0

ده‌نمكي: نگاه فيلم‌ساز و هم‌فكري پليس در ساخت فيلم مهم است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ده‌نمكي: نگاه فيلم‌ساز و هم‌فكري پليس در ساخت فيلم مهم است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/اخبار جشنواره فيلم پليس/
ده‌نمكي: نگاه فيلم‌ساز و هم‌فكري پليس در ساخت فيلم مهم است

خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم اخراجي‌ها گفت: در توليد فيلم‌هاي اجتماعي- پليسي نگاه فيلمساز و مشاوره و همفكري پليس در ساخت يك فيلم تاثيرگذار بسيار مهم است.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسعود ده‌نمكي - كارگردان - در گفت‌وگو با ستاد خبري چهارمين جشنواره فيلم پليس با اشاره به برگزاري جشنواره فيلم پليس گفت: بايد به جشنواره‌هاي فيلم كه در موضوعات مختلف برگزار مي‌شود به صورت تخصصي نگاه كرد و اگر به جشنواره فيلم پليس نيز نگاه آسيب‌شناسي اجتماعي و موضوعات فرهنگي وجود داشته باشد، بسيار خوب است.


وي ادامه داد: فيلم‌هاي اجتماعي- پليسي نيازمند بازنگري در محتوا هستند و حضور ناجا در اين زمينه مي‌تواند ياري دهنده باشد. نيروي انتظامي علاوه بر كمك‌هاي سخت‌افزاري به سينماگران مي‌تواند به عنوان مشاور خوب نيز در ساخت فيلم‌ها مشاركت داشته باشد.


ده‌نمكي سپس به تعامل ميان هنرمندان و پليس اشاره كرد و يادآور شد: اين تعامل از طريق تجربيات مي تواند صورت بگيرد، به طور مثال پليس مي‌تواند پرونده‌هايي كه به موضوعات اجتماعي باز مي‌گردد را در اختيار فيلمسازان قرار دهد تا بخشي معضلات و مشكلات اجتماعي از طريق ساخت فيلم نيز در جامعه طرح و مردم با آن آشنا شوند.


وي در ادامه افزود: نگاه يك فيلمساز در توليد يك فيلم اجتماعي- پليسي بسيار مهم است و اگر اين نگاه با مشاوره خوب همراه باشد مي‌توان به تاثيرگذاري فيلم‌ها اميدوار بود.


ده‌نمكي به موسسه ناجي هنر به عنوان يك پل ارتباطي ميان هنرمند و پليس اشاره كرد و بيان داشت: وجود اين گونه نهادها در نيروي انتظامي مي‌تواند بسيار راه‌گشا باشد به شرطي كه كمك‌هاي نهادهايي چون ناجي هنر از طريق تعامل غيرتجاري باشد.


اين گارگردان يادآور شد : اگر ميان پليس و هنرمندان توازن برقرار شود، مي‌توان به ساخت فيلم هاي اجتماعي موثراميدوار بود.


وي گفت: متاسفانه در فيلم‌ها چهره واقعي از پليس نشان داده نمي‌شود و اين موضوع نياز به ترميم دارد. در فرهنگ سازي تعامل ميان مردم و پليس، هنرمندان مي‌توانند بسيار كمك كنند.



**حضور گسترده مستندسازان در چهارمين جشنواره فيلم پليس



بعد از اعلام فراخوان چهارمين جشنواره فيلم پليس 120 فيلم مستند در دو بخش مستند كوتاه و بلند به دبيرخانه اين دوره از جشنواره ارسال شده است.


به گزارش ستاد خبري چهارمين جشنواره فيلم پليس، فراخوان اين دوره از جشنواره در پنج بخش سينمايي، ويدئويي، كوتاه داستاني، مستند و فيلمنامه بوده كه بعد از اعلام فراخوان و پايان مهلت ارسال آثار تا تاريخ 30 ارديبهشت ماه سال جاري، 120 مستند در دو بخش مستند كوتاه و بلند به دبيرخانه ارسال شده است.


بر اساس اعلام دبيرخانه اين دوره از جشنواره، 45 فيلم مستند بلند و 75 فيلم مستند كوتاه از سوي هنرمندان و فعالان اين حوزه به جشنواره ارسال شده كه از ميان اين تعداد ، كارشناسان منتخب شوراي برگزاري جشنواره آثار را انتخاب خواهند كرد.


بر اساس فراخوان جشنواره فيلم هاي كوتاه مستند جشنواره كمتر از 30 دقيقه و فيلم هاي بلند مستند در زماني بيشتر از اين مورد بازبيني قرار مي گيرند.


با توجه به رويكرد اين دوره جشنواره فيلم پليس مبني بر "پليس، سينما، پيشگيري اجتماعي " تلاش مي شود تا علاوه بر ارزيابي آثار مستند به لحاظ كيفي، استانداردهاي فني و تكنيكي، مسائل پژوهشي و تحقيقي آنها در اولويت بيشتري قرار گيرد.


مسئولان برگزاري جشنواره معتقدند كه با برنامه ريزي جدي براي اكران و نمايش عمومي فيلم هاي مستند با تكيه بر اصول زيبايي شناسي و واقعيات جامعه، مي توان مخاطب را با آسيب هاي اجتماعي و راه هاي پيشگيري از آنها در سطح جامعه آشنا ساخت.


در اين دوره از جشنواره محدوديتي براي ارسال آثار در بخش فيلم هاي مستند كوتاه و بلند وجود نداشته و كليه آثار توليد شده كه در سه دوره گذشته جشنواره فيلم پليس شركت نكرده اند، امكان حضور در جشنواره را داشته اند.


چهارمين جشنواره فيلم پليس با رويكرد "پليس، سينما، پيشگيري اجتماعي " توسط معاونت اجتماعي ناجا 11 تا 14 تير ماه سال جاري در تهران برگزار مي‌شود.


انتهاي پيام/ف

 
 
سه شنبه 10 خرداد 1390  10:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها