0

تبدیل هزاران هکتار جنگل به ویلا و شهرک مسکونی در استانهای شمالی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

تبدیل هزاران هکتار جنگل به ویلا و شهرک مسکونی در استانهای شمالی

رییس قوه قضاییه در حالی امروز تاکید کرد که شخصا پیگیر زمین خواری و تبدیل جنگل ها به ویلا و غارت منابع طبیعی است که تاکنون و براساس گزارش های متعدد هزاران هکتار اراضی ملی به چنگ زمین خواران افتاده و انتظار مردم در معرفی برخی از این زمین خواران و غارتگران بیت المال توقعی بجا و منطقی محسوب می شود. نکته تاسف بار در این فاجعه ردپای برخی آقازاده ها و نورچشمی هاست که در سایه برخی مصونیت ها و رانت ها به تاراج مشغولند.

بیش از 80درصد از اراضی منابع طبیعی واگذار شده به دامداران در استانهای شمالی کشور به ویلا و مجتمع های مسکونی تبدیل شده است.

امروز رئیس دستگاه قضا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر جلوگیری از تخریب جنگلهای کشور گفت: دستگاه قضائی با جدیت با زمین خواران و افرادی که به جنگلها تعرض می کنند مبارزه می کند و خود من هم شخصا پیگیر این قضیه هستم.لاریجانی گفت: من از نزدیک تخریب جنگل ها را مشاهده کردم و دیدم که صدها هکتار چگونه یک شبه جنگل زدایی شده و با چند بلوک سیمانی زمین ها مرز بندی شده اند.

رییس قوه قضاییه در حالی امروز تاکید کرد که شخصا پیگیر زمین خواری و تبدیل جنگل ها به ویلا و غارت منابع طبیعی است که تاکنون و براساس گزارش های متعدد هزاران هکتار اراضی ملی به چنگ زمین خواران افتاده و انتظار مردم در معرفی برخی از این زمین خواران و غارتگران بیت المال توقعی بجا و منطقی محسوب می شود. نکته تاسف بار در این فاجعه ردپای برخی آقازاده ها و نورچشمی هاست که در سایه برخی مصونیت ها و رانت ها به تاراج مشغولند.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که براساس طرح خروج دام و جنگل نشینان از جنگل ، دولت چند سال پیش مقرر کرده بود که تا با تغییرکاربری جنگلهای جلگه ای دامداران و دامهای موجود در جنگل را با دادن مراتع و زمین های منابع طبیعی را از جنگل خارج کنند و در جلگه اسکان دهند و جنگل را از وجود دام آزاد نمایند اما، در عمل جنگلهای جلگه ای به هرکس به جز دامداران واگذار شد.

این افراد با سوء استفاده از نابسامانی ها و عدم نظارت دقیق مسئولان این زمینها را بجای دامداری به افراد سودجو واگذار کردند که محصول آن پیدایش قارچ گونه ویلاها و شهرک های مسکونی در این اراضی ملی بود و تاکنون بیش ازهزاران هکتار از این زمینها شناسایی شدند. متاسفانه دامداران سابق با فروش ارزان قیمت این زمینها و اتمام پول به دست آمده به کار سرایداری در ویلاهای ساخته شده مشغولند.

چهارشنبه 11 خرداد 1390  8:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها