0

كاظمی: خدا را شكر كه بیشتر گل نخوردیم

taghitaxi_2010
taghitaxi_2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 441

كاظمی: خدا را شكر كه بیشتر گل نخوردیم

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: باید خدا را شكر كنم كه پس از اخراج دروازه‌بان‌مان گل‌های زیادی از پرسپولیس دریافت نكردیم.به گزارش پایگاه خبری باشگاه پرسپولیس تهران، فرهاد كاظمی پس از شكست 3 بر یك گسترش فولاد برابر پرسپولیس در جام حذفی عنوان كرد: این قهرمانی را به پرسپولیسی‌ها تبریك می‌گویم. هرچند در این دیدار علاوه بر ضعف‌های تاكتیكی مشكلات زیادی نیز داشتیم. یك تیم برای رسیدن به قهرمانی باید از اول فصل شرایط ایده‌آل داشته باشد و ما در این زمینه ضعف‌هایی داشتیم.

وی گفت: پس از مصدومیت دروازه‌بان اول باید اعتراف كنم كه دروازه‌بان دوم ما شرایط ایده‌آل را نداشت اما پتانسیل ما همین بود. باید خد را شكر كنم كه پس از 10 نفره شدن گل‌های زیادی از پرسپولیس نخوردیم.

كاظمی گفت: میثم آریان برای اولین بار بود كه بعنوان دروازه‌بان به میدان می‌رفت و ما مجبور بودیم كه از وی در این پست استفاده كنیم. به غیر از آریان 8 بازیكن دیگر هم تیم ما برای اولین بار بود كه در ورزشگاه آزادی بازی می‌كردند. در این دیدار تیمی كه در زمین و روی نیمكت توانمندی بیشتری داشت تیم پیروز میدان شد.

كاظمی گفت: من از حمایت مردم آذربایجان نهایت تشكر را دارم اما به دلیل این شكست شرمنده آنها هستم. هواداران پرسپولیس سنگ تمام گذاشتند و امیدوارم شاهد قهرمانی تیمشان در آسیا باشند.

تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد

سه شنبه 4 خرداد 1389  8:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها