مئير داگان: جنگ با ايران، اسرائيل را به نابودي ميكشاند
با بيان اينكه «توقف برنامه هستهاي ايران آرزويي بيش نيست»؛
مئير داگان: جنگ با ايران، اسرائيل را به نابودي ميكشاند
خبرگزاري فارس: رئيس سابق موساد در كنفرانسي امنيتي با هشدار درباره درگير شدن با ايران اعلام كرد كه متوقف كردن برنامه هستهاي ايران آرزويي بيش نيست و در صورت حمله به ايران، اسرائيل بهسمت نابودي پيش ميرود.
به گزارش فارس، "مئير داگان " رئيس سابق سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي (موساد) ديروز در كنفرانس امنيتي تلآويو گفت: در صورت حمله هوايي به ايران و درگير شدن با اين كشور، اسرائيل توان مقاومت عليه ايران را ندارد و نميتواند به هدف خود برسد.
داگان گفت: گزينه حمله به ايران آخرين گزينه پيشنهادي خواهد بود و در صورت حمله، اسرائيل توانايي و تجهيزات لازم براي مقابله با ايران را ندارد.
وي افزود: اينكه اسرائيل بتواند پيشرفت هستهاي ايران را متوقف كند آرزويي بيش نيست و تنها اقدامي كه اسرائيل ميتواند انجام دهد، كند كردن روند اين پيشرفت است.
رئيس سابق موساد گفت: بايد به كساني كه به حمله نظامي عليه ايران رأي ميدهند بگويم كه در صورت حمله به ايران، اسرائيل را وارد ميداني خواهيم كرد كه توانايي خارج شدن از آن را ندارد و به احتمال زياد به سمت نابودي پيش خواهد رفت.
اين مقام امنيتي در ادامه افزود: اسرائيل بايد قبل از گزينه حمله نظامي، تمام گزينههاي قابل عمل را امتحان كرده و در حال حاضر و با توجه به شرايط منطقه، گزينه حمله به ايران اصلاً منطقي به نظر نميرسد.
داگان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر اعلام چنين نظراتي گفت: من وظيفه خودم ميدانم كه نظرات خود درباره مسائل مهم كشور را در اختيار رسانهها قرار بدهم.
وي همچنين درباره موضوع صلح نيز گفت: به نظر من هيچ پيشرفتي در روند صلح ديده نخواهد شد و اسرائيل قبل از اينكه زمان را از دست بدهد بايد ابتكار عمل را به دست بگيرد و از طريق راهحل ديپلماتيك مشكلات را حل كند وگرنه فلسطينيان اسرائيل را مجبور به حركت ميكنند و من از بين ابتكار عمل و اجبار فلسطينيان، گزينه ابتكار عمل را مناسب ميدانم.
وي درباره اتحاد حماس و فتح گفت: اسرائيل با موضوع پيچيدهاي روبهرو شده است و در زمان حاضر نميتوانيم به تحليل اين مسئله بپردازيم.
داگان افزود: درباره اين مسئله بايد صبر كنيم تا تمام ابهامات درباره اين اتحاد از بين رفته و تمام جوانب آن روشن شود تا بتوانيم تحليل دقيقي ارائه كنيم.
داگان قبلاً نيز حمله هوايي به تأسيسات هستهاي ايران را احمقانه خوانده بود و اين جنگ را سرآغاز جنگ منطقهاي ميدانست.
رئيس سابق سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي در گذشته خواستار تداوم اقدامات مخفيانه عليه ايران و سرمايه گذاري در خصوص گروههاي مخالف در ايران با هدف سرنگوني حكومت ايران شده بود.
انتهاي پيام/.++*
پنج شنبه 12 خرداد 1390 10:25 PM
تشکرات از این پست