دونده دو ماراتن هرگز نمی‌تواند به این سیستم تکیه کند.
2-سیستم گلیکوژن – اسیدلاکتیک:
از طرف دیگر عضلات یک منبع دیگر به نام گلیکوژن نیز دارند که از کربوهیدرات‌ها تأمین می‌شود. در حقیقت گلیکوژن شاخه‌ای از مولکول‌های گلوکز می‌باشد . یک سلول در تمرینات بی‌هوازی از این منبع انرژی استفاده کرده و برای ساختن atp و یک محصول جدیدی به نام اسید لاکتیک از گلوکز وارد عمل می‌شود . در حدود 12 فعالیت و واکنش شیمیایی انجام می‌شود تا از این روش atp تولید شود . بنابراین تأمین انرژی در این سیستم کندتر از سیستم فسفاژن مي‌باشد و این سیستم مي‌تواند انرژی و atp مورد نیازعضلات را تا یک و نیم دقیقه تأمین نماید . از آنجا که این روش برای تأمین انرژی بدن نیازی به وجود اکسیژن ندارد آن را سیستم تأمین انرژی بی‌هوازی نیز می‌نامنداما تولید بیش از حد اسید لاکتیک در بدن باعث کم کردن تنفس عضلات ، صدمه زدن به آن‌ها و احساس خستگی و دردناکی در عضله می‌گردد ( یک دونده دو 400 متر از این روش تذمین انرژی استفاده می‌کند .)
3-سیستم هوازی :
سیستم هوازی یا سیستم تنفس هوازی برای تمرینات بیش از دو دقیقه می‌باشد و انرژی خود را به کمک اکسیژن تأمین می‌کند هنگامی که اکسیژن وجود دارد گلوکز می‌تواند به طور کامل شکسته شده و به دی اکسید کربن و آب تبدیل گردد و در حین این تبدیل انرژی مناسبی را نیز آزاد کند.
گلوکزی که برای تأمین انرژی عضلات مصرف می‌گردد از سه جای مختلف و به سه روش مختلف تأمین مي‌شود :
1- از گلیکوژن ذخیره شده در عضلات که هنوز باقی مانده‌اند.
2- از شکسته شدن گلیکوژن ذخیره شده در کبد و تبدیل آن به گلوکز که این گلوکز در خون آزاد شده و در اختیار عضلات ما قرار می‌گیرند.
3-از طریق جذب گلوکز از غذاها که کمک می‌کند این گلوکز از طریق جذب روده‌ای وارد سیستم جریان خون ما شده و در اختیار عضلات قرار مي‌گیرد .
این سیستم انرژی می‌تواند به جای گلوکز اسیدهای چربی که از منابع چربی بدست می‌آیند را نیز به عنوان منبع تأمین انرژی استفاده نماید . همچنین پروتئین و منابع آن می‌توانند به اسیدهای آمینه تبدیل شده و در تولید atp شرکت کنند ( ما به طور کلی سیستم تأمین انرژی هوازی ابتدا از منابع کربوهیدراتی ، سپس از متابع چربی و درآخر از منابع پروتئینی جهت تأمین انرژی همچون دوهای 25 دقیقه‌ای استفاده مي‌کنیم . از این روش ابتدا تا 13 یا 14 دقیقه اول کربوهیدرات ذخیره شده در بدن ( گلیکوژن ) استفاده شده و پس از آن از 15 تا 25 دقیقه چربی ‌ها به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار گرفته و می‌سوزند.

خلاصه :
1-سلول‌های عضلانی برای 3 ثانیه اول از سوزاندن مستقیم atp در سیستم فسفاژن تأمین انرژی می‌نمایند .
2-هنگامی که سیستم فسفاژن جواب نداد با استفاده از سیستم گلیکوژن – اسید لاکتیک و تا 10 ثانیه انرژی مورد نیاز عضلات بدست می‌آید کلیه تمرینات بدنسازی در این سیستم تأمین انرژی می‌شوند بنابراین می‌توان گفت که سیستم تأمین انرژی در بدنسازی سیستم گلیکوژن – اسید لاکتیک است .
3- برای تمریناتی که در مدت طولانی‌تری انجام می‌شوند بدن وارد سیستم تنفس هوازی می‌شود از جمله این تمرینات می‌توان به دوهای 800 متر و بالاتر شنای 100 متر و دوچرخه سواری اشاره کرد.

حال بایستی بدانیم که چگونه می‌توان بازسازی این ذخایر انرژی را سریع‌تر کرد ؟


از آن‌جا که تمرین و به خصوص انجام تمرینات سنگین همچون حرکات بدنسازی در صورت عدم حضور منبع انرژی مناسب بسیار مضر و مخرب است بنابراین حتماً بایستی به فکر تأمین این منابع باشیم . چرا که در صورت کمبود انرژی‌بدن مجبور است به سراغ بافت‌های پروتئینی عضلات رفته و با تخریب آن‌ها عضلات را به عنوان سوخت مصرف نماید . بنابراین از حجم عضلات کاسته می‌شود . برای تأمین انرژی عضلات سه راه بسیار ساده و راحت وجود دارد که به شرح زیر است :


1-تأمین کامل منابع انرژی عضلات ( گلیکوژن ) و ریکاوری کامل این منابع در زمان استراحت از طریق استفاده از کربوهیدرات‌های کمپلکس و نیز استفاده از شربت و یا نوشیدنی ‌های حاوی قندهای ساده مثل گلوکز در حین تمرین جهت تأمین انرژی عضله


2-استفاده از ترکیباتی همچون کراتین که روند تأمین انرژی عضله و تبدیل آن‌ها را سریع‌تر می‌کند.


3-استفاده از قرص‌های atp به خصوص قبل از تمرین و یا مسابقه به عنوان اصلی ترین منبع تأمین انرژی


لازم به ذکر است که برای اجرای دقیق موارد بالا و بهره‌وری حساب‌شده از آن‌ها نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و منسجم دارید تا بتوانید به نیازها و خواسته‌های تان در بدنسازی و سایر ورزش‌ها پاسخ مثبت دهید.

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:27 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

آنان که دوست دارند جی کاتلر قهرمان پرورش اندام را بشناسند

آنان که دوست دارند جی کاتلر قهرمان پرورش اندام جهان را بهتر بشناسند...


نام: جی کاتلر
نام مستعار: کاتس
محل س...ت: لاس وگاس، ایالت نوادا، ایالات متحده
تاریخ تولد: 3 آگوست 1973
قد: 5 فوت و 10 اینچ (178 سانتیمتر)
وزن عادی: 290 پوند (132 کیلوگرم)
وزن مسابقه: 260 پوند (118 کیلوگرم)
دور سینه: 58 اینچ (147 سانتیمتر)
دور بازو: 22 اینچ (56 سانتیمتر)
دور ران: 30 اینچ (76 سانتیمتر)
دور ساق: 20 اینچ (51 سانتیمتر)
دور کمر: 34 اینچ (86 سانتیمتر)
دور گردن: 19.5 اینچ (49.5 سانتیمتر)

 

عناوين:


مستر الیمپیای 2006 – قهرمان


مستر الیمپیای 2005 – دوم


مستر الیمپیای 2004 – دوم


آرنولد کلسیک 2004 – قهرمان


نمایش قدرت جی ان سی 2003 – دوم


جایزه بزرگ هلند 2003 – اول


جایزه بزرگ انگلستان 2003 – اول


جایزه بزرگ روسیه 2003 – دوم


مستر الیمپیای 2003 – دوم


قهرمانی حرفه ای سان فرانسیسکو 2003 – قهرمان


آرنولد کلسیک 2002 – قهرمان


مستر الیمپیای 2001 – دوم


مستر الیمپیای 2000 – هشتم


جام جهانی حرفه ای جو ویدر 2000 – دوم


جایزه بزرگ انگلستان 2000 – دوم


شب قهرمانان فدراسیون بین المللی 2000 – قهرمان


حرفه ای آیرنمن 1999 – سوم


آرنولد کلسیک 1999 – چهارم


شب قهرمانان فدراسیون بین المللی 1998 – دوازدهم


قهرمانی سنگین وزن کشور 1996 – قهرمان


قهرمانی سنگین وزن نوجوانان کشور 1993 – قهرمان


جی که از سن 11 سالگی، بعنوان کارگر ساختمانی، کار در سازه های بتونی را آغاز کرده است، همیشه با کار سنگین مانوس بوده است. پایبندی به همین وجدان کاری، یکی از علل کسب عناوین متعدد جهانیش می باشد. برنامه های سنگینش در روزهای قبل از مسابقه، اغلب چهار ساعت طول می کشند. نتیجه این تمرینات سخت، وضعیت عالی بدنی و ورود به جرگه بهترین حرفه ای های دنیا است. کسب عناوین متعدد حرفه ای، بخوبی گویای قابلیتهای کاتلر است. در ادامه، برخی ویژگیهای جالب وی را می خوانید:


غذای محبوب: استیک


تفریح محبوب: بازیهای مختلف


بیشترین تاثیر: از خانواه


مارک تبلیغاتی / حامی مالی: آی اس اس ریسرچ و تجهیزات فلکس (1 سال)


بدترین شرایط فائق آمده: جوانترین بدنساز جهان


انگیزه: ترس از شکست، ثبات مالی


آنچه کمتر کسی از او می داند: کارگری در شرکت سازه های بتونی خانواده خود (برادران کاتلر) از سن 11 سالگی


ورود به بدنسازی: از دوران تحصیل در کالج


عضلات محبوب: ران و سرشانه


تمرین محبوب: لانج (قیچی) متحرک با هالتر


هله هوله محبوب: ماست یخزده بدون چربی


فیلم محبوب: مجموعه "دای هارد" بروس ویلیز


سریال تلویزیونی محبوب: سی اس آی


بازیگران محبوب: رابرت دو نیرو و بروس ویلیز


ورزشهای محبوب: بسکتبال و فوتبال آمریکایی


چهره های محبوب موسیقی: کیور، توپک شکور، اسنوپ داگ


حیوانات خانگی: اسکرپی (یک سگ نژاد کاکپو) و تریس (سگ دیگر وی از نژاد اردایل تریر)


سرگرمیها: مطالعه، بولینگ، مسابقه موتورسواری، حیوانات – مخصوصا سگ


دوشنبه 16 خرداد 1390  1:28 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

رونی کلمن یا کوه عضله

رونی کلمن یا کوه عضله

رونی کلمن یکی از پرافتخارترین و حجیم ترین بدنسازان, و بر اساس بسیاری از نظرسنجی ها و به اعتقاد خیلی ها بعد از آرنولد بهترین بدنساز قرن است...

رونی کلمن یا کوه عضله


 او با هشت بار قهرمانی در مسابقات مستر المپیا یکی از پرافتخارترین قهرمانان این مسابقات است.

تاریخ تولد:۱۳ می ۱۹۶۴

محل تولد:مونرو, ایالت لوییزیانا

تحصیلات:فارغ التحصیل رشته حسابداری از دانشگاه گرملینگ

وضیت تاهل:متاهل با دو فرزند دختر به نام های جملییا و والنسیا

شغل:مامور اداره پلیس آرلینگتون

قد:۱۷۹ سانتی متر

وزن:۱۳۴ کیلو در مسابقات (دوره کات), ۱۴۹ کیلو خارج از فصل مسابقات (دوره حجم)

[ویرایش] شرح زندگیرونی سن و سالی نداشت که به همراه خانواده راهی تگزاس شدند و در آنجا به زندگی ادامه دادند. در سال 1982 از دبیرستان سیرکا فارق التحصیل شد و توانست در همان سال وارد دانشگاه گرملینگ استیت شده و در رشته حسابداری ادامه تحصیل دهد. در سال 1990 با قهرمانی در رده ی سنگین وزن مسابقات آماتوری مستر تگزاس نشان داد که آینده خوبی را در پیش دارد. او با قهرمانی در رده ی آماتورهای جهان در سال 1991 توانست کارت حرفه ای و جواز حضور در مسابقات حرفهای را کسب کند.

[ویرایش] مقام ها و افتخاراتسال مسابقات مقام


1990 مستر تگزاس (آماتور) قهرمان


1991 قهرمانی جهان (آماتور) قهرمان


1992 مستر المپیا شانزدهم


1995 مسابقات حرفه ای کانادا قهرمان


1995 مستر المپیا دهم


1996 مسابقات حرفه ای کانادا قهرمان


1996 مستر المپیا ششم


1997 جایزه بزرگ روسیه قهرمان


1997 مستر المپیا نهم


1998 شب قهرمانان قهرمان


1998 مسابقات حرفه ای تورنتو قهرمان


1998 مستر المپیا قهرمان


1998 جایزه بزرگ آلمان قهرمان


1999 مستر المپیا قهرمان


1999 مسابقات حرفه ای رم قهرمان


1999 جایزه بزرگ انگلیس قهرمان


2000 مستر المپیا قهرمان


2000 مسابقات حرفه ای رم قهرمان


2000 جایزه بزرگ انگلیس قهرمان


2001 آرنولد کلاسیک قهرمان


2001 مستر المپیا قهرمان


2001 مسابقات حرفه ای نیوزیلند قهرمان


2002 مستر المپیا قهرمان


2002 جایزه بزرگ هلند قهرمان


2002 نمایش قدرت GNC دوم


2003 جایزه بزرگ روسیه قهرمان


2003 مستر المپیا قهرمان


2004 جایزه بزرگ انگلیس قهرمان


2004 جایزه بزرگ هلند قهرمان


2004 جایزه بزرگ روسیه قهرمان


2004 مستر المپیا قهرمان


2005 مستر المپیا قهرمان


2006 مستر المپیا دوم


2007 مستر المپیا چهارم

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:28 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

نقش کربوهیدرات در بدنسازی

نقش کربوهیدرات در بدنسازی

آیا می‌دانید چگونه با رژیم غذایی صحیح بیشترین حجم عضلات را داشته باشید؟

در این مقاله روش بازیافتن انرژی پس از تمرینات بدنسازی آورده شده است:

- اولین رژیم غذایی برای جبران انرژی را طی نیم ساعت پس از وزنه زدن شروع كنید. 

- هر چه زودتر پروتئین مصرف كنید. 20-10 گرم پروتئین با كیفیت‌، همانند پروتئینی كه در وعده های غذایی پیش از ورزش توصیه شده است مصرف كنید.

- هرچه زودتر كربوهیدرات مصرف كنید. مصرف كربوهیدرات به میزان یك گرم به ازای هركیلوگرم وزن بدن برای شروع مناسب است. مصرف كربوهیدرات باید متناسب با شدت و طول مدت تمرینات شما باشد و اینكه آیا تمرینات هوازی در این جلسه داشته اید یا نه.

كربوهیدرات را درست مصرف كنید:

مقدار كربوهیدرات مصرفی خود را بسته به وزن خود و انرژی‌ای كه در تمرینات یا مسابقات مصرف می‌كنید افزایش یا كاهش دهید. همچنین مصرف كربوهیدرات را با اینكه هرچند وقت یكبار تمرینات شدید انجام می‌دهید تنظیم كنید. مثلا اگر یك جلسه یك ساعته تركیبی شامل وزنه زدن و تمرین قلبی عروقی با شدت متوسط تا شدید، در روز حداقل به 5 گرم كربوهیدرات به ازای هر كیلوگرم وزن بدن نیاز دارید.

در اینجا میزان نیاز به كربوهیدرات تخمین زده شده است. با افزایش شدت تمرینات باید مقدار كربوهیدرات مصرفی را افزایش دهید. فقط در روزهایی كه ورزش سبك انجام می‌دهید اعداد كمتر را در نظر بگیرید و در روزهایی كه تمرینات شما شدیدتر است و تمرینات قلبی و وزنه زدن انجام می‌دهید اعداد بیشتر را منظور كنید. و نیز توجه داشته باشید كه این اعداد تخمینی هستند.

فعالیت كم، 4-3 گرم به ازای هر كیلوگرم وزن بدن در روز.

60-30 دقیقه ورزش در روز‌، 6-4 گرم به ازای هر كیلوگرم وزن بدن در روز.

90-60 دقیقه ورزش در روز‌، 7-5 گرم به ازای هر كیلوگرم وزن بدن در روز.

120 دقیقه یا بیشتر ورزش در روز‌، 9-6 گرم به ازای هر كیلوگرم وزن بدن در روز.

اگر بیشتر از یك جلسه در روز ورزش می‌كنید‌، وعده‌ی غذایی پس از ورزش برای هر ساعت باید تكرار شود. این كار برای اینكه برای جلسه ی بعدی انرژی كافی داشته باشید مهم است.

پروتئین را درست مصرف كنید:

برای ساختن عضلات‌، پروش اندام و بدنسازی نیاز به مصرف بسیار زیاد پروتئین ندارید. سعی نكنید بیش از 1 گرم به ازای هر كیلوگرم وزن بدن در روز پروتئین مصرف كنید. ممكن است این مقدار بیشتر از نیاز شما باشد اما به بیش از این مقدار احتیاج ندارید.

تعادل را رعایت كنید:

برای اینكه بتوانید فعالیت كنید‌، باید غذای كافی و متعادل مصرف كنید. كربوهیدرات كم موجب می‌شود‌، ذخیره گلوكز عضلات كاهش پیدا كند و جایگزینی آن نیز مشكل است. عده ای اعتقاد دارند كه كربوهیدرات چاق كننده است اما همه چیز چاق كننده است پس آیا نباید چیزی بخورید؟ برای اینكه چاق نشوید می‌توانید كربوهیدراتهای تصفیه شده كه سریع جذب می‌شوند را مصرف نكنید. مثلا از مصرف آرد‌، شكر‌، شیرینیها و كربوهیدراتهای فرآوری شده خودداری كنید.

اگر جزئیات رژیم غذایی بدنسازی را نمی دانید نگران نباشید. در قسمت بعدی راه حل مناسبی خواهید یافت.

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:29 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

گلوتامین سپر پولادی بدن

گلوتامین سپر پولادی بدن

گلوتامين را مي توان فراوان ترين اسيد آمينه موجود در عضلات اسکلتي بدن آدمي دانست...

 به جرات مي توان ادعا کرد که بيش از 61 درصد از کل اسيد آمينه هاي موجود در عضلات اسکلتي از نوع گلوتامين مي باشد. گفته مي شود زماني که به تمرينات شديد و طاقت فرسا مي پردازيد از ميزان گلوتامين موجود در عضلات و حتي کل بدن کاسته شده و همين مسئله نيز با افت محسوس قدرت بدني و ضعف عمومي و با به تاخير افتادن ريکاوري همراه مي شود.


محققين به اين نتيجه رسيده اند که در حالت عادي 6 روز زمان لازم است تا بدن شما بتواند گلوتامين مصرف شده در عضلات را جايگزين کند. در مورد تاثير گلوتامين در فرايند عضله سازي و سنتز پروتئين در بافت هاي عضلاني پيشتر نيز توضيح داده ايم. اما با اين وجود بايد به عرض برسانم که تحقيقات انجام شده در مورد گلوتامين به وضوح نشان داده است اين اسيد آمينه به راحتي قادر است تا عضلات را از گزند تجزيه شدن پروتئين در امان نگه داشته و پديده مخرب آتروفي عضلات را به خوبي مهار کند.


اين اسيد آمينه که به شکل مکمل نيز تهيه و عرضه مي شود در افزايش حجم سلول ها و در تشديد سنتز پروتئين در عضلات نقش مهمي را ايفا کرده و خواص آنتي کاتابوليکي بسيار قدرتمندي نيز دارد. گفته مي شود که گلوتامين تاثير قدرتمندي در افزايش ميزان ترشح طبيعي هورمون رشد در بدن نيز داشته است. لازم به توضيح نيست که تاثير هورمون رشد در افزايش حجم و قدرت عضلاني و در تشديد فرايند چربي سوزي بر همگان روشن و ثابت شده است.


کساني که با تمرينات سنگين قرابتي ديرينه دارند از اين حقيقت مسلم آگاهي کامل دارند که پرداختن مداوم به تمرينات شديد بدني خواه و ناخواه با پديده تجزيه شدن پروتئين در عضلات همراه مي شود. ورزشکاران اين پديده مخرب را به نام پديده کاتابوليسم مي شناسند. گفته مي شود که مصرف مقادير کافي از اين اسيد آمينه امکان و احتمال بروز اين پديده در بدن ورزشکاران رشته هاي قدرتي را به حداقل ممکن مي رساند.


اين اسيد آمينه مخصوصا براي کساني که در دوره هاي کات به سر برده و يا به قصد کم کردن از ميزان چربي زايد در بدن خود تمرين کرده و يا در رژيم هاي چربي سوزي به سر مي برند از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. زماني که ورزشکاران قصد کم کردن از وزن خود را داشته و در عين حال نيز نگران از دست رفتن حجم عضلاني باشند اين اسيد آمينه براي آنان حکم طلا و کيميا را پيدا مي کند.


بدن شما براي کارکرد طبيعي خود نياز به اين اسيد آمينه دارد. زماني که با تمرين شديد و طاقت فرسايي که داريد بدن را خسته مي کنيد سيستم ايمني بدن نيز دچار اختلال شده و ضعيف و ضعيف تر مي شود. بدن شما براي تقويت دوباره سيستم ايمني خود نياز به وجود مقادير قابل توجهي از اين ماده در بدن دارد.


اين اسيد آمينه که امروزه به شکل مکمل نيز ساخته شده و در بازار مکمل فروشان نيز عرضه مي شود نه تنها منجر به افزايش سنتز پروتئين در عضلات مي گردد بلکه از شدت و ميزان تجزيه شدن پروتئين در عضلات نيز به نحو مطلوبي کم مي کند.


بدنسازان و کساني که به ورزش هاي قدرتي مي پردازند براي بهره مند شدن از خواص مطلوب اين اسيد آمينه در بدن بايد روزانه 10 الي 15 گرم از اين اسيد آمينه را مصرف کنند. اين مقدار را مي توان در 2 الي 3 سروينگ مصرف نمود. به اين مهم نيز توجه داشته باشيد که در کنار مصرف مکمل هاي حاوي اين ماده طبيعي مي توان از طريق رژيم روزانه غذايي نيز مقادير زيادي از اين ماده را وارد بدن نمود.


با روشن شدن ارزش و اهميت گلوتامين در پرورش اندام کمپاني هاي مکمل سازي از اين ماده در ترکيب بسياري از مکمل هاي توليدي خود استفاده کرده اند به طوري که امروزه کمتر مکملي را مي توان مثال زد که در فرمول خود اين ماده با ارزش طبيعي را نداشته باشد.


گفته مي شود که بهترين زمان براي مصرف مکمل هاي حاوي اين اسيد آمينه به هنگام صبح، بلافاصله پس از تمرين و وعده قبل از خواب خواهد بود.


اين پرسش در اينجا مطرح مي شود که آيا مصرف مکمل هاي حاوي اسيد آمينه گلوتامين عوارضي را نيز به دنبال خواهد داشت و يا نه؟


گفته مي شود که گلوتامين حتي اگر در صورتي که به شکل و فرم مکمل نيز استفاده شود عوارض جانبي ناگواري را در پي نخواهد داشت. اين اسيد آمينه به طور طبيعي در بدن آدمي نيز توليد شده و به همين علت نيز بدن با آن سازگاري بيشتري دارد. اما اين گفته هرگز به اين معني نيست که در مصرف مکمل هاي حاوي اين اسيد آمينه افراط کنيد. در مصرف اين مکمل نيز همانند ديگر مکمل ها رعايت حد تعادل را داشته باشيد. استفاده از دزهاي غير معقول و سنگين اين مکمل ممکن است منجر به بروز دردهاي شکمي و اختلال در کارکرد طبيعي دستگاه گوارش گردد.


اسيد آمينه گلوتامين را مي توان منبع قابل اطميناني از نيتروژن و کربن دانست که مصرف آن به احياي ذخاير گلوکوز کمک کرده و فرايند سنتز پروتئين در عضلات را تشديد مي کند. اين اسيد آمينه از فراوان ترين و در عين حال نيز از مهم ترين اسيد آمينه هاي موجود در بافت عضلاني است که در تسريع فرايند ريکاوري و در تشديد فرايند عضله سازي تاثيرات در خور توجهي را از خود نشان مي دهد. در اين قسمت از مقاله به گوشه اي از خواص و فوايد اين اسيد آمينه در بدن اشاره مي کنيم:


• ارتباط گلوتامين با پديده پروتئين سازي در عضلات از دير باز به اثبات رسيده است. با مصرف مقادير کافي از اين ماده مي توانيد از تجزيه شدن پروتيئن در بافت هاي عضلاني نيز به خوبي پيشگيري کنيد.


• گلوتامين به حفظ حجم سلولي کمک کرده و در بهبود و التيام سريع زخم ها و همچنين در تسريع فرايند ريکاوري نقش مهمي را ايفا مي کند.


• مصرف مکمل هاي حاوي اين اسيد آمينه ذخاير تهي شده اين ترکيب در بدن پس از اتمام تمرينات شديد بدني را دوباره احيا مي کند.


• تحقيقات نشان داده است که مصرف گلوتامين کافي در رژيم روزانه غذايي موجب افزايش ميزان ترشح طبيعي هورمون رشد در بدن آدمي مي شود.


• گفته مي شود که مصرف گلوتامين کافي در طول روز در تقويت سيستم ايمني بدن نيز موثر واقع مي شود. به دليل اينکه پرداختن به تمرينات سنگين نظير آنچه که ورزشکاران رشته هاي قدرتي انجام مي دهند موجب تضعيف سيستم ايمني مي شود بنابراين مي توان گفت که ورزشکاران رشته هاي قدرتي بيش از ديگر ورزشکاران نياز به دريافت اين اسيد آمينه در رژيم روزانه غذايي خود دارند.


• روده ها که در بدن آدمي وظايف متعدد و مهمي را بر عهره دارند از اين ماده به عنوان ماده غذايي با ارزش استفاده کرده و براي تداوم کارکرد طبيعي خود نياز به دريافت مداوم آن دارند.


• گفته مي شود که مصرف مداوم اين اسيد آمينه در رژيم روزانه غذايي حتي در درمان بيماري هاي دستگاه گوارش از قبيل زخم معده نيز موثر واقع مي شود.


البته اين همه نيز بدين معني نيست که بلافاصله پس از خواندن اين مطالب به سراغ مکمل فروش باشگاه خود رفته و سفارش چندين بسته از مکمل هاي گلوتامين را بدهيد. استفاده از غذاهاي طبيعي حاوي اين اسيد آمينه که در مقالات قبلي نيز در اين مورد صبحت کرده ايم و در آينده نيز در مورد آن بيشتر گفتگو خواهيم کرد بر مصرف مکمل هايي که اصولا اصلي و يا قلابي بودن آن در بسياري از موارد بر ما هم پوشيده است ارجحيت دارد.

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:29 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

زمان مناسب برای ورزش بانوان

زمان مناسب برای ورزش بانوان

از آنجا که روی ورزشکاران زن پژوهش های دقیق و گسترده ای صورت نگرفته است، یک اتفاق نظر و تفاهم کلی درباره سطح عملکرد آنها وجود ندارد...

زمان مناسب برای ورزش بانوان

وجود اختلافات فیزیولوژیک و نیز ساختاری بین جنس زن و مرد هم مزید بر علت شده است. اگرچه بر اساس نظرسنجی ها، اکثر ورزشکاران زن معتقد به افت عملکرد بدنی در دوران قاعدگی هستند، اما از لحاظ فیزیکی زنانی بوده اند که در طی زمان قاعدگی قادر به شکستن رکوردهای جهانی شده اند.

فعالیت ورزشی شدید سبب کاستن سطح استروژن در خون می شود، اما لزوماً بر سطح عملکرد بدنی اثری ندارند.

در تمرینات با شدت یکسان، اختلافی در میزان بروز آسیب های ناشی از ورزش در زن و مرد دیده نمی شود.

قرص های ضدبارداری هر چند ممکن است سبب تغییرات چشمگیر فیزیولوژیک در بدن زن شوند، اما تاثیر عمده ای روی عملکرد فرد نخواهند گذاشت.

حاملگی در دو تا سه ماه اول، اثر منفی روی عملکرد نمی گذارد. لابد می دانید در المپیک سال 1956 ملبورن، سه تن از برندگان مدال طلا حامله بودند. حتی بعد از طی حاملگی اگر وضعیت جسمی به شکل پیش از حاملگی زن بازگردد، مشکلی در رقابت های ورزشی نخواهد داشت.

ورزش سبب بهبود تراکم استخوان زنان نمی شود، بلکه فقط سبب حفظ آن می شود. در صورت مصرف مقادیر کافی
کلسیم ، ورزش احتمالاً در شکل گیری استخوان های قوی تر کمک خواهد کرد.

از طرفی هیچ محدودیت سنی برای شرکت در
ورزش های استقامتی وجود ندارد، حتی زنان 80 ساله هم توانایی شرکت منظم در دوهای ماراتن را دارند، اگر چه مدت زمان طی شده بیشتر خواهد بود. دقیقاً معلوم نیست که آیا زنان سریع تر می دوند یا مردان؟ فقط می دانیم که در ازای هر دهه ی عمر، زنان توانایی سرعت بخشی در دویدن به میزان 14 متر در دقیقه را دارند. در حالی که این رقم برای مردان 7 متر در دقیقه است.

البته با توجه به اختلالات فیزیکی به نظر نمی رسد که زنان توانایی غلبه بر مردان در مسافت های کوتاه را داشته باشند، اما برعکس این موضوع در دوهای با مسافت طولانی صدق می کند که به نظر می رسد به علت چربی بالاتر موجود در بدن زنان است که به عنوان منبع انرژی عمل می کند. به علاوه تعریق در دماهای بالاتر بدن، سبب حفظ و نگهداری بیشتر آب بدن خواهد شد.

تفاوت فیزیولوژیک بین زنان و مردان ورزشکار

این اختلافات در زمینه سیستم اسکلتی و عوامل بیو مکانیکی نمود دارد.

ورزشکاران زن به طور معمول (ولی نه همیشه) کوچک تر و کوتاه تر بوده، لگنی پهن تر دارند، زانوها به داخل متمایل شده و ساق پاها انحنای کمتری دارند. این ویژگی ها از جمله مواردی هستند که احتمال ایجاد برخی از آسیب های مانند دردهای کشککی- رانی را بالا می برند.

ورزشکاران زن درصد بالاتری از چربی بدن داشته و حدود 30 درصد قدرت عضلانی کمتری نسبت به مردان دارند که به ویژه مربوط به اندام فوقانی است، اما در هر صورت این تفاوت ها به رشته ورزشی خاصی بستگی دارد، تا اینکه جنسی خاص عامل آن باشد.

سودمندی ورزش در بانوان

تمرینات منظم ورزشی دارای فواید مشابهی در زنان و مردان است، یعنی
کاهش فشار خون، پایین آوردن تعداد ضربان قلب و افزایش ظرفیت هوازی همراه با کاهش درصد چربی بدن که تمام این موارد به پیشگیری از آترواسکلروز و بیماری های قلبی کمک می کنند.

به علاوه ورزش های توام با اعمال وزن روی بدن، سبب تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شوند.

زمانی تصور می شد که ورزش شدید به سیستم تولید مثل زنان آسیب می رساند. در ضمن عقیده داشتند که زنان به ویژه در جریان عادت ماهیانه نباید ورزش کنند. امروزه خلاف هر دوی این موارد ثابت شده است.

اثرات ورزش روی قاعدگی

زنان ورزشکار مستعد
اختلالات قاعدگی از جمله تاخیر در شروع آن، فقدان اولیه و ثانویه، افزایش فاصله بین دو سیکل قاعدگی و فقدان تخمک گذاری هستند. به عنوان مثال، فقدان قاعدگی در 3 تا 5 درصد کل جمعیت رخ می دهد، اما در 15 تا 60 درصد زنان ورزشکار مشاهده می شود که از جمله علل آن، وزن پایین بدن، از دست دادن سریع وزن، شروع سریع ورزش های سنگین، تغذیه ناکافی در مقایسه با احتیاج به انرژی و وجود استرس های فیزیکی و روانی است.

در صورت فقدان قاعدگی به مدت طولانی، خطر کاهش تراکم استخوانی و ایجاد
پوکی استخوان زودرس وجود دارد. به نظر می رسد سایر اختلالات قاعدگی خانم ها هم در کاهش تراکم استخوان در درازمدت موثر باشند.

فقدان هورمون استروژن، لااقل به صورت تئوریک سبب بالا رفتن چربی های خون و ایجاد آترواسکلروز زودرس می شود. پس درمان مناسب اختلالات قاعدگی اهمیت به سزایی دارد.

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:30 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

برنامه ایی برای مبتدیان از زبان جی کاتلر

برنامه ایی برای مبتدیان از زبان جی کاتلر

در واژه‌ نامه پرورش اندام،مبتدي به ورزشكاري اطلاق مي‌شود كه زير 1-1/5 سال سابقه تمريني مستمر دارد...

برنامه ایی برای مبتدیان از زبان جی کاتلر

 


كلمه مبتدي به فرم بدن ربطي ندارد و فقط به معناي آشنا نبودن با حركات و نحوه فشار آوردن و شناخت عضلات است.يعني يك مبتدي چه چاق باشد و چه لاغر يك مبتدي است و بس و فقط راهي كه بايد بروند فرق دارد.در هر حال امروزه روز كلمه مبتدي براي اكثر ورزشكاران ايراني ناآشناست و به گمان خيلي از تازه‌كارها همين كه پايشان به در باشگاه رسيد حرفه‌اي به حساب مي‌آيند و بايد حركات آنها را تقليد كنند.در هر صورت جايگاه تمرينات مبتديان و حرفه‌اي ها تفاوتهاي زيادي دارد و تمرينات و رفتارهايي كه حرفه‌اي ها دارند اصلا مناسب حال مبتديان نيست.


 


در دوره نوين پرورش اندام،اهميت مبتدي براي يك مربي خيلي خيلي بيشتر از يك حرفه‌اي است و زير نظر گرفتن حركات يك مبتدي از از مهمترين وظايف يك مربي است.دليل اين قضيه هم اينست كه خطا رفتن يك حرفه‌اي ممكن است نهايتا به مقام نياوردن او ختم شود ولي كوچكترين اشتباه يك مبتدي به قيمت از دست رفن سلامتي او تمام مي‌شود و مسبب آسيبهاي گاها كشنده‌اي مي‌شود.انجام ندادن صحيح حركات،اجراي رژيم‌هاي غذايي من درآوردي و مضر،استفاده نادرست يا بيش از اندازه مكملهاي غذايي و نهايتا روي آوردن به مصرف استروئيدها و بخصوص مصرف دوره‌هاي سنگين و كشنده از جمله كج روي هايي است كه نزد مبتديان بسيار ديده مي‌شود و در اين بين اگر فرد سودجويي هم به تورشان بخورد كه ديگر هيچ اميدي نخواهد بود.در اين بين روزانه بارها و بارها مشاهده مي‌شود كه مبتديان علاقه خاصي به حرفه‌اي بازي دارند و تمايل شديدي هم به اجراي برنامه‌هاي تمريني حرفه‌اي‌ها دارند.دليل اين قضيه هم نداشتن صبر و تحمل كافي است و همچنين علاقه شديد آنها به رفتن ره صد ساله در يك شب مي‌باشد.به همين خاطر هم هست كه بارها و بارها متذكر مي‌شويم مربيان بايد توجه خاصي به تازه‌كارها داشته باشند.يك مربي خوب و با تجربه بايد ضمن توجه زياد به ورزشكار و زير نظر داشتن دائم او،در همه حال او را مورد تشويق قرار دهد و ورزشكار را از خطرات مسير مطلع كند تا افراد سودجو نتوانند وي را منحرف كنند.


 


پس از سخنراني‌هاي مختصر راجع به مبتديان،نوبت به معرفي برنامه تمريني مخصوص آنها كه توسط قهرمان كنوني مسترالمپيا توصيه شده مي‌رسد.در اين قسمت قصد داريم برنامه تمريني را به شما معرفي كنيم كه جي كاتلر-قهرمان كنوني پرورش اندام-آنرا اجرا و توصيه كرده است.اين برنامه بصورت 4 روز تمرين و يك روز استراحت است.لازم به تذكر است كه اين برنامه براي مبتديان زير 1 سال سابقه تمرين اصلا مناسب نيست و حداقل سابقه تمريني براي اجراي اين برنامه يك سال به بالا مي‌باشد.ضمنا در هنگام اجراي اين برنامه بايد به ميزان كافي بخوابيد و تغذيه مناسبي نيز داشته باشيد.در مورد تغذيه مبتديان در اين نشريه مطالب متعددي تقديمتان شده است ولي در صورت لزوم سعي مي‌كنيم در آينده آنرا بصورت جامع‌تر بررسي كنيم و سعي كنيد روزانه 8 تا 10 ساعت نيز بخوابيد.


 


در اين برنامه براي هر بخش بدن 9 ست كلي و در محدوده تكرارهاي 8 الي 10 در نظر گرفته شده است.طبق نظر جي كاتلر،تكرارهاي زير 6 عدد سبب افزايش قدرت و تكرارهاي بالاي 12 باعث جلوگيري از افزايش وزن و افزايش ميزان چربي سوزي مي‌شود.بنابر اين كاتلر محدوده 8 تا 10 تكرار را محدوده امن مي‌داند.در ضمن كاتلر به اجراي ست‌هاي گرم كردني بسيار تاكيد دارد و توصيه مي‌كند كه براي جلوگيري از آسيب ديدگي 2 ست 12 تا 15 تكراري با وزنه سبك اجرا كنيد.


دوشنبه 16 خرداد 1390  1:30 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

دنیس ولف قهرمان پروش اندام جهان را بشناسیم

دنیس ولف قهرمان پروش اندام جهان را بشناسیم

دنیس ولف در 30 اکتبر سال 1978 در شهر Tokmok قرقیزستان متولد شد . او هم اکنون عضو فدراسیون بین المللی بدنسازی حرفه ای جهان است ...

دنیس ولف قهرمان پروش اندام جهان را بشناسیم

  دنیس ولف شخصیت جالب توجهی است که پیدایش او در مسترالمپیای سال 2007 بود . او در این رقابت مقام پنجم را کسب کرد . در جریان این مسابقه دنیس تمام مدت در استیج هر لحظه کار جی کاتلر را دنبال می کرد . او ادعای خود را که گفته بود حتماً یکی از 5 نفر اول مسابقه می شود تابت کرد .


نام : دنیس ولف Dennis Wolf
تاریخ و محل تولد : 30 اکتبر سال 1978 در شهر Tokmok قرقیزستان
قد : 5 فوت و 11 اینچ (180 سانتی متر)
وزن عادی : 280 تا 300 پوند (127 تا 136 کیلوگرم)
وزن مسابقه : 258 پوند (117 کیلوگرم)

 


عناوین قهرمانی وی:


مسترالمپیای 2007 – پنجم


مسابقه حرفه ای کی استون کلاسیک 2007 – اول


مسابقه حرفه ای نیویورک 2007 – سوم


مسترالمپیای 2006 – شانزدهم


مسابقه جایزه بزرگ اسپانیا 2006 – سوم


مسابقه حرفه ای مونترال 2006 – پنجم


مسابقه نمایش بزرگ اروپا 2006 – هفتم


مسابقه جهانی بدنسازان اماتور (سنگین وزن) 2005 – اول


مسابقه حرفه ای المان (سنگین وزن) 2005 – اول


مسابقه حرفه ای NRW (سنگین وزن) 2005 – اول


مسابقه حرفه ای المان (سنگین وزن) 2004 – دوم


مسابقه حرفه ای NRW (سنگین وزن) 2004 – اول


مسابقه جایزه بزرگ بدنسازان اماتور بلژیک 2002 – اول


مسابقه بین المللی المان (سنگین وزن) 2000 – چهارم


مسابقه بین المللی NRW (سنگین وزن) 2000 – اول


مسابقه بین المللی NRW (سنگین وزن) 1999 – چهارم


مسابقه تازه کاران NRW (سنگین وزن) 1999 – دوم

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:31 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

رونی کلمن و حرکات پشت بازو

رونی کلمن و حرکات پشت بازو

برای تقویت و رشد عضلات پشت بازو با تمرینات قهرمان پروش اندام جهان آشنا می شویم...


سیم کش پشت بازو ایستاده 1 * 20
سیم کش پشت بازو ایستاده 3 ( 12-15)
پشت بازو با میله z 3 ( 12-15) z
پشت باز ودمبل تک دست پشت سر 3 ( 12-15)
پشت بازو دودست تک دمبل 3 ( 12-15)
* انجام به عنوان ست گرم کردن است.
حرکت سیم کش پشت بازو ایستاده از جلو , یک پا جلو , دست رابه اندازه عرض شانه و حرکت را سنگین می روم , میله را از نزدیک نوک سینه شروع می کنم وبا استفاده از بازو و پشت بازو ماهیچه سه سر میله سیم کش را به پایین می کشم تا آنجا که ارنج هایم تقریبا قفل شوند . یک ست 20 تایی ابتدا برای گرم کردن و 3 ×(12-15 )برای اولین حرکت پشت بازو انجام می دهم ,

سیم کش پشت بازو ایستاده

 
برای حرکت بعدی از میله استفاده می کنم شما می توانید به صورت نشسته ویا خوابیده از این حرکت بهره بگیرید اما صادقانه بگویم من فکر می کنم که سخت تر برای انجام این تمرین نشسته چرا که زاویه از نقاط مقاومت در برابر فشار بیشتر بر روی عضلات است . کلمن می گوید وقتی میله در بالای سر قرار می گیرد عضلات پشت بازو را منقبض می کنم , مطابق حرکت بالا 3 ست 12 تا 15 انجام می دهم.

پشت بازو با میله



حرکت پشت بازو دمبل تک دست پشت سر که برای ضخامت بخش پایین ماهیچه سه سر بازو می باشد.
"برای شروع ، من با یک دمبل 45 پوند و در صورت احساس سرحال بودن داشته باشم تا وزنه 60 پوند ست سوم را بپایان می رسانم , "
 

پشت باز ودمبل تک دست پشت سر


پشت بازو دمبل تک دو دست
قدرت ، عامل مهمی در این فشار است افزودن حجم ، به خصوص به سر درونی هر یک از ماهیچه سه سر ، با کمک دمبل های سنگین وزنه های کلمن از 130 تا 160 پوند که سه ست 12 تا 15 می رود .
 

پشت بازو دودست تک دمبل

پشت بازو دودست تک دمبل

این یکی از ورزش های مورد علاقه من است ، زیرا مکان های تنش حداکثر در ماهیچه سه سر در نقطه انقباض دمبل پشت سر است ساعد تا حد امکان نزدیک ماهیچه دو سر باشد بعد مکث کوتاهی می کنم و به صورت نیم دایره سمت بالا می آورم ,نیم تنه بالا کاملا صاف هست

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:31 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

نکات اولیه و کلیدی در بدنسازی

نکات اولیه و کلیدی در بدنسازی

شاید خیلی از بدنسازان به خصوص بدنسازان مبتدی به خاطر عدم اطلاع از این نکات به نتیجه نمیرسند و یا به رشد دلخواه خود دست پیدا نمی کنند.

نکات اولیه و کلیدی در بدنسازی

 تغذیه بعد از تمرین (مقابله با ترشح بی موقع کورتیزول)

شاید خیلی از بدنسازان به خصوص بدنسازان مبتدی به خاطر عدم اطلاع از این نکات به نتیجه نمیرسند و یا به رشد دلخواه خود دست پیدا نمی کنند.



بعد از یک تمرین نسبتاً سنگین به جهت تحریک عضلات به رشد بدن ذخائر گلیکوژن خود را تا حدود زیادی از دست میدهد بدن برای ادامه حیات به گلیکوژن احتیاج دارد بنا براین برای مقابله با وضعیت به وجود آمده شروع به ترشح هورمون کورتیزل میکند. لازم به یادآوری است که بدن بدون وجود خیلی از هورمونها قادر به ادامه حیات میباشد ولی بدون وجود کورتیزول قادر به ادامه حیات نیست.



● غدد فوق کلیوی (Adrenal )

این غدد روی کلیه ها قرار دارند و وزن هر غده حدود ۵ گرم است. هر غده از دو بخش قشر(Adrena Cortex ) و مغز ( Adrenal Medulla) تشکیل شده است که هر بخش هورمون های جداگانه ای ترشح می کنند.



● بخش قشری غده آدرنال

اهمیت قشر غده آدرنال از مغز یا مدولای آن بیشتر است. بطوریکه برداشتن این بخش موجب مرگ می شود در حالیکه تخریب و یا برداشتن بخش مدولا فقط اختلالاتی را ایجاد می نماید.قشر غده آدرنال هورمون هایی با عنوان کورتیکوستروئید را تولید می کند که از جنس استروئید هستند.



قشر آدرنال به ترتیب از خارج به داخل از سه لایه تشکیل شده است که عبارتند از :


بخش گلومرولا که نسبتا نازک بوده و ترشح مینرالوکورتیکوئیدها مانند آلدوسترون را بر عهده دارند که در متابولیسم ترکیبات معدنی بویژه سدیم و پتاسیم نقش دارند.



بخش فاسیکولا که ضخامت بیشتری دارد و ترشح گلوکوکورتیکوئیدها مانند کورتیزول و کورتیکوسترون را بر عهده دارد که بر متابولیسم مواد قندی اثر گذاشته و قند خون را زیاد می کنند. همچنین بر متابولیسم پروتئین ها و چربی ها نیز نقش دارند.



بخش رتیکولا که در مجاورت قسمت مرکزی غده آدرنال قرار دارد ترشح آندروژن ها را بر عهده دارد که فعالیت آنها شبیه هورمون های جنسی نر و ماده می باشد. 

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:31 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

ده تمرین ورزشی برای تقویت عضلات باسن

ده تمرین ورزشی برای تقویت عضلات باسن

 
انجام تمرین های مناسب و حـرکـات ورزشـی مـربـوط بـه ایـن قـــسمت از بدن تغییرات چشـمـگیری را در ایـن نـقــطه به وجود می آورد و به شما کمـک می کـنـد تا عضلات باسن خود را به سختی سنگ در آوریـد. حـال بـه چـنـد نـمونه از این حرکات و تمرین های کششـی کـه نـقــش مــهمی را در استحکام بخشیدن به عضلات مختلف پشت شما ایفا می کنند اشاره میکنیم.


۱) اسکات
ایـن تــمرین تاثیر بسزایی برروی عضلات باسن و ران شما میگذارد.ایـن حـــرکت را می توان به طرق مختلف انجام داد. از جمله بر روی صندلی که تصویر آن را مشاهده می کنید. پـاهــا را به عرض باسن خـود بـاز کـنید سپس تا آنجا که میتوانید تنه خود را به زمین نزدیک کـنــید. توجه داشته باشید که در طول حرکت شکم تو، کمر صاف و زانـوهـا در پشـت پنـجه هـا قرار داشته باشند. اجازه دهید تا باسن شما به آرامی به صندلی برخورد نماید و سپس درهنگام بلند شدن عضلات باسن را تا آنجا که میتوانید فشرده و منقبض کنید.

۲) جهش
از آنـجـایی کـه در ایـن حـرکت از پـای خــود برای ایجاد تعادل و توازن اسـتـفـاده مـی کنید تــــاثیر بسزایی را در پرورش عضلات بالای ران می گـذاریـد. بایستید و پای خود را به صورت ایستا بر بالای یک مرز مشـخـص قرار دهـیـــد. موقعیت پرش به خود بگیرید و پای خود را به سمت موقعیت مورد نظر برانید. در این حالت خم شدن پای راست بلامانع است. در این تمرین می بایست زانوی سمت راست پشت پنجه ها، شکم تو و نـیم تنه از کمر به بالا راست و مستقیم قرار داشته باشد. به آرامی پای چپ را به عقب بیاورید تا به حالت اولیه باز گردد. این حرکت را ۸-۱۲ مرتبه تکرار کنید و پاها را عوض و حرکت را برای هر پا ۲-۳ ست تکرار کنید.

۳) کشش ران ها
در این حرکت ممکن است سوزش خفیفی را در عضلات عقب ران و باسن خود احساس کنید. به حالت دمر بر روی یک پله و یا یک سکو دراز بکشید و باسن خود را بر روی لبه پله قرار دهید. پاهای خود را صاف کنید بطوریکه پنجه ها به آرامی بر روی زمین قرار گیرند سپس باسن و عضلات پشتی ران را منقبض کرده و بفشارید. پاهای خود را به سمت بالا هدایت کنید تا با باسن شما موازی شده و هم سطح آن قرار گیرند. برای ۲-۳ ثانیه این حالت را حفظ کنید. بعد از آن پاها را پایین بیاورید تا انگشتان پا به آرامی به زمین برخورد کنند. این حرکت را برای ۲-۳ ست ۸-۱۲ انجام دهید.
۴- کشش ران به سمت خارج هنگامیکه ران ها تحت فشار قرار می گیرند تاثیر مستقیمی بر روی عضلات باسن می گذارند. این حرکت بسیار آسان بوده و می تواند به حالت ایستاده و یا خوابیده به پهلو انجام پذیرد. بایستید و پای خود را از پهلو به سمت خارج ببرید و آن را چند سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار دهید. توجه داشته باشید که باسن، زانو و کف پا در یک راستا قرار بگیرند و پاها تا حد امکان کشیده شوند. این حرکت را ۸-۱۲ مرتبه برای هر یک از پاها تکرار کنید. برای وارد کردن فشار هرچه بیشتر می توانید یک قوزبند ۲۵/۰-۵/۰ کیلوگرمی را نیز به پای خود متصل کنید.

۵) بلندکردن وزنه
این حرکت برای باسن، ران و کلیه عضلات قسمت پشت بدن مفید است. بایستید و پاها را به اندازه باسن خود باز کنید، سنگینی بدن باید بر روی قسمت جلویی ران ها باشد. در این حرکت شکم تو و کمر راست می باشد. در تمام مدت انجام این تمرین میله باید نزدیک به پاهای شما قرار داشته و از خم کردن زانوها بپرهیزید. حرکت در ۲-۳ ست ۸-۱۲ تایی انجام می پذیرد.

۶) کوه پیمایی
کوه پیمایی به شما کمک میکند تا مقادیر زیادی کالری از دست دهید. بالا رفتن از سراشیبی های تند به ویژه در ارتفاعات که هوا رقیق تر است انرژی فراوانی را می طلبد. همچنین در هنگام پایین آمدن که در سرازیری قرار می گیرید کلیه عضلات باسن به طور ناخودآگاه به کار می افتند. اگر یک کوله پشتی سنگین را هم بر دوش خود بیندازید، آنگاه یک وزرش پر تحرک بی نظیر را انجام می دهید و به علاوه میتوانید از طبیعت اطراف خود نیز لذت ببرید. یک فرد ۷۰ کیلویی در یک ساعت کوه پیمایی در حدود ۳۹۰ کالری میسوزاند.

۷) دوچرخه سواری
دوچرخه سواری برای حفظ تناسب اندام های مختلف بدن شما مفید است و عضلات ران و باسن را نیز به تحرک وا میدارد. بر روی یک دوچرخه بنشینید و ۳ دقیقه با سرعت ۲۵ کیلومتر در ساعت یا ۲ دقیقه با سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت رکاب بزنید. برای از بین بردن هرچه بیشتر کالری میتوانید برای ۳۰ دقیقه به طور مداوم به رکاب زدن ادامه دهید. دوچرخه سواری را میتوانید هم با استفاده از دستگاه های موجود در باشگاه های ورزشی انجام دهید و هم با یک دوچرخه در فضای باز. رکاب زدن به تقویت عضلات باسن کمک می کند. یک شخص ۷۰ کیلویی در مدت زمانی برابر با ۴۵ دقیقه در حدود ۳۳۵ کالری می سوزاند

۸) دویدن
دویدن جزء ورزشهای قابل دسترس برای همگان است. یادگیری آن ساده است، باعث کاهش استرس می شود، سبب از دست دادن وزن اضافی می شود و شادی و نشاط را به شما هدیه می کند. به علاوه تک تک عضلات باسن شما را نیز به حرکت وا می دارد به ویژه زمانی که چندین مانع نیز بر سر راه شما قرار داشته باشد. دو سرعت گزینه ای است برای آن عده که قصد سوزاندن کالری بیشتری را دارند.

۹) کیک بوکس
کیک بوکس این روزها بازار گرمی دارد و به علاوه یک ورزش مناسب برای باسن به شمار می رود. در این ورزش لگدهای کنترل شده بر روی عضلات ران، باسن و حتی شکم شما تاثیر می گذارند. البته آمیختن مشت های پی در پی برای عضلات شکم مفیدتر خواهد بود. یک خانم ۷۰ کیلویی در مدت زمان ۴۵ دقیقه انجام حرکات کیک بوکس در حدود ۵۰۰ کالری می سوزاند.

۱۰) پیاده روی
پیاده روی ورزش ساده ای است که میتوان آنرا در هر کجا انجام داد. نیاز به آموزش ندارد و شما میتوانید آنرا در هر زمان که اراده کنید انجام دهید. می توانید از تپه ها بالا روید و مدت زمان آنرا هر روز بیش از روز قبل افزایش دهید. با این کار می توانید چربی موجود در باسن خود را به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهید. یک فرد ۷۰ کیلویی در حین ۱ ساعت پیاده روی تند حدود ۳۰۰ کالری از دست می دهد

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:33 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

ده حرکت ورزشی برای تقویت عضلات پا

ده حرکت ورزشی برای تقویت عضلات پا
 
دراینجا به ۱۰ تمرین ورزشی اشاره خواهیم کرد که بتواند به عضلانی تر کردن پائین تنه شما کمک مند...

ده حرکت ورزشی برای تقویت عضلات پا

تمرین شماره ۱۰) جهش به سمت جلو
طوری بایستید که پاهایتان از وسط باز باشد و دمبل ها را در اطراف بدن نگه دارید. قدمی بلند با پای راستتان به سمت جلو برداشته و وقتی پای راست به زمین نشست آن را ۹۰ درجه خم کنید به صورتی که زانو عقب تر از پنجه پا قرار گیرد. و در همین حالت پای چپ را نیز به سمت زمین خم نمایید.
دوباره خود را بلند کرده و به عقب بروید و به حالت اولیه در آیید و این حرکت را دوباره تکرار کنید. سعی کنید که ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی برای هر پا انجام دهید. اگر می بینید که بدنتان باز هم کشش دارد و می توانید انجام دهید، وزن دمبل ها را بالاتر ببرید.

تمرین شماره ۹) عضلات ساق پا
روی پاشنه پا ایستاده و در حالی که دمبل ها را در اطرافتان نگه داشته اید، خود را به سمت پنجه بکشانید. و دوباره روی پاشنه بروید. این حرکت را برای ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی ادامه دهید و اگر احساس کردید که زیاد برایتان سنگین نیست وزن دمبل ها را بالا ببرید.
▪ عضله های کار شده: عضلات ساق پا

تمرین شماره ۸) چرخش پا
روی دستگاه چرخش پا رفته و دستگیره ها را محکم بگیرید و نوار پا دقیقاً بالای پاشنه قرار گیرد. پاهایتان را طوری خم کنید که پاشنه برسد به باسن، اما نیازی نیست که حتماً آن را لمس کند. به آرامی آن را عقب بیاورید. این حرکت را برای ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی ادامه دهید و حواستان باشد که از وزنه های مناسب استفاده کنید.
عضلات کار شده: عضلات ساق پا

تمرین شماره ۷) کشش پا
روی دستگاه کشش پا نشسته، در حالیکه زانوهایتان را خم کرده اید و نوار پا روی ساق پایتان قرار گرفته است. پاهایتان را صاف کنید تا جایی که با زمین موازی باشند. و دوباره آنها را به حالت اولیه برگردانید. این حرکت را هم برای ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی تکرار کنید.

تمرین شماره ۶) وزنه های سنگین
طوری بایستید که پاها به اندازه عرض شانه از هم باز باشد. حواستان باشد که زانوهایتان قفل نباشد. وزنه ها را در دست نگه داشته به صورتی که کف دست ها به سمت پائین باشد. آرنج ها نیز نباید قفل باشد. پشتتان را صاف کرده، به جلو روی کمر خم شوید و وزنه ها را به سمت جلو آورده به قوزک پا برسانید. با استفاده از پشت زانو و باسن دوباره به حالت اولیه برگردید. در اینجا لرزش را در بدنتان حس خواهید کرد.

تمرین شماره ۵) عضلات پشت ران
روی دستگاه رفته و دستگیره ها را محکم بگیرید و یک پا را روی جاپایی بگذارید. با استفاده از ماهیچه های کپل صفحه ی جاپایی را تا جایی که ران ها با باسن در یک خط قرار گیرند بکشید. این کار ار برای ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی تکرار کنید.
▪ عضلات کار شده: عضلات پشت ران

تمرین شماره ۴) زانوهای چمباتمه
با پاهای باز طوری که یک پا جلوی آن دیگری قرار گیرد و تقریباً به اندازه ی ۱.۵ فوت از هم فاصله داشته باشند بایستید. دمبل ها را در اطراف بدن نگه دارید. زانوهایتان را خم کرده طوری که زانوی جلویی زاویه ی ۹۰ درجه داشته باشد و حتماً حواستان باشد که زانو از پنجه جلو نزند. و زانوی پشتی باید زمین را لمس کند. دوباره خود را به حالت اولیه برگردانید و این کار را برای هر پا در ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی ادامه دهید.

تمرین شماره ۳) چمباتمه سومو
در دستگاه طوری بایستید که وزنه ها پشت شانه هایتان قرار گیرند نه گردنتان و پاهایتان هم کمی از عرض شانه بیشتر باز باشد و پنجه هایتان کمی متمایل به بیرون باشد. به پشت بنشینید تا جایی که ران هایتان با زمین موازی شود. به آرامی بلند شوید. این حرکت را در ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی انجام دهید.
▪ عضلات کار شده: عضلات داخل ران

تمرین شماره ۲) چمباتمه
طوری بایستید که پاها به اندازه عرض شانه از هم باز باشند. و پنجه ها یا به سمت جلو یا کمی به سمت بیرون متمایل باشند. وزنه را روی پشت شانه ها بگذارید. میله را طوری بگیرید که دست ها کمی بیشتر از عرض شانه باز شوند. پشتتان را صاف نگه داشته و به آرامی عقب بنشینید طوری که زانوهایتان خم شوند و ران ها با زمین موازی باشند و با استفاده از پاشنه پا به حالت اولیه برگردید. این حرکت را هم برای ۳ یا ۴ ست ۸ تا ۱۲ تایی ادامه دهید.

تمرین شماره ۱) فشار روی پا
در دستگاه فشار پا، پاهایتان را روی صفحه طوری که ران ها از هم جدا باشند باز نگه دارید. پنجه ها کمی به سمت بیرون متمایل باشند. صفحه را پایین بیاورید تا جایی که زاویه زانوهایتان ۹۰ درجه شود. صفحه را دوباره به بالا بکشید تا پاهایتان تقریباً صاف شوند. زانوهایتان را قفل نکنید. این حرکت را برای ۳ یا ۴ ستِ ۸ تا ۱۲ تایی تکرار کنید. برای اینکه تاثیر بیشتری داشته باشد، سعی کنید هر پا را جداگانه انجام دهید.

دوشنبه 16 خرداد 1390  1:33 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

دانستنی هائی درباره ددلیفت

دانستنی هائی درباره ددلیفت

● آیا ددلیفت باعث پهن شدن دور کمر می شود؟
▪ نه، فقط چربی است که این کار را انجام می دهد. زمانی که تمرینات با وزنه به صورت ورزش زیرزمینی بود و بین افراد به خصوصی شناخته شده بود و قبل از این که آرنولد باعث شهرت این ورزش شود، بدنسازها، پاورلیفتر کارها و وزنه بردارها در یک جا با هم تمرین می کردند.

 

دانستنی هائی درباره ددلیفت

وزنه بردارها جلوبازو می زدند، پاورلیفترها اسکوات المپیکی (اسکوات از جلو) را اجرا می کردند و بدنسازها هم حرکت پاورکلین (لیفت وزنه برداری) را انجام می دادند.


زمانی که بدنسازی مبدل به یک ورزش همه گیر شد خیلی از این بدنسازها حرکات خوب سابق را کنار گذاشتند و بدین ترتیب این شیوه تمرینی و تغذیه ای به فراموشی سپرده شد و هنوز این جدائی وجود دارد.
پاورلیفترها شروع کردند به خوردن WENDY`s یا MUSCLETEERS و بدنشان چربی گرفت و به همین خاطر مردم ددلیفت را مسبب کمرهای پهن و بزرگ دانستند. من به شخصه اسکی بازهای مؤنثی را دیده ام که با وزنه ۵/۲ برابر وزنشان حرکت ددلیفت را اجرا می کنند و با این وجود دور کمر خیلی باریکی دارند.
ددلیفت ۵۰ درصد عضلات بدن را به فعالیت وا می دارد. ولی به هیچ وجه باعث افزایش سایز دور کمر نمی شود.

دوباره تکرار می کنم که تنها راه ضخیم تر شدن کمر اضافه شدن بافت چربی است. تمرین به هیچ وجه باعث این مسئله نمی شود و این رژیم غذائی است که در مسبب اصلی آن است. به خاطر داشته باشید که عضلات شکم جزء آن دسته از عضلات هستند که استعداد کمی برای هایپرترفی در پاسخ به تمرین دارند. اگر این طور بود پس پرتاب کنندگان دیسک که میلیون ها بار حرکت چرخشی کمر را اجرا می کنند می بایست دور کمر ضخیم تری در قیاس با افراد معمولی داشته باشند و یا کشتی فرنگی کارها که تعداد بی شماری حرکت چرخشی کمر آن هم به صورت مقاومتی و با وزنه انجام می دهند پس بایستی از دور کمر ضخیم تری در قیاس با سایر ورزشکارها برخوردار باشند که در واقعیت این طور نیست. بنابراین بدنسازها و افرادی که با وزنه سروکار دارند به هیچ وجه نمی بایست نگران پهن تر شدن دور کمرشان آن هم به دلیل اجرای حرکت ددلیفت باشند.


دوشنبه 16 خرداد 1390  1:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها