0

صدور پروانه ساخت «سميه» و بلاتكليفي «و مسيح شاهد بود»

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپي ارسال به دوستان
جمال شورجه در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

خبرگزاري فارس: «جمال شورجه» از بلاتكليفي فيلمنامه «و مسيح شاهد بود» خبر داد و گفت: جديداً يك پروانه ساخت براي فيلم «سميه» به كارگرداني مصطفي ميرمحمدي دريافت كردم.

جمال شورجه در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس، پيرامون ثبت سه اثر در بانك فيلمنامه گفت: يك پروانه ساخت كارگرداني به تهيه‌كنندگي محمود فلاح به نام «و مسيح شاهد بود» دارم كه اين پروژه مشكلاتي نظير بودجه و بازنويسي مجدد فيلمنامه دارد و به نوعي روي هوا است.

وي همچنين درباره «ياس‌هاي پنهان» توضيح داد: يك كاري را براي «جهانگير الماسي» در حال آماده سازي داريم كه در ژانر دفاع مقدس ساخته مي‌شود. تهيه‌كنندگي كار بر عهده روح الله برادري است كه در ابتدا قرار بود خودم اين فيلم را بسازم اما به دليل مشغله زياد نتوانستم روي آن كار كنم و كارگرداني به عهده «جهانگير الماسي» گذاشته شد و من مشاور كارگردان و بازنويسي فيلمنامه را بر عهده داشتم.

شورجه اظهار داشت: موضوع فيلم دو مقطع را روايت مي‌كند، آغاز فيلم با هجوم آمريكا به عراق است اما به زمان جنگ ايران و عراق هم رجعتي خواهد داشت. آزاده‌‌هايي كه سر مرزها حضور دارند افراد عراقي را كه در دوران اسارتگاه در چنگال آن‌ها اسير بودند، مي‌بينند و . . .

وي ادامه داد: جديداً يك پروانه ساخت در سمت تهيه‌كننده براي فيلم اولي به نام «سميه» را بر عهده گرفتم كه كارگردان آن مصطفي ميرمحمدي است. تازه فيلمنامه آن نوشته شده و بايد در مركز سينماي مستند و تجربي تصويب شود تا بتوانيم مراحل بعدي آن را پيگيري كنيم.

وي درباره آخرين شراطي فيلم «33 روز» نيز گفت: از روز سه‌شنبه دوبله فيلم توسط ناصر طهاسب آغاز مي‌شود و پيش بيني مي‌كنيم كه دوبله سه روز به طول بيانجامد و اكران آن نيز در عيد سعيد فطر است.
انتهاي پيام/ف

سه شنبه 10 خرداد 1390  10:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها