0

اسدی : دلم با تراكتور است ولی از باشگاه خبری نیست

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

اسدی : دلم با تراكتور است ولی از باشگاه خبری نیست

0009

طی تماسی با مرتضی اسدی مدافع مستحكم تیم تراكتور و تنها بازیكن این تیم كه در كل بازی های این فصل 90 دقیقه كامل به میدان رفت و یكی از اركان مهم تیم تراكتور و بهترین دفاع لیگ برتر گفتگو كردیم و از گلایه ها و علایق وی از تیم محبوب آذربایجان و زندگی در شهر تبریز آگاه شدیم كه در ادامه چكیده ای از آن را می خوانید ( این مصاحبه به زبان تركی بوده ولی بعلت راحتی خواننده به فارسی درج شده است )

آقای اسدی فصل فوتبالی در تبریز چطور گذشت ؟ خدا رو شكر فصل خوبی را پشت سر گذاشتیم و با تمام فراز و نشیب های كه در طول فصل داشتیم ، فصل خوبی بود و تنها جای افسوس این فصل این بود كه نتوانستیم آسیایی بشیم و شرمنده هواداران شدیم كه امیدوارم در آینده هم اگر توان و شرایط خدمت كردن به تیم و هوادارانش باشد ، جبران كنیم و خوشبختانه در این فصل با تمام فشاری كه به علت كمبود مهره بر بازیكنان وارد بود همه بچه با سلامتی فصل را به پایان رساندیم

زندگی در تبریز را چطور تجربه كردید ؟ البته شما به زبان تركی كاملا آشنا هستید و نباید چندان مشكلی هم از این نظر داشته باشید . واقعا بعد از 14 سال بازی در تیم های تهرانی و زندگی در این شهر ، به تبریز آمدم و آرامش واقعی را تجربه كردم و با توجه به غریب بود در این شهر اصلا احساس غربت نكردم و همیشه فكر می كردم كه اینجا بدنیا آمده و بزرگ شده ام و آرامش خاصی داشتم البته مشكلات كوچكی نیز بود كه در مقابل مشكلات دیگر شهر ها اصلا به چشم نمی آمد . در كل تبریز را بهترین شهری دیدم كه می توان در آن با آرمش زندگی كردم و جا داره همینجا از مردم با فرهنگ و فوتبال دوست تبریزی كمال تشكر را داشته باشم كه شرایط را مهیا كردن تا در این یك سال هم خودم و هم خانواده ام با آرامش كامل زندگی كنیم

دلایل افت تراكتور در چند بازی آخر چه چیزی می تواند باشد ؟ خوب آخر فصل بود و تیم هم با كمبود مهره مواجه بود و بازیكنان اكثرا بالای 30 بازی كرده بودند كه این باعث افت بدنی آنها میشه و از طرف دیگه فشاری كه در هفته های پایانی بر بچه ها وارد شده بود غیر قابل انكار بود ... البته ما در 2 بازی مقابل صبا و سایپا بد بودیم كه البته این دوبازی سرنوشت لیگ را تغییر داد ... ( سكوت ... ) این دو بازی بدترین و ضعیف ترین بازی دوران فوتبالم بود ... با فشاری كه داشتیم از نظر روحی هم بچه ها را داغون كرد و هم پیش هواداران شرمنده ...

در مورد درگیری بازیكنان با عده ای از تماشاگران دیدار با سایپا چه نظری دارید ؟ ... بازیكنان كم كاری نكردند و نباید آن توهین ها را در استادیوم می دیدند البته درسته كه در آن دو دیدار نتوانستند خواسته ها را براورده كنند این اتفاقات در فوتبال پیش میاد و بازیكن روز خوب و بد هم داره كه روز بد بازیكنان بود این هم از زیبای فوتبال است و ما هم دوست داشتیم كه در ان دو بازی 6 امتیاز بگیریم و خود را به رتبه سوم و حتی می توان نستیم به دومی برسانیم ولی فوتبال قابل پیش بینی نیست ... بازیكنان زیر فشار بودند ، نتیجه را هم واگذار كرده بودند كه فشار روحی و روانی بازی و اتفاقات استادیوم موجب آن اتفاقات شد البنه هواداران حق اعتراض دارند و در آن روز هم بخاطر بازی دور از انتظار ما حق داشتند اعتراض كنند ولی توهین نه ! لقب بی غیرت به بازیكنان اصلا خوشایند نبود ، بازیكنان تراكتور اگر به این جایگاه رسیده اند فقط بخاطر غیرتشان و تعصب به تیمشان بوده ... دیگر در مورد آن روز صحبت كردن صحیح نیست و من فكر می كنم هم بازیكنان و هم هواداران از اتفاقات آن روز ناراحت هستند و هر دو طرف نه كار بازیكنان را تائید می كنند و نه هواداران را ... البته ناگفته نماند كه آن اتفاقات فقط بین عده ای از بازیكنان و عده ای از تماشاگران افتاده بود نه همه بازیكنان و هواداران ...

آقای اسدی الان كجا تشریف دارید ؟ من الان در تبریز هستم و بعد از بازی ها هنوز جای نرفته ام و منتظر باشگاه هستم تا تماس بگیرند و 2 روز هم در تبریز هستم بعد می روم تهران و یك هفته هم آنجا منتظر باشگاه می مانم ... من نمی توانم كه تا آخر خرداد منتظر بشینم در شرایطی كه اصلا نمی دانم برای فصل بعدی تراكتور من را خواهد خواست یا نه ...

با باشگاه قرارداد كه ندارید ؟ شرایط تمدیدتون و اینكه صحبتی نشده ؟ من الان بازیكن آزاد هستم و هنوز هیچ صحبتی از طرف باشگاه با من نشده و بنده هنوز منتظرم ... شرایط خاصی هم نداریم و فقط چند مسئله كوچك هست كه باید صحبت بشه ... خودم به شخصه دوست دارم در تبریز بمانم ولی اگر نخواستند هم براشون آرزوی موفقیت می كنم

وضعیت تسویه حساب مالی فصلی كه تمام شده در چه وضعی قرار دارد ؟ من فعلا 30 درصد از قراردادم رو دریافت نكردم و قبل از عید قرار شدن كه پرداخت بشه ولی فعلا خبری نیست و از آنجای كه دوست ندارم وارد حاشیه بشم اعتراضی نكردم و هر قول و وعده ای كه دادند گفتم چشم ... و الان فصل تمام شده و تمام تیم ها در حال مذاكره با مهره های مورد نیاز خودشان هستند و باشگاه اگر می خواهد تیمش نتیجه بگیرد باید كار خود را برای نقل انتقالات آغاز كند و از این بلاتكلیفی خارج شود

مذاكره ای با باشگاه های دیگر داشته اید ؟ از چند باشگاه تماس گرفتند كه هم تیم های تهرانی هست و هم شهرستانی كه هیچ مذاكره ای نكردم و موكول كردم به زمانی كه رفتم به تهران ... من منتظر باشگاه هستم و باشگاه انگار خودش هم تكلیف خودش را نمی داند و تیمهای دیگر هم با نفرات مورد نظر وارد مذاكره شده اند و وقتی من وارد مذاكره نمی شود می روند دنبال گزینه بعدی خودشان و این شرایط برای من بازیكن خوب نیست چون اصلا نمی دانم در تراكتور ماندنی هستم و یا رفتنی ... و بخاطر علاقه ای هم كه به تبریز و تراكتور دارم وارد مذاكره نمی شوم

با شرایط موجود تراكتور را در سال بعد چطور می بینید ؟ بعد از كسب مقام 7 و 5 در دو سال اول حضور تراكتور در لیگ برتر هواداران امسال از تیمشان كسب مقام و سهمیه آسیایی می خواهند و برای دست یافتن به این امر با حفظ مهره های كلیدی و تلاش برای جذب مهره های كار بلد به این امر تحقق یابند . ما امسال با مشكل كمبود مهره مواجه بود كه باشگاه از این امر باید كسب تجربه كنند و امسال اینچنین به زمان سوزی نپردازد . الان همه بازیكنان تراكتور در بلاتكلیفی هستند و این در شرایطی است كه با پیشنهادات مختلفی روبرو هستند و تا مقطعی می توانند منتظر باشگاه باشند ولی در نهایت با پیشنهادات وار مذاكره شده و ...

امیدوارم بزودی تمامی مشكلات حل شود.

چهارشنبه 11 خرداد 1390  7:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها