نتانياهو سوريه و لبنان را به اشغال نظامي تهديد كرد
در واكنش به تظاهرات مردمي در سالروز اشغال قدس؛
نتانياهو سوريه و لبنان را به اشغال نظامي تهديد كرد
خبرگزاري فارس: نخست وزير رژيم صهيونيستي از بيم هجوم مردمي به مرزهاي فلسطين اشغالي در سالروز اشغال قدس، سوريه و لبنان را به اشغال بخشي از خاك آنان تهديد كرد.
به گزارش فارس، «بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي در سالروز اشغال قدس اشغالي، سوريه و لبنان را به «وارد كردن نيروي نظامي خود» تهديد كرد.
روزنامه صهيونيستي معاريو با اعلام اين خبر تصريح كرد كه نتانياهو اين تهديد را در خصوص تلاش تظاهراتكنندگان عرب اعلام كرد كه تلاش ميكنند در سالروز نكسه (اشغال قدس) در مرزهاي اسرائيل تظاهرات كنند.
اين روزنامه تصريح كرد كه ارتش اسرائيل به همين مناسبت در آمادهباش كامل قرار گرفته است. اسرائيل، همچنين براي تشديد تدابير نظامي خود، تجهيزات و نيروهاي بيشتري را به مرزهاي لبنان، جولان اشغالي در سوريه، غزه و كرانه باختري اعزام كرده است.
در گزارش اين روزنامه آمده است كه «نتانياهو در تلاش براي متوقف كردن فعاليتها[ي مردمي] در سالروز نكسه، طرفهاي عربي مختلف را تهديد كرد كه اگر اتفاقات غيرعادي روي بدهد، اسرائيل از قدرت شديد نظامي استفاده ميكند و حتي ممكن است وارد خاك سوريه و لبنان نيز بشود».
اين روزنامه اعلام كرد كه اعلام سوريه و لبنان در خصوص لغو تظاهراتها در مرز اسرائيل به علت اين تهديد نتانياهو بوده است.
انتهاي پيام/.++
یک شنبه 15 خرداد 1390 9:59 PM
تشکرات از این پست