آهنگساز هندي: «آ.آر.رحمان» با رشوه برنده اسكار شد
انتشار خبر جنجالبرانگيز رشوهگيري اعضاي آكادمي اسكار؛
آهنگساز هندي: «آ.آر.رحمان» با رشوه برنده اسكار شد
خبرگزاري فارس: «اسماعيل داربار»، آهنگساز هندي، ادعا كرده كه «آ.آر.رحمان»، آهنگساز فيلم «ميليونر زاغهنشين»، دو جايزه اسكارش را از طريق رشوه به اعضاي آكادمي اسكار، به دست آورده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت خبري ديلي باهاسكار، «اسماعيل داربار»، آهنگساز هندي در كنفرانس مطبوعاتي كه اخيرا در ناگپور هند برگزار شد، مدعي شد كه «آ.آر.رحمان»، آهنگساز بينالمللي سينماي هند،دو تنديس اسكاري را كه در سال 2008 برنده شد، با رشوه به اعضاي آكادمي اسكار خريده و به هيچ وجه شايستگي دريافت چنين جايزهاي را نداشته است.
«رحمان» در اين سال براي فيلم برنده اسكار «ميليونر زاغهنشين» برنده دو جايزه اسكار بهترين ترانه اصلي و بهترين موسيقي متن غير اقتباسي شد.
«داربار» گفت: «رحمان»، معاملهگر بسيار خوبي است كه خوب ميداند چگونه با ديگران ارتباط برقرار كند.
وي مدعي شد: حتي ترانههاي «ميليونر زاغهنشين» كه براي «رحمان» يك شانس ابدي در زندگي بوده است، مال خود او نيست، چون او فقط يك كارشناس فروش است و بس.
وي افزود: من شهادت ميدهم كه آهنگ «جاي هو» مال او نيست بلكه اثر شخص ديگري است كه در صورت لزوم نيز در دادگاه شهادت خواهد داد.
«داربار» گفت: برخي در سينماي هند اين مطلب را به خوبي ميدانند ولي از آنجاييكه «رحمان» يك نام بزرگ در عرصه سينما و آهنگ سازي است و پشتوانههاي محكمي دارد، كسي در اينباره حرفي نميزند، ولي من تا ابد در اينباره به همه خواهم گفت، حتي اگر كسي از من نخواهد.
«ويجاي آير»، يكي از اعضاي تيم آهنگسازي «رحمان» در اين باره به مطبوعات گفت: هرچند اين ادعا خيلي خندهدار است ولي اين يك كشور آزاد است و هركسي ميتواند حرفش را به هر كه ميخواهد بگويد.
انتهاي پيام/
سه شنبه 10 خرداد 1390 10:42 PM
تشکرات از این پست