0

مهريه هزار شاخه گل مجازات مرد متنفر از گل

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

مهريه هزار شاخه گل مجازات مرد متنفر از گل

زني در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه مهريه هزار شاخه گل شيپوري را از شوهرش كه كارگر يك ساختمان است، مي‌خواهد.
فارس: زني 26 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي شعبه 238 اين مجتمع مدعي شد كه مهريه هزار شاخه گل شيپوري خود را مي‌خواهد.

وي ادامه داد: شوهرم با اينكه مي‌داند من عاشق گل هستم ولي هيچگاه برايم گل نخريده و هميشه مواد غذايي به جاي گل به من هديه مي‌دهد.

مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من از گل متنفر هستم و حاضر نيستم براي همسرم گل بگيرم ولي او هر چيز ديگري حتي طلا بخواهد، برايش تهيه مي‌كنم.

وي بيان كرد: از همسرم مي‌خواهم كه مهريه‌اش را به من ببخشد و يا با طلا عوض كند چون من از گل متنفرم و حساسيت دارم.

زن در حضور قاضي تصريح كرد: من فقط مهريه هزار شاخه گل شيپوري‌ام را مي‌خواهم و حاضر نيستم اين مهريه را با چيز ديگري عوض كنم.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 8 خرداد 1389  10:44 AM
تشکرات از این پست
leila0033
leila0033
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4855

پاسخ به:مهريه هزار شاخه گل مجازات مرد متنفر از گل

یعنی میشه آدمی از گل بدش بیاد گل این همه زیبایی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حقشه آدمی که انقدر بی سلیقه س که از گل بدش میاد باید هزار تا شاخه گل بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چهارشنبه 9 تیر 1389  1:04 PM
تشکرات از این پست
sadegh89
sadegh89
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 54

پاسخ به:مهريه هزار شاخه گل مجازات مرد متنفر از گل

وقتي زنش اين همه از گل خوشش مياد.اگه واقعاَ دوستش داره بايد براش بخره؟ البته اگه مشكل ديگه اي با هم ندارن فكر نكنم خيلي عاقلانه باشه كه به خاطر اين مسئله با هم مشكل پيدا كنن.. 
شنبه 12 تیر 1389  7:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها