0

نصرتی : گزینه اولم تراكتور است / هیچ تماسی از باشگاه نداشتم

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

نصرتی : گزینه اولم تراكتور است / هیچ تماسی از باشگاه نداشتم

0008

آقای نصرتی از اردوی تیم ملی جه خبر ؟ اردوی خوبی بود ، واقعا این اردو در سطح بالای برگزار شد و می توان گفت كه در حد حرفه ای بود و خوشبختانه برای اردوی بعدی هم دعوت شده ام و امیدوارم برای تیم ملی مفید باشم

آقای كیروش را چطور دیدید ؟ یك سرمربی كاربلد و با شخصیت هستند كه لذت بردم با كاركردن با این مربی و تمام تلاشم را می كنم تا بتوانم تاكتیك های این مربی را اجرا كنم و ایشان نیز از من راضی باشند

از باشگاه برای تمدید قرار داد با شما تماس گرفته شده است ؟ چند هفته قبل از پایان مسابقات صحبت های كوچكی با هم داشتیم ولی در حد مقدمات بود و صحبت های كلی را نكرده ایم و بنده منتظر تماس باشگاه هستم

پیشنهادی از تیم های دیگه حتما دارید ، در این مورد توضیح می دهید ؟ صحبت در این مورد كار درستی نیست ( بعد از اصرار خبرنگار تراكتور اسپور ) خوب پیشنهادات مختلفی دارم ولی فعلا با هیچ تیمی مذاكره نكرده ام و جوابم این بوده كه منتظر وضعیت باشگاه تراكتورسازی هستم تا مشخص شود و مثل پارسال كه تا روزهای آخر منتظر این تیم ماندم ، امسال نیز منتظر خواهم ماند و گزینه اول من برای فصل بعد تراكتورسازی است و دوست دارم در این تیم بمانم و دینم را به همزبانانم و هواداران واقعی این تیم ادا كنم و حداقل آن هم كسب یك مقام در سال بعد است ولی با این حال باید دید شرایط چگونه رقم می خورد

چه شرایطی ؟ آیا در صحبت های مقدماتی شرایط خاصی را برای باشگاه گذاشته اید ؟ بله ـ من شرایط خاص خودم را دارم كه به اطلاع باشگاه رسانده ام ولی باید عرض كنم كه وقتی صحبت از شرایط می شود همه فكرشان به مسائل مالی می رود ولی من اصلا در مورد مسائل مالی صحبتی نكردم و در صحبتهای كه مربوط به قبل از پایان بازی ها می شود تنها شرط حضور خودم در تراكتور را حضور مهره های قوی و بستن تیمی مقتدر دانستم به مسئولان نیز گفتم اگر تیمی قدرمند را بستید من هم در خدمت تیم هستم ...

تراكتور باید تیمی را راهی مسابقات بكند كه در استادیوم یادگار به هیچ تیمی رحم نكند و با سه چهار گل میهمان را بدرقه كند تا جلوی این هواداران شرمنده نباشیم

پس با شرایط موجود تراكتور فصل بعد را چطور می بینید ؟ از الان نمیشه در مورد وضعیت فصل بعد پیش بینی كرد ... ولی باشگاه باید دست بكار شود و در اولین قدم با بازیكنان تسویه كرده و با بازیكنی كه نیاز دارد تمدید كند و بازیكنی را كه نیاز ندارد اعلام كند تا بازیكن مازاد نیز تكلیفش را مشخص كند و با پیشنهادات خود وارد مذاكره شود و در بلاتكیفی نماند الان تمام بازیكنان در بلاتكیفی هستند

الان تمامی تیمها در حال مذاكره با مهره های دلخواه خود هستند و تیم تراكتور نیز نباید دست دست بكنند و مذاكره با مهره های درجه یك و مورد نیاز را آغاز كند چون هرچقدر زمان را از دست بدهند مهره های خوب جذب می شوند و تراكتور و سرمربی تیم مثل پارسال دست خالی می ماند البته الان هم دیر نشده و باشگاه باید كم كم دست به كار شود و زمان را نسوزاند تا برای فصل آتی تیمی قوی را راهی مسابقات كند ، تیمی كه لایق این هواداران است

چهارشنبه 11 خرداد 1390  7:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها