0

گیلان سومین تولیدکننده عسل کشور

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

گیلان سومین تولیدکننده عسل کشور

مدیر هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی گیلان گفت: گیلان دارای رتبه سوم کشوری در تولید عسل است.
 

 

 

علی‌ اصغر داداش‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت از برگزاری جشنواره زنبور عسل در تالش خبر داد و اظهار داشت: این جشنواره فردا (11 خرداد) در تالش برگزار می‌شود.



وی افزود: جشنواره استانی زنبورعسل گیلان با حضور کارشناسان، مدیران، کشاورزان، پرورش‌دهندگان زنبورعسل، نمایندگان باغداران استان، برخی اساتید دانشگاهی و ... برگزار می‌شود.


مدیر هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره خاطرنشان کرد: با توجه به نقش زنبور عسل در گرده‌افشانی باغ‌ها، این جشنواره یکی از روش‌های موثر ترویجی برای انتقال یافته‌ها و ایجاد هماهنگی و همدلی بین مجامع تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و تمام واحدهای ذی‌ربط بخش‌های دولتی و خصوصی است.



وی درباره جایگاه گیلان در امر پرورش زنبور عسل و تولید آن بیان داشت: گیلان در امر تولید زنبور عسل دارای رتبه سوم کشوری است و از نظر تعداد کلنی زنبور عسل مقام ششم را دارد.


داداش‌پور با اشاره به اینکه متوسط تولید عسل در گیلان بیشتر از میانگین کشوری است، افزود: متوسط تولید عسل در هر کلنی در گیلان 16.6 کیلوگرم بوده و میانگین تولید عسل در کشور کمتر از 10 کیلوگرم است.



وی با تاکید بر برقراری ارتباط بهتر و بیشتر بین باغداران و زنبورداران تصریح کرد: با توجه به اینکه باغ‌های گیلان به ویژه در زمینه مرکبات نقش مهمی در تامین تولیدات باغی دارند، به دنبال ایجاد وفاق بین باغداران و پرورش‌دهندگان زنبور عسل هستیم.



مدیر ترویج جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: اثرات مفید زنبور عسل در گرده‌افشانی منجر به افزایش تولید و سبب کاهش میزان سموم شیمیایی برای دفع آفات می‌شود بنابراین باغداران می‌توانند با آگاهی بیشتر زمینه قرارگرفتن کلنی زنبور عسل در باغ‌های خود را فراهم کنند و بدانند که این امر موجب اقتصادی‌تر شدن تولیدات باغ‌ها می‌شود.



وی پرداختن به مباحث علمی پرورش زنبور عسل با حضور اتحادیه‌ پرورش دهندگان و باغداران را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره مذکور عنوان کرد.


داداش‌پور دلیل انتخاب شهرستان تالش برای برگزاری این جشنواره را کسب رتبه نخست استانی تالش در تولید عسل عنوان کرد.



وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های مختلف در گیلان خاطرنشان کرد: امسال نیز مانند سال گذشته برنامه‌های جشنواره‌ای در زمینه‌ها و موضوعات مختلف کشاورزی در گیلان برگزار می‌شود.


چهارشنبه 11 خرداد 1390  8:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها