0

ارسال 105 فيلم بلند ويدئويي به دبيرخانه چهارمين جشنواره فيلم پليس

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ارسال 105 فيلم بلند ويدئويي به دبيرخانه چهارمين جشنواره فيلم پليس

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/اخبار جشنواره فيلم پليس/
ارسال 105 فيلم بلند ويدئويي به دبيرخانه چهارمين جشنواره فيلم پليس

خبرگزاري فارس: بعد از جمع آوري آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره در پنج بخش فيلم سينمايي، كوتاه داستاني، مستند، فيلم‌هاي ويدئويي و فيلمنامه بلند، انتخاب بخش فيلم‌هاي بلند ويدئويي با 105 اثر آغاز شده است.

* ارسال 105 فيلم بلند ويدئويي به دبيرخانه چهارمين جشنواره فيلم پليس

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري چهارمين جشنواره فيلم پليس، بعد از جمع آوري آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره در پنج بخش فيلم سينمايي، كوتاه داستاني، مستند، فيلم‌هاي ويدئويي و فيلمنامه بلند، انتخاب بخش فيلم‌هاي بلند ويدئويي با 105 اثر آغاز شده است.
اين تعداد از فيلم‌هاي ويدئويي كه به دبيرخانه ارسال شده با محوريت جشنواره دوره چهارم «پليس، سينما، پيشگيري اجتماعين مورد بازبيني قرار خواهند گرفت.
بر اساس اين خبر، علاوه بر كيفيت فني آثار چگونگي پيشگيري از ابتلا به آسيب‌هاي اجتماعي با تكيه بر نظرات علمي و پژوهشي و ارائه راهكارهاي رفتاري مطلوب، نقش پليس در شناسايي و پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و آگاهي‌رساني به جامعه و آسيب‌شناسي رفتارهاي ناصحيح اجتماعي در جامعه امروزي ايران اسلامي از جمله موضوعاتي است كه در ارزيابي اوليه آثار بلند ويدئويي به آن تاكيد شده است.
در اين بخش از جشنواره فيلم پليس علاوه بر حضور بخش خصوصي، هنرمندان و سينماگراني كه در طول مدت گذشته با همكاري نهادهاي مختلف دولتي از جمله صدا و سيما مبادرت به توليد اثر كرده اند نيز در اين بخش شركت كرده‌اند.
دبيرخانه اين دوره از جشنواره آثاري را در اين بخش پذيرفته كه بر اساس اعلام فراخوان چهارمين دوره فيلم پليس بيشتر از 75 دقيقه باشند. اين آثار توسط گروه كارشناسي منتخب شوراي برگزاري جشنواره انتخاب و از اين ميان، تعدادي به بخش مسابقه راه خواهند يافت.

* ساداتيان: ناجا مي‌تواند از سينما براي آگاه‌‌سازي مردم بهره ببرد

به گزارش خبرگزاري فارس، «جمال ساداتيان» (تهيه‌كننده سينما) در گفت‌وگو با ستاد خبري چهارمين جشنواره فيلم پليس پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و برخورد با جرائم را از وظايف پليس خواند و گفت: جلوگيري از وقوع جرم، كاهش بزهكاري و مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي نيازمند فرهنگسازي در جامعه است كه بستر اين فرهنگسازي با هنر و به خصوص سينما راه را براي پليس هموار مي‌سازد.
اين تهيه‌كننده سينما در ادامه يادآور شد: با تلاش بيشتر و با ساخت فيلم‌ها و سريال‌هاي پليسي، اجتماعي مي‌توان آگاهي جامعه را بالا برد تا از اين طريق بزهكاري و ناهنجاري‌هاي اجتماعي را كاهش دهيم.
ساداتيان تعامل ميان هنرمندان و پليس را در اين زمينه موثر خواند و خاطرنشان كرد: هر نهاد و سازماني داراي نقاط ضعف و قوت است و فيلمساز با ساخت فيلم‌هايي كه پليس را نهادي ضعيف مي‌خواند نبايد تمام زحمت‌ها و تلاش‌هاي آن را زير سئوال ببرد. رسانه به خصوص سينما بايد با توليد آثار واقعي، نقد دلسوزانه داشته باشد.
تهيه‌كننده فيلم سينمايي «چهارشنبه سوري» گفت: پليس در فرهنگسازي در جامعه و برقرار امنيت فردي كه منجر به امنيت اجتماعي مي‌شود نقش مهمي دارد و در اين زمينه مي‌تواند در توليد آثار سينمايي سرمايه‌گذاري مادي و معنوي داشته باشد.
وي ادامه داد: مردم با تماشاي فيلم‌هاي سينمايي، سريال‌هاي تلويزيوني، انيميشن‌ها و حتي بروشورهاي تبليغاتي با وظايف پليس و نوع عملكرد اين نهاد آشنا شوند و از اين راه مي‌توان اعتماد مردم به پليس را افزايش داد.
وي معتقد است كه پليس با تغيير در نگاه خود به هنرمندان توانسته در زمينه فرهنگسازي گام‌هاي خوبي بردارد.
ساداتيان ادامه داد: پليس به فيلم‌سازان كه در موضوعات اجتماعي فيلم مي‌سازند، اعتماد داشته باشد. نتيجه اين اعتماد به طور حتم توليد فيلم‌هاي اجتماعي، پليسي خواهد بود كه با مردم ارتباط برقرار كرده و آگاهي‌هاي لازم را به جامعه بدهد.
چهارمين جشنواره فيلم پليس با رويكرد «پليس، سينما، پيشگيري اجتماعي» توسط معاونت اجتماعي ناجا 11 تا 14 تير ماه در تهران برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/ف

 
 
چهارشنبه 11 خرداد 1390  3:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها