0

دستياران سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان معرفي مي‌شوند‌

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان:

سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان گفت: دستيارانم در تيم ملي نوجوانان امروز معرفي مي‌شوند.

بهروز عطايي‌ امروز در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي فارس در آمل با بيان اينكه چهار روز قبل از دفتر رياست فدراسيون واليبال براي حضور در اين فدراسيون با من تماس گرفته شد، اظهار داشت: با انجام مذاكرات لازم و رسيدن به توافقات نهايي سرمربيگري تيم ملي واليبال نوجوانان كشورمان را در برعهده گرفتم.

وي با اعلام اينكه دستيارانش از مربيان داخلي كشورمان هستند، بيان داشت: دستيار يا دستيارانم در تيم ملي واليبال نوجوانان داخلي هستند و سعي دارم با انجام تحقيق لازم افراد مدنظر را تا فردا معرفي كرده تا هرچه زود به تمرينات تيم ملي اعزام شوند.

سرمربي تيم ملي واليبال نوجوانان ايران افزود: تيم ملي نوجوانان از نيمه راه در اختيار گرفتم و هم‌اكنون اعضاي اين تيم در اردو به سر مي‌بردند ولي از امروز دور جديدي از تمرينات آغاز مي‌شود.

وي ابراز اميدواري كرد تا با تلاش و همكاري ديگر عوامل در مسابقات جوانان جهان كه از 26 مرداد ماه سال‌ جاري به ميزباني كشور آرژانتين برگزار مي‌شود، نماينده شايسته‌اي براي كشورمان باشيم و لياقت‌هاي خود را به اثبات برسانيم.

سرمربي تيم واليبال كاله مازندران با اشاره به فصل نقل و انتقالات در تيم باشگاهي‌اش تصريح كرد: چهار سال در كاله مازندران فعاليت دارم و هم‌اكنون مي‌خواهيم با كمك كادر فني با جذب بازيكنان موثر و توانمند واليبال كشورمان كاله را به جايگاه اصلياش در كشور برسانيم.

عطايي خاطرنشان كرد: تاكنون با عبدالرضا عليزاده ليبروي نام‌آشناي كشورمان قرارداد امضا كرده‌ايم همچنين عادل غلامي و فرهاد نظري افشار با كاله تمديد قرارداد داشتند.

وي تاكيد كرد: هم‌اكنون در حال رايزني با برخي از بازيكناني كه براي جذب اساميشان را به باشگاه داده‌ايم بوده و در روزهاي آينده تكليف قراردادهاي ديگر بازيكنان مشخص مي‌شود.

جمعه 13 خرداد 1390  11:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها